Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

...waleria...

Dlaczego facetom chodzi TYLKO o seks??

Polecane posty

Gość jak juz generalizujemy
dlaczego kazda Polka to kurwa ?

Gość jak juz generalizujemy
ja tez :) ale znam wielu facetow dla ktorych licza sie tez uczucia :)

a ja nie znam.. a przynajmniej ja przyciągam tylko takich,dla których tylko seks sie liczy. no chyba ze to ze mną cos nie tak...

Cześć Dziwne pytanie!:) Walerio, tak było od zawsze.:) Trafisz w końcu na faceta, który też będzie chciał seksu, ale z odrobina uczucia, i dlatego nie od razu Cię będzie wlókł do sypialni... I to bedzie to, czego poszukujesz.;)

...waleria... -> Jeśli im się oddajesz od razu tonie licz na coś więcej

Gość może do niczego innego się nie
nadajesz? Ani z tobą pogadać, ani pójść gdzieś, bo wiochę robisz... A do łóżka, czemu nie?

wiem żartuje ;] ja też jeszcze jakoś nie znalazłem odpowiedniej partnerki i żyje ;)

Gość forum trallalalala
Też trafiałam na takich, ale jak się później okazywało, miało to podłoże w rodzinie - przecież jak matka z ojcem się nie szanuje, to on też się nie będzie szanował ibędzie się puszczał na lewo i prawo. Unikałam jak ognia facetów z takich dziwnych rodzin i końcu poznałam mojego mężczyznę, który się szanuje, nie jest łatwy i na początku w ogóle nie nalegał na sex Ważne są wartości wyniesione z rodziny. Jeszcze poznasz normalnmego faceta, gwarantuję Ci, że są tacy :)

Levviatan - czy "kupa" w twoich oczach jest palindromem "normalności"? Bo ja określenia "normalność" nigdzie nie użyłam.

...waleria... -> poszukasz to znajdziesz odpowiedniego :) Oblubienica -> ten świat jest na tyle dziwny że wszystko jest możliwe :P