Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...Blankaa

Jestem w CIAZY ale... prosze o odpowiedz...

Polecane posty

Gość ...Blankaa

Liczac od ost daty @ jest to koncowka 4 tyg. Boje sie bo pobolowe mnie brzuch jak na @nie sa ta czeste bole, zdarzaja sie pare razy w ciagu dnia i sa chwilowe ale czy normalne? Do lekarza jeszcze za wczesnie,nic nie zobaczy ale czy moze pojechac zapytac sie o te bole? jak myslicie?

Gość ania29-2011
tez na poczatku ciazy mialam takie bole jak na okres,i u lekarza bylam tylko ze w 6 tyg ciazy dostałam tabletki na potrzymanie ciazy i bole sie skonczyły

Gość rozowe paznokcie
mialam tak samo a w 11tyg dowiedzialam sie ze ciaza sie nie rozwija,nie ma struktur zywych i mnie wyskrobali ......... :(

Ja właśnie z takimi bólami wylądowałam w szpitalu, ale nie wiedziałam, że jestem w ciąży, po wizycie u ginekologa okazało się, że ten ból to wynik przystosowywania się organizmu do nowej sytuacji. Po prostu macica na zasadzie skurczów podobnych jak podczas miesiączki zaczyna się rozszerzać i rozciągać, jeśli to to, to się nie martw, trzeba przeczekać, a samo przejdzie już niedługo. P.S. mi pomagała no-spa P.S. ten ból w porównaniu do porodu to pryszcz.....