Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawdziwy mężczyzna!!!

Wyrzuciłem narzeczoną!!!

Polecane posty

Od miesiąc mnie wkurzała, darła się, wczoraj leciała z łapami, odepchnąłem ją z całej siły i wyrzuciłem za drzwi mówiąc że jej matka to szmata a ojciec jest śmieciem. Ona gorzej wcześniej mówiła na moich rodziców, potem przyszedł jej brat do mnie i oberwał.

Gość on do mnie cipciu
BRAWO! :D a teraz siusiu, paciorek i spać, bo jutro na 8/00 do szkółki 💤

Wiem że dobrze zrobiłem! Wyrzuciłem ją jak psa.

Oj kolego nie nazywaj siebie nigdy człowiekiem a co dopiero mężczyzną !!! Gdybys miał choc odrobine wychowania przez własnych jak to nazywasz swoich rodzicó, to bys tak nie postapił, a postąpiłeś gorzej niż ona. Powinienes dać jej przykład kultury. Moze wyrzucenie jej za drzwi nie było to idealnym pomysłem, ale podziekowaniem jej za wspaniałe wspolne chwile było by lepszym pomysłem. Nie bronie tu płci swojej, lecz uważam, że mężczyzną nie jesteś niestety. Juz sobie to wyobrażam. Facet ktory podnosi na kobiete łapy to totalna pomyłka, narośl która otacza PTAKA !!! Na przyszłość pamietaj ze kobieta to płeć na słabsza !!!

Gość arachia;
to jak dobrze zrobiłes to po co się teraz zalisz czy chwalisz na forum? aprobaty szukasz czy ki pieron? może pochwał i poklasu. wyrzuciłes to se teraz siedź sam, moze ci lepiej bedzie

Gość prawdziwy męzczyzna!!!
Ja nie podniosłam na tą kurwe ręki, moja rodzina grozi jej teraz telefonicznie że ją zabije a mnie to gówno obchodzi. Ja ją tylko odepchnął a wpierdoliłem jej bratu cztery razy z pięści.

Gość pies kota wyłomota
chcesz gratulacje słowne czy dyplomik wystarczy?

To rodzinie gratuluje, bo jak kobieta zrobi sobie podsłuch to rodzinke w kryminale odwiedzać będziesz, uwierz mi, bo słowa "zabije cie" są mocnymi grozbami, choc ja wiem, czy polska policja sie tym zajmie, choc tez zalezy od czlowieka. Ale wlasnie... po co o tym piszesz? Jeszcze satysfakcji sie nie najadłeś? Moze wyjdz do znajomych, napij sie i oblej, bo w zasadzie jest co. Nieeee?

A skoro twierdzisz, ze ona jest k***ą to chyba musiales o tym wiedziec wczesniej, skoro az do zaręczyn doszło. Skoro kur**wiła się z Tobą, to tez masz sie czym chwalic, bo to znaczy ze lepszy nie jestes.

ANDY2007 a co ciebie tak boli?

Gość pies kota wyłomota
'' prawdziwy męzczyzna!!! Ja nie podniosłam na tą k**we ręki, moja rodzina grozi jej teraz telefonicznie że ją zabije a mnie to gówno obchodzi. Ja ją tylko odepchnął a wpie**oliłem jej bratu cztery razy z pięści. '' marne prowo - to pisze laska ... '' ja nie podniosłam '' buahahahahahahahahahahahahahaha

do prawdziwy mężczyzna!!! ty siebie nazywasz prawdziwym mezczyzna ?nie rozsmieszaj mnie!!!zal mi tej laski!!moze i dobrze sie stalo,przynajmniej dziewczyna bedzie miala spokojne zycie,bez takiego kretyna jak ty przy boku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

do prawdziwy mężczyzna!!! ty siebie nazywasz prawdziwym mezczyzna ?nie rozsmieszaj mnie!!!zal mi tej laski!!moze i dobrze sie stalo,przynajmniej dziewczyna bedzie miala spokojne zycie,bez takiego kretyna jak ty przy boku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!