Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ciekawy_23

seks w czasie jazdy

Polecane posty

Słyszałem nieraz, że niektórzy uprawiają seks w czasie jazdy samochodem. Nie chodzi o robienie laski. Nie bardzo potrafię sobie to wyobrazić. Wiecie, jak to może wyglądać.

no właśnie też wydaje mi się to nieprawdopodobne, ale podobno takie rzeczy się zdarzają.

Gość dzika różaaaaa...
jest to możliwe ale kobieta nie może mieć przesadnych piersi i ogólnie musi być bardzo szczupła. :) achh jedyna dobra rzecz- nikt nie narzeka na polskie kochane dziury na ulicy wręcz przeciwnie :D

Gość dzika różaaaaa...
niemożliwe ?:D jestem fenomenem :D

Gość dzika różaaaaa...
no nie wiem jak mam to wytłumaczyć... ja siadam na chłopaka podczas kiedy on kieruje wchodzę mu miedzy ręce które trzymają kierownice bezpieczniej jest jak ja tez jestem zwrócona w stronę ulicy bo zawsze mogę potrzymać kierownice. ale oczywiście lepiej jak siedzę na nim tak jak w pozycji klasycznej :D on kieruje autem a ja kieruje w trakcie seksu. :D

siedzisz przodem do kierownicy i kierujesz autem? Myślałem, że siedzisz przodem do partnera.

Gość oj oj oj . . .
wyczyny kaskaderskie :D

Gość dzika różaaaaa...
siedząc przodem do partnera jest najlepiej ale mogę też poskakać przodem do kierownicy i jeżeli on np zamknie oczy jak będzie dochodził czy wygnie głowę z podniecenia najlepiej żeby ktoś miał ręce na kierownicy. bo to ulica i ten samochód jedzie :)

Gość dzika różaaaaa...
no serio. Ale to nie są zabawy żeby jeździć po rynku w większym mieście. i ogólnie nie wsiadam do auta tylko po to ale np jak jadę gdzieś na wakacje chociażby nad morze czy w góry i jedziemy przez jakieś pustkowie prawie pusta droga a nam się akurat chce to wole jednak żeby mój chłopak jechał niż się zatrzymał bo lubię ten dreszczyk. :)

Gość no wiesz zawsze ty również
mozesz sie pochwalić :D

Gość ło jezuu dzieciak jakis
pierdoły bzdety opowiada a durny wierzy :D ...spróbuj ty tez ! AA i wystrugaj se juz krzyżyk aby potem przy drodze postawić !🖐️

Gość dzika różaaaaa...
mój facet nie jedzie wtedy 130 jak mówiłam pusta droga to można takie rzeczy robić. Obydwoje inicjujemy zazwyczaj ja zaczynam lodzikiem. jak siedzi sie koło kogoś kto cie bardzo pociąga przez np 5h to nie wiem jak można sobie po prostu tak tego odpuścić :)

Gość dzika różaaaaa...
rzadko:D naprawdę to ryzykowne bo wyobraź sobie minę policji chociażby.

ale nadal nie bardzo rozumiem jedną rzecz- przecież jak siedzisz na nim, to on kompletnie nic nie widzi. Poza Tobą oczywiście.