Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zauroczona, zakochana

Czemu ze wszystkich pragnień na świecie wybrałem Ciebie?

Polecane posty

dziewczyny powiedzcie, czy facet ktory wysyła mi taki tekst moze mieć zle zamiary?? czy to ze tak pisze, moze znaczyc, ze prawdziwie sie zaangażował?? Żeby zaistniał udany, szczęśliwy związek oparty na głębokim zaufaniu, daleko idącym szczęściu, chęci bycia wspólnie bez względu na przeciwności losu, wcale nie musi minąć długi okres czasu. Nie ma w takich sytuacjach jakichkolwiek ram czasowych, to partnerzy, a raczej ich przeżycia duchowe dają jednoznaczne sygnały świadczące o szczególnej więzi z drugą osobą. Kwestia ta jest jedną z trudniejscych pojęć, w wielu przypadkach niewytłumaczalnych z naukowego punktu wiedzenia. Myślę, że właśnie to jest najwspanialsze w kontakcie z drugim człowiekiem. Jak to możliwe, że z obcej przecież do czasu osoby, ten sam osobnik "przeistacza" się w uzależnienie? Na ten grunt wkracza magia życia, sens ludzkiego istnienia na ziemi. W większości przypadków partnerzy nie są w stanie wskazać dnia przełomowego, momentu, który sprawił, że już bez siebie nie potrafią istnieć. A to za sprawą płynnego przejścia, z koleżeństwa, w przyjaźń, a następnie w związek. Jeżeli jest im wspaniale na poszczególnych poziomach znajomości, wkraczają na kolejne, i następne osiągając w ten sposób euforię życiową. Nie można napisać scenariusza do przyjaźni, szczęśliwego związku, wszystkie te aspekty tkwią w osobach zainteresowanych. To one, czasami zupełnie nieświdomie stwarzają sytuacje, które tworzą określone konsekwencje. Mam w tym momencie jedynie pozytywne doznania, za których to sprawą pragną pokonywać kolejne bariery prowadzące ich wspólnie do nieodpartej chęci kontynuowania znajomości. Wszystko tkwi w nas samych, musimy jedynie odszukać i przyporządkować odpowiedni klucz, do właściwych drzwi. Nie jest to zadanie łatwe, ale efekty pracy zostaną sowicie nagrodzone, nie ma przecież nic wspanialszego niż przeżycia duchowe. I jeszcze jedno - bez względu na wszystko - nikt nam ich nigdy nie odbierze, nie usunie z pamięci, te najcudowniejsze chwile życia będziemy pamiętali zawsze i to dla nich warto żyć.

Gość za długie
nie chce mi sie tego czytac

mimo to dziekuje za podbicie tematu;)

Wiem, ze to nudne i zalosne ale co zrobic...

tobie podszywie gimnazjalisto tez dziekuje za podbicie

Choc z drugiej strony podszywie masz troche racji.

Gość kpax
no,no od siebie tylko dodam że należy zwchować wzmożonom czujnośc gdy padaja okreslenia w rodzaju -"osiągając w ten sposób euforię życiową.","pszestrzen życiowa","niebyło w dziejach takiego zapszanstwa","gott mit uns "itp ;) nie muwie ze czasem nie ,wszyzdko dla ludzi i na euforie som miejsca ,ja tylko kcem powiedzieec ze zdrowy scepycyzm zachowac nalezy nie tylko wobec pod-szeptów innych ale tesz interpodszeptuf...;)

Gość odpowiedni klucz
Jeżeli mężczyzna jest szczery w swych wyznaniach to znaczy, że się naprawdę zaangażował. Nie widzę w tym nic żałosnego...A tekst kruszy serce na małe kawałeczki😭:(

Gość kpax
oczywisciem nie moszna siem zrażać,moim drhamatem jeszd ze mimo wszystko ciagnie mnie do myslenia,oczywiscie pracuje silnie nad sfoim "wewnetrznym panem Cześkiem' ale ciongoty pozostajom...dla ruwnowago stworzylem cialo stforzone wprost dla dresu...ech nikt nie muwil ze bedze lekko...;)

Gość odpowiedni klucz
kpax mnie tylko zastanawia jakaż to sowita nagroda czeka za efektowną pracę?;)

Gość łaniaaaa
i see dead people....... :}

no wąłśnie...az dziwne ze tacy faceci w ogole istnieją...

Gość łaniaaaa
"Czemu ze wszystkich pragnień na świecie wybrałem Ciebie?" bo jestes niezrównowazony psychicznie? :} Moze dlatego :}

Chciala bym zeby ktos zerzna mnie w dupe.

Gość łaniaaaa
też tak macie,że wyrywacie sobie włosy łonowe i wąchacie? bo ja się chyba uzależniłam:(

kóś tu chyba zazdrosci...:p

Gość łaniaaaa
",że wyrywacie sobie włosy łonowe i wąchacie? bo ja się chyba uzależniłam" cholera wydało sie :(

Gość łaniaaaa
"kóś tu chyba zazdrosci" nie poprostu sie z was nabijam :)

Gość odpowiedni klucz
A może Ty jesteś tym największym pragnieniem dla niego, ponieważ jeszcze Ciebie nie miał;)jak będzie ''po'' to zmieni zdanie

no walśnie o to pytam:p kurde ze też nie ma na to idealnego środka:o

czy to ze tak pisze, moze znaczyc, ze prawdziwie sie zaangażował?? to moze jedynie oznaczac, ze slucha beznadziejnej muzyki

jeste jeszcze jedna, bardzo istotna kwestia, o ktorej zapomnialam dodać...Oboje jesteśmy w zwiazkach...I do niczego JESZCZE nie doszlo

czy to ze ktos słucha innej muzyki niż ty znaczy ze jest beznadziejny?? gratuluję plytkości poglądów

Gość łaniaaaa
Czemu ze wszystkich pragnień na świecie wybrałAM Ciebie?

Gość łaniaaaa
no czizas też musi słuchać tej muzyki,skoro poznaje po tekście co za nuta:D

Gość łaniaaaa:P
No ja mialam problem ze znalezieniem tego gdzie ten " Czemu ze wszystkich pragnień na świecie wybrałem Ciebie?" moment był. Bo cos mi switało ale nie wiedziałam gdzie to słyszałam :P Ja brałam na "litosc" i "dobre serduszko" wtedy jak to wysyłałam :P ale niestety juz niewysyłam :P bo nie mam juz serduszka :}

Gość Cytrynkovaa
Bardzo mozliwe, że typ skopiował to z jakiegoś artykułu i sam nie rozumie do końca co tam jest napisane. Chciał jedynie popisać się swym potencjałem intelektualnym. Zresztą nie znam kontekstu w jakim Ci to napisał, ale... wiem że faceci tak robią.

Gość łaniaaaa:P
czyli: " Czemu ze wszystkich pragnień na świecie wybrałAm Ciebie?"

cytrynkowa tez już tak myślalam, ale już szukalam czegoś podobnego i nie znalazłam w necie;)

Gość jak facetowi zalezy
naprawdę to jest razem z wybranką jej umila życie jej robi dobrze jesli nie jesteście razem to cokolwiek powie czy napisze to jest to tylko dziecinne mówienie powtarzanie jakiś frazesów zasłyszanych gdzieś czy przeczytanych a pełno tego teraz wszedzie w necie łatwo mozna skopiować i już kolorowsze wydaje sie czyjes nudne życie i żeby lepiej działał sprzęt faceta jak będzie ze swoją nieatrakcyjna już kobitką a może nawet atrakcyjna ale już niepociągającą aż tak więc facet musi fantazjować o innej