Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elizaaaaaaaaaaaa

Znowu pokłociłam się z facetem

Polecane posty

Gość elizaaaaaaaaaaaa
może i tak, podobno to dobry gin ,ale nie wiem.. usunę nadżerkę bo przeszkadza mi w zyciu przez to kwawienie bóle brzucha to napewno.. no i boje się faktycznie czy nie jest to dla mnie groźne... a faceta chcialabym zmienić a, naprawde bym chciała dla właśnego honoru ,ale kocham go bo glupia jestem i tyle..

Gość łaniaaaa:P
"kocham go bo glupia jestem i tyle.." on chyba tez...

Gość elizaaaaaaaaaaaa
on mnie nie kocha jestem tego pewna.. jest ze mna bo ma z nik isc na impreze ,a jego kolegom sie podobam , bo dam mu w łożku , bo ma gdzie przenocować czasem itd

Gość elizaaaaaaaaaaaa
zreszta osobie którą się kocha nie mówi sie takich rzeczy .. taka prawda smutne a,el prawdziwe.. ale ja już sie pogodzilam ,że to nie ma przyszłości itd, ale w tym tkwie i przeciągam moment rozstania. teraz nie chce się denerwaować rozstaniem bo mam sesje itd

wydaje mi sie, ze to jak traktue Cie Twoj chlopak to nie tylko chamswo, ale przemoc psychiczna. Traktuje Cie jak przedmiot, ktory sluzy tylko do zaspokajania jego potrzeb. Zastanow sie, czy szczera rozmowa moglaby cos zmienic, czy juz za pozno i czas na rozstanie.

Gość elizaaaaaaaaaaaa
a najsmieśniejsze jest to ,że mogłam byc z wieloma innymi faetami ,ale wybralam jego bo taka jest prawda..

Gość elizaaaaaaaaaaaa
rozmowa nie zmieni nic raczej olewanie go ,ale to też na krótką metę.. jak jestem dla niego za dobra to jest źle. jak go olewam to też po jakimś czasie jest źle

Gość elizaaaaaaaaaaaa
ostatnio się łapie na tym ,że boje sie ciagle żeby go nie zdenerwowac jakims drobiazgiem..

Gość ja mojego
czasem obraże ,wścieka się na mnie ,jest agresywny ale nigdy nie powiedział że jestem brzydka

Gość gość
qnaQwAA1j5QABAwQzObDURe7