Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Scroll 312

suknia

Polecane posty

jak dla mnie sukienka autorki za masywna i to baardzo. ta modelka z linku prizneski ma śliczną fryzurę :) zgadzam się maggie sottero ma fajniejsze sukienki ale to kwestia gustu

Gość ja też ja też
Również upatrzyłam sobie suknię z tej kolekcji. Ale nie byłam jeszcze w salonie. Możecie mi powiedzieć, jak mniej więcej kształtują się ceny tych sukien?

Moj Modell kosztuje ok 1200 do 2000e w oryginale. Nie wiem jakie sa ceny w Pl. Ja zamowilam ja o krawcowej bo nie dam tyle kasy za oryginal.

priznesko będziesz miała taką samą fryzurę? ja na każde wesele mam praktycznie taką bo przy moich długich włosach najlepiej się czuję w takiej :)

Gość ja też ja też
Dziękuję za odpowiedź :)

Gość szczęsliwy przypadek?
http://bios.weddingbee.com/pics/82095/fa.JPG Brielle na żywo jakby PM wpadła w kołdrę- okropność. Za to Annika śliczna szkoda że nigdzie nie ma fot na żywo bo wydaje się strasznie szeroka.

Scroll 312 a mi nawet ona się podoba, jest niby z tych tzw."księżniczkowatych", ale jest taka delikatna, nie ma za dużo ozdób, świecidełek itd. Musisz zamierzyć, żeby zobaczyć jak w niej wyglądasz i czy Ci pasuje :-)

mierzylam ta sukienke, sama jestem szczupła i mam 170 cm wzrostu...i zle w niej wygladalam... po mnie mierzyla ja dziewczyna mojej postury ale miala na ok. 180 cm...i na niej dopiero fantastycznie lezala...dlatego jesem zdanai ze ta sukienka pasuje na bardzo wysokie dziewczyny

Dlatego zamowilam ja wczesniej,jak bedzie do niczego to mam 4m czasu na pojscie do Salonu i kupic cos innego.

Gość lokatka
ja jestem mega fanka sukien Soterro :) Annika bardzo łądna, ta druga co pokazałas już nie :P