Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agasia558

Mama mojego chlopaka nie chce mnie poznac

Polecane posty

Uzytkownicy! Moze wiecie dlaczego i jak reagowac na sytuacje, gdy matka Twojego partera/-ki nie chce Cie poznac. Jestem ze swoim chlopakiem od niedawna, moich rodzicow juz pznal, uwazam to za cos normalnego a jego matka kwituje to tak: Mozesz sie z nia spotykac, ale nie chce by tu przychodizla.

Gość qeeeqeq
a ile macie lat????

Gość Zenobiusz z Kruszwicy
Powinnaś się cieszyć, potencjalna teściowa nie chce z Tobą wchodzić w konkury... :)

Po 19, jestesmy ze soba okolo 7 miesiecy. Chcialabym wiedziec, jaka jest osoba. Poza tym, ciagle przebywanie u mnie jest meczace i dla mnie i dla niego.

Gość ohh myy goood
Hm, dziwne. Czy on jest jedynakiem? Powiedziała chociaż dlaczego masz tam nie przychodzic?

to nie przebywajcie u Ciebie tylko gdzieś w mieście (chociaż szczerze mówiąc nie mam pojęcia co w tym męczącego) mam podobną sytuację, ponad pół roku znajomości z moim chłopakiem, 20 lat i naprawdę nie wiem do czego miałaby mi byc potrzebna znajomośc z jego rodzicami...

Gość Sentymentalny WojownikZie
Rozumiem, że jeśli kiedyś w przyszłości wyjdzie coś poważnego , to na ślub Jej nie zapraszacie? Huńćwok, przypominam, że istnieje coś takiego jak kartografia.

No to denerwujace, bo ta kobieta widziala mnie raz w zyciu, w przychod, gdy my jeszcze nie bylismy para! A widzaiala mnie przez gora 30 sekund, a ma juz jakies uprzedzenia do mnie. A jeszczce raz powtorze, ze jego ojciec chce mnie pozanc a jego matka nie. Ja sie jej dziwie, na jej miejscu chcialabym zobaczyc, czy moj syn nie umawia sie z jakas psychopatka.

nie każdy rodzic czuje potrzebę wtrącania się w życie swoich dorosłych dzieci. może jego mama nie czuje potrzeby poznawania Cię? może zwyczajnie jej się nie chce? może uważa że narazie jesteś taką sobie zwykłą znajomą jej syna, jesteście jeszcze młodzi i jesteście parą od niedawna. może taki związek nie jest dla niej rzeczą godną uwagi? Sentymentalny WojownikZie --> dzięki -.- xDDd

Gość marietta _ O..
wiesz, sama nie wiem co lepsze .. Moja znow interesuje się mną az za bardzo.. gorzej niz moja matka.. :O czasami nawet ma czelnośc nrgować zdanie moich rodziców :O

Gość Co innego sie nie wtracac a
co innego byc wrogo nastawionym wobec kogos. Przeciez ze zwyklego zapoznania sie matki z dziewczyna syna nie wynikaja zadne powazne konsekwencje. Zostana sobie tylko przedstawione, nikt matce nie kaze urzadzac przesluchania czy testow psychologicznych albo sprawdzianu umiejetnosci pod katem ew. malzenstwa... A poza tym ta kobieta zakazala wrecz autorce przychodzic do swojego domu.

Gość jakis głupek
autorko, ja obstawiam, że matce chodziło o to, byście się w jej domu nie migdalili. I w tym cały sęk tkwi. Ja bym się tym nie przejmowała na twoim miejscu.