Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ;polkijhngbv

czy zdarza się wam kobiety nie czuć penisa w trakcie seksu?

Polecane posty

Gość ;polkijhngbv

bo mnie taaakkkk! miałam 2óch i z dwoma tak było =/ palca lepiej czuję! dobra, wiem, pewnie jestem wielka tam na dole, ale pytam, czy innym się to też zdarza, czy jestem sama:(?

Gość wystraszony i zdruzgotany
to niezły przebieg juz musisz miec

Gość ;polkijhngbv
pisałam, dwóch!

Gość dżozefina
mi po porodzie wielkiego dziecka się nie zdarza, a może to kwestia nadmiernego nawilżenia?

Gość Jansercee
musisz być ostro wyjebana - inaczej mówiąc za luźna dla twojego faceta albo słabe mięśnie pochwy masz u mojej starej tak się dzieje jak jej od czasu do czasu zapakuję dużego wibratora (jest naprawdę duży) i ostro nim ją zerżnę, to po takim jebaniu jak w nią wejdę to się czuję jak po przejściu całej armii, tyle jest luzu rucham wtedy i rucham i ni chuuja nie mogę dojść spróbuj zmienić pozycję na taką, że masz uda razem np. leżysz płasko na brzuchu ze złączonymi udami a twój facet wchodzi w ciebie od tyłu ale nie duupę tylko normalnie w piździsko

Gość fdfds
moze zmien pozycje .. W niektorych pozycjach i pod pewnymi kątami penis mocno naciska na sciany pochwy ,, Sprobuj osiagnac taki kąt natarcia penisa gdzie wchodi nie swobodnie tylko z oporem . Moze to byc nienaturalne ale jednak skuteczne .

Jak nie czujesz po pewnym czasie to sprawa nawilżenia. Mi też zdarza się, że czuję tylko na końcu pochwy na ściance, ale i tak dochodzę, więc jest to ok. Nie przejmuj się tym, że nie ma takiego tarcia jak na początku, bo to kwestia twoich soczków. Możesz kupić prezerwatywy które sprawią, że dłużej będziesz sucha, ale jak na moje większe nawilżenie to lepiej.

Gość ruchana
jeśli to Cię uspokoi - to tez tak mam. Fakt, że dobranie odpowiedniej pozycji (uda razem) zmienia to diametralnie, albo jak nie jestem aż taka mokra.

Gość fdfds
CZasem wystarczy ze partnerzy sa inaczej odchyleni od siebie i kat wchodzenia penisa jest inny ..

Gość Chujec
niech po kilku minutach jebania wyliże ci cipsko tak, że prawie dojdziesz i dopiero potem z powrotem zacznie ruchać tuż przed orgazmem cipsko się uwrażliwia i trochę pęcznieje no i jeszcze od lizania będziesz bardziej gorąca poza tym trzeba zmieniać pozycję a nie tylko jebać w jednej minutę na misjonarza pare ruchów ot tyłu i palec w dupę

Gość insi
mmmm.......jak fajnie

Gość stary i doświadczony pan
podczas pozycji klasycznej niech twój partner włoży ci rękę pod posladek i palcem przyciśnie koło odbytu mega odlot dla obojgu i wted napewno go będziesz czuła .pzdr.

Gość Śiczna Gaduła
Słuchaj ! Ja tak mam i mam na to sposób w trakcie seksu jak nie bedziesz go czuła wyjmij penisa i pobaw sie nim raczką za chwile wsadz spowrotem i zobaczysz jaka zmiana:)

Gość lalalalalalala
Ja z jednym czulam, a z nastepnym juz nie... a wielkosciowo czlonki zblizone do siebie... moze ten drugi chudszy... nie zorientowalam sie nawet jak wypadl w trakcie pozycji na jezdzca... i dalej skakalam a on mi zwrocil uwage na to, hahahaha. Ogolem jest to straszne. Ale ja juz przy pierwszym razie nie bylam pewna, czy udalo mu sie calego wsadzic, a on byl we mnie calutki... dziwne, ale to zalezy chyba od naszej budowy. I techniki kochanka. Pozdrawiam

Gość gość
Witam. Mam od 2 lat partnera który ma duzego penisa i nie powiem że zawsze go nie czuje. Ale częściej nie. Mój były miał za to dużo mniejszego a czułam go na maksa. Wydaje mi się że zależy to od 1 mocnej miłości 2 budowy 3 śluzu 4 starań kochanka :)

Gość gość
Bo wasi partnerzy mają za małe kuśtyboce między nogami albo po prostu mają flaka w kroku fakt że mam na 14 centymetrów sywanca ale jak zasadzę kobiecie między nogi to potem czuje przez dwa dni mojego siuraka która chce spróbować

Gość gość
Dużo zależy od stopnia nawilżenia, im więcej śluzu, tym mniejsze tarcie, więc i odczucia słabsze.

Gość gość
Miewam tak ale słabo go czuję gdy mamy czasami seks grupowy. Wtedy gdy mam trójkę facetów pod rząd to ostatniego słabo czuję w cipce.

Gość doratca
Najlepszy sposób, żeby kobiety zawsze czuły członka, to ... nie myć go przez kilka dni przed spotkaniem.

Gość gość
i baby tutaj i faceci sa na poziomie pantofla prymitywne to i prostackie,jak dobrze ze nie spotykam takich pierwotniaków w zyciu realnym,wstyyyd

Gość doswiadczyciel
ja mam malego wacka ale z bylymi dziewczynami czulem jak mnie cipka sciska, sciskala mnie na dlugosci okolo 5cm , czulem ze nie tylko wejscie do pochwy mnie sciska ale takze dalsza czesc pochwy , to bylo tak jakby cala dlonia scisnac penisa pamietam tez ze jedna z dziewczyn stosowala globulki a te jak sie rozpuscily to bylo bloto w cipce i brak czucia, rzucilem ja defacto przez to jak penis zaczal mi opadac podczas penetracji , mialem juz tego dosc moja zona przed porodem tez byla ciasna, tez tak sciskala mojego penisa ale po porodach naturalnych juz dwoch, nie czuje je praktycznie wcale, na poczatku podczas wchodzenia owszem jest ciasno ale zrobie 10 ruchow i robi sie luzno tak ze mam klopoty z osiagnieciem orgazmu , teraz mam 40 at wiec moze z wiekiem cos sie u mnei zmienilo z intensywnoscia erakcji albo czyms innym , postanowilem sprawdzic to odwiedzajac prostututki wiekszosc z nich luzna , podejrzewam ze pracuja w tym zawodzie zeby zarobic na wychowanie dziecka/dzieci , ze juz rodzily i sa luzne, trafilem jednak na dwie dziewczyny gdzi wielkosc pochwy jest jak u moich dziewczyn 15 lat temu , po prostu cipka sciska penisa jak reka , czyli zdarzaja sie cipki ktore bardzo mnie stymuluja i moge przez to dojsc normalnie nie wiem co poradzic tam gdzie jest luz sam sie zastanawiam nad moja zona, czytalem o kwasie jhialuronowym u wejsci a pochwy ale nie znam zadnych opini czy takie ujedrnianie wejscia pochwy zdaloby egzamin w kontekscie lepszego czucia podczas penetracji