Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kiinnggaa

Jaki TRAN polecacie dla dzieci 2,5roku oraz 6m-cy ???

Polecane posty

Gość Kiinnggaa

Jaki polecacie aby maluchy chciały pić? Nigdy nie podawałam tranu, a chciałam ich wzmocnić Pediatra poleciła TRAN, ale jaki? Pozdrawiam :)

Gość PIĆ
?? Zdurniałaś chyba, akurat Ci dziecko ze smakiem tran wypije :D:D Na siłe moze i zmusisz ale po co? Jak konieczne musisz im dawać tran to kup w tabletkach.

Gość dupeczka z okieneczka
poproś o Tran z wątroby rekina. Np. to co reklamują Mooller's Tran Norweski jest z dorsza.. a podobno ten z rekina jest najlepszy :).. Co do smaku moje łykają go normalnie, trochę się pokrzywią.. Ale mam sposób zawsze dostają tran przed jakimś deserem (czy to serek, czy kisiel, czy biszkopt czy jakiś sok) i szybko zagryzają :).

tran LYSI Tran moolers są smakowe nie sa rewelacja w smaku ale owszem pomagają aha ale po co teraz tran tran zazwyczaj stosuje sie od września do marca gdy jest małe nasłonecznienie

Gość jak od wrzesnia do marca
to chyba akurat teraz jestemy w tym okresie, nie? Ja w ogole nie wiem po co ten tran. Nic nie daje

MOOLERS...JA SWOJEMU SZKRABOWI DAJĘ A MA 1,5 ROKU. Dla maleństwa czysty bezsmakowy a dla starszego kup smakowy bo raczej tego naturalnego nie wypije