Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda rozwódkaaa chyba

Pytanie o rozwód

Polecane posty

Mam pytanie, jesteśmy z mężem 7 miesięcy po ślubie, ale nam się nie układa. Ja z rozpaczy nawet znalazłam już innego kandydata, który obiecał mi po moim rozwodzie się ze mną ożenić. Problem polega na tym że chciałabym uzyskać rozwód z winy męża. Czy w tej sytuacji należy mi się połowa jego domu? Ma też 3 samochody, jednym jeżdzę ja. Czy będę mogła sobie wybrać który chce? Ma jeszcze jakieś konto w banku (drugie) na którym odkłada jakieś pieniądze i ma ich bardzo dużo, uważam że połowa mi się należy, zniszczył mi przecież życie. Czy sąd weźmie pod uwagę że do tej pory nie pracowałam, byłam tylko na utrzymaniu męża? Jak mogę pozyskać dowody, może agencja detektywistyczna? Może dam pieniądze jakiejś prostytutce żeby był dowód zdrady? To pewnie duża kwota na taką operację i jednorazowo mąż mi jej nie da, będę musiała ze 2 mce mówić że potrzebuje kosmetyki albo bluzke, ale cotam... nie mam już siły.... Co począć?

jest tu ktoś?

Gość ja pierdolee
o boże

Gość pomysł na prowokację
może i nie głupi ale musisz się jeszcze z jakieś 10 lat szkolic żeby w to ktoś uwierzył

Gość dobry pomysł
ale to chyba niemożliwe