Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gtp

czy związek z facetem 13 lat starszym ma przyszłość?

Polecane posty

Gość gtp

biorąc pod uwagę to, że świetnie się dogadują i chcieliby z sobą być, jak myślicie? czy i tak w końcu się skończy na zdradzie albo nawet rozsypce związku?

Gość marcin84w
ma przyszlosc o ile dziewczyna nie zdradzi.Facet raczej nie bedzie szukal innej

Gość gtp
no właśnie myślę o dziewczynie

Gość fxfxfdbf
niestety nie ma.. on będzie 60 letnim dziadem,a ty niespełna 50 letnią kobietą która będzie miała jeszcze swoje seksualne potrzeby.. :( czasem lepiej zrezygnować z uczucia na rzecz wygodniejszej opcji i bardziej przyszłościowej

Gość wqLIEUFCYHVLIU3WRQ
oczywiście, że ma. sama jestem w takim związku, a wcześniej skakałam z kwiatka na kwiatek. a tu się zakochała, pierwszy raz i to tak, że nie potrafię bez niego żyć. poza nim nie istnieją dla mnie mężczyźni, aq przy nim... miękna mi nogi, jak do mnie mówi- nie mogę się skupić, bo jego głos mnie rozprasza. i tak już 2 lata. dodam, że był moim wykładowcą i dla mnie się rozwiódł :)

Gość czytająca ciebie
oczywiście że ma sens, ale dochodzi tutaj wiele inneych czynników np: takich jak wiek (przykałady ona 23 on 36 lub ona 37 on 50, ) , zalezy tez od waszych charakterów, temperamentów, nie ma definicji na udane związki nawet wśród równolatków, trzymaście lat to duża różnica ale wazne jest to jak sie dogadujecie,jak bardzo kochacie

Gość dobry sposób ?
siema! wpisałem na google:"metoda na oszukanie ruletki" wyświetliła się strona z systemem. Myślicie, że to działa? zarejestrowałem się w kasynie i na razie wchodzi, ale gram na nieprawdziwą kasę. chyba wpłacę. Spróbujcie i Wy!

Gość fgh
jasne że dobry sposób :P

Gość wiem co mowie
zależy od faceta.. jeśli bogaty i rozrywkowy to tak:)

Gość ma przyszłość max 5-cio
letnią, bo jak będziesz miała około 50 lat, to wymienisz go na 13 lat młodszego, ze wzgłlędu na nadużywanie viagry i dopalaczy.