Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość viki maniki

prosze o przysługę

Polecane posty

Gość viki maniki

prosze o osoby ktore maja odpowiednie i dojrzale podejscie Bardzo Was prosze o modlitwe. Potrzebuje Bożej pomocy i błogosławieństwa. Błagam, proście za mnie i za moja rodzinę w Waszych modlitwach aby wszystko się dla nas nareszcie ułożylo.

Gość hsadjhgfgsdgfjhdfgjadhfdjf
A co jest nie tak?

Gość boki poki sroki
ty się pomydl lepiej za naszą ojczyznę bo niedługo ten burdel pierdyknie

Gość Zaparowana Szyba
Moja mama jest bardzo religijna. Poproszę ją o modlitwę za Ciebie i Twoją rodzinę

Gość viki maniki
dziekuje.. po prostu pod gorke i pod gorke. Jutro maz ma rozmowe z szefowa, mam nadzieje ze nadal bedzie mial prace.. Ja nie pracuje, chociaz bardzo bym chciala, zajmuje sie corka. Ja tez wierze i wiem ze Bog mnie wyslucha, sama sie mogdle do niego, ale naprawde jestem juz tym wszystkim zmeczona. Dlatego modle sie o zmiane, zebym mogla w koncu isc od pracy, miec normalne zycie.

Gość Zaparowana Szyba
Ja jestem niewierząca, ale wiem, że wiara w Boga daje niektórym ludziom ogromną siłę. Moja mama twierdzi, że Bóg zawsze wysłucha i zawsze wskaże odpowiednią drogę. Mam nadzieję, że wszystko się ułoży po Twojej myśli

Gość viki maniki
dziekuje jeszcze raz. Ja tez w to wierze :) Z tym ze jestem juz zmeczona tym wszystkim. Ale i wdzieczna za to co mam.

Gość Zaparowana Szyba
Pewnie, trzeba doceniać to, że wszyscy w Twojej rodzinie są zdrowi, że się kochacie, że jesteście razem. Ja wierzę, że te złe chwile są po to żeby potem móc się odbić. Jest gorzej żeby w końcu było lepiej

Gość viki maniki
myslę że już najwyższy czas na te lepsze chwile.. miejmy nadzieje

Gość Zaparowana Szyba
Musi być lepiej, mocno będę trzymać kciuki, a moja mama wesprze Cię modlitwą

Gość viki maniki
córka się przebudziła i weszłam na temat modle się ale wiem również iż jeśli ktoś modli sie w Twojej intencji to ma to znaczenie:) Dlatego w Kosciele modlimy sie za kogoś,nie tak dla picu ale właśnie aby uprosić o łaski, Dziękuje bardzo ja się również za Was pomodlę

Gość modły i modły
zamiast zawracać dupe bozi tymi modłami,weźcie się do roboty,ciemnoto sredniowieczna

Gość a na kolana przed
kiecakiem i jego prosić, on co rusz się modli, a nie kurwa nam dupe zawracać. Co ty sobie wyobrażasz, że tylko ty jesteś w podobnej sytuacji!!!!

Gość viki maniki
niestety czasem jest tak że mimo iż chcesz się wziąć do tej roboty to nie da. Nie proszę o ocenę, o pieniądze, ale o modlitwe.

Gość viki maniki
każdy może założyć temat jaki chce.. Jeśli nie chcesz mi w ten sposób pomoc, to trudno, nie musisz.. W ogóle o co wam chodzi? Naskakujecie na kogoś dla zasady? Ja wierzę w moc modlitwy i potrzebuję jej teraz

Gość a na kolana przed
nie nie pomogę ci, bo jestem nie wierząca! A w ogóle daruj sobie takie numery.

Gość nie zawracaj łba modłami
viki maniki wyślij przekazem pieniężnym kaske na konto Radyjka i poproś ojczulka dyrektora,żeby się za ciebie pomodlił,to jest sprawdzone,efekt masz pewny,to znaczy napewno ubędzie ci tej kasy,hahahaaaa

Gość do psychiatry tłumoku
co za infantylne babsko

Gość pika pika czuuuu
zostawcie kobiete!! Kurde, jesli Wam nie pasuje to sie nie modlcie. I tyle, a nie ze od razu ja obrazaja. Widac zadne z was tutaj nie wierzy w modlitwe Jak matka prosi o ubranka dla dziecka, niedobrze, jak ktos prosi o rade to tez po nim polecicie, no to wreszcie ktos poprosil o modlitwe i to samo sie dzieje - ludzie opanujecie sie. Skad w was tyle nieniawisci?

Gość viki maniki
aż żyć się nie chce.. mąż ma kolejne spotkanie jutro, pewnie już po pracy co ja zrobiłam że życie takie jest