Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anuulkaaa

Na co faceci zwracają uwagę u kobiet?

Polecane posty

Witam, mam pytanie na co Panowie zwracają uwagę u Pań! Czy przeszkadza im różnica wiekowa?

to co się dowiedziałam od znajomych chłopaków ;) to najpierw patrzą na buzię, potem biust, tyłek, całokształt a dopiero później podchodzą zagadać, więc najpierw wygląd zewnętrzny a potem to jaka jesteś. Ogólnie faceci są trochę dziwni :) http://zdrowieurodamoda.blogspot.com

najpierw wygląd zewnętrzny a potem to jaka jesteś. Ogólnie faceci są trochę dziwni Racja ciężko ich zrozumieć.. ;/ Ty się starasz wyglądać ładnie itd.. a on niczego nawet nie zauważa!

jeśli jest się w stałym związku z facetem to naprawdę rzadko zauważają jakiekolwiek zmiany. Facet zauważy, np jak masz okropny dzień, jesteś chora i wyglądasz okropnie, że coś się w tobie zmieniło, jesteś zmęczona, zdenerwowana, chora czy coś... ;) no i są szanse że jak na drastycznie zmienisz fryzurę czy ciuchy to zobaczy że wyglądasz jakoś inaczej :) Oni nie zauważają takich rzeczy jak paznokcie, makijaż czy pasemka albo nowa bluzka

No właśnie.. ale jak on wróci od fryzjera to każdy musi mu mówić oo włosy ściełeś ;] żałosne! Ja ze swoim jestem 4 lata, ale czasami zastanawiam się czy ma to sens.. nie czuję się dowartościowana!

przez pierwsze godziny po poznaniu patrzą na wygląd i oceniają czy kobieta jest ciekawa - czy ma coś mądrego i zabawnego do powiedzenia, czy potrafi prowadzic interesującą rozmowę (mówię o facetach na poziomie) później przez parę miesięcy sprawdzają czy kobieta potrafi dochodzic do porozumienia, czy nie kłóci się o każdą pierdołę, czy nie jest marudna, czy potrafi dbac o faceta, o jego uczucia (tzn nie olewa, nie wchodzi w bliższe znajomości z innymi) ogólnie czy da się z nią normalnie, spokojnie życ

pierwsze wrażenie najważniejsze, potem patrzę czy w głowie jest siano czy coś wartościowego - zbyt często znajduję to pierwsze :-P

KapitanDupa czemu wychodzisz z założenia, że przeważnie każda dziewczyna jest mało kompetentna ?

nie wychodzę ... Trafiam na takie w realu nie na kafe, choć i tu bywa że się załamać można :-P

Gość sAMIEc Alfa 100%
Jak to na co ? Cycki Oczy Twarz Nogi Stopy... jak masz obleśne stopy to nie zakładaj kurwa japonek ani sandałów tylko kiś je w adasiach...

Gość IMO13248
Zwracają uwage na portfel! Nie, zaraz...emmm...pomińcie moją odpowiedź.

cream idź se mięśni dorób bo widac że jeszcze za mało masz skoro dalej cię żadna nie chce i ciągle przesiadujesz na kafeterii. hmmm... chociaż może to kwestia charakteru? niieeee... mięśnie są najważniejsze :p

taa.. napompowani! Chociaż mnie śmieszą faceci którzy nie mogą wytrzymać jak na siłownie nie pójdą, nie wiedziałam że to uzależnia! ;)

na twarz w tym oczy, potem na dupe to tyle a i nogi jezeli sie załapiesz to niewazne sa pozniejsze niewielkie zmiany w wygladzie

boratka ale to przecież oczywiste ze z 70% facetów to tylko jedno w głowie ma, nie ważne czy jest z tobą w związku czy nie..

Gość IMO13248
Syndykat jak się otrząśnie się z marzeń o kafeteriankach, to potrafi coś z sensem powiedzieć...

Syndykat Czyli jak jestem brunetką o rozmiarze M z dużymi niebieskimi oczami to wszystko jest okk .. ? hah..

Mężczyźni to nie są tępaki sterowane główką swoich penisów. Mają uczucia wbrew temu co myśli wiele kobiet. A że seks i pociąg fizyczny jest ważny to chyba oczywiste także dla kobiet

Gość tiaaaaaa:P
"Na co faceci zwracają uwagę u kobiet?" na kobiete

Gość IMO13248
Boratka, mężczyźni i uczucia...za takie bluźnierskie słowa powinienem zedrzeć z Ciebie wszyskie ubrania, przełożyc przez kolano i natrzepać porządnie po nagiej pupie!