Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kawaler nie do wzięcia

Na co komu ślub?

Polecane posty

Zawsze zastanawia mnie co moich kumpli, przyjaciół i wszystkich innych facetów skłania do stanięcia przed ołtarzem. Na co to im potrzebne. Zazwyczaj widzę w tym wpływ ich przebiegłych kobiet, którym jak wiadomo na stałym związku zależy. Pomijam facetów wybitnie brzydkich lub nieprzystosowanych, dla których jest to jedyny by zasmakować sobie kobiety. Ale jak widzę porządnych chłopów, którzy stoją przed ołtarzem to nie mogę się nadziwić. Ja nie oceniam i szanuje odmienne poglądy i decyzje innych. Ale nie rozumiem motywacji innych panów. Kumpli nie zapytam bo nie wypada. Może wy mi pomożecie?

Gość passiflora
odp: na ..uj

Gość adaaadasdasdads
POMALU;I TY ZGLUPIEJESZ::niejeden tak gadal,i juz jest rozwodnikiem, ,,takiegio lancucha nie ma,,hee

Nie zaprzeczam, może dostanę oślego rozumu. Ale co wtedy kieruje takim "osłem"? Uczucia? A może nachalne namowy kobiet? Bo chyba nie rozsądek;)

Gość wanna be your victim
kobiety, jak zlapie taka jakiegos faceta, to mysli ze Pana Boga za nogi zlapala i juz nie chce go puscic, robi wszystko zeby za maz wyjsc, glupie te baby ja nigdy nie wyjde za maz, bo sie nie nadaje do zwiazkow i nie chce nikomu zycia zatruwac, poza tym nie wierze w milosc

Gość gremlinka
Ja tam nie musiałam zmuszać, sam chciał;P

Slub to wspaniale uczucie, 100% bezpieczenstwo dla obu stron, w jakis sposob czlwiek czuje sie spelniony.. przed slubem tez zastanawialam sie po co slub? skoro od 4 lat i tak bylismy jak malzenstwo...a teraz sie cieszymy tym, niedawno rozmawialismy z mezem i zgodnie stwierdzilismy ze wczesniej moglismy wziasc slub.

wanna be your victim właśnie tak mi się wydaje, że to wam kobietą wyłącznie zależy na małżeństwie. Przecież każdy mój znajomy niegdyś był na nie -" nigdy ślubu!". Teraz widzę takich, chodzą jak cienie swoich żon. Mam nadzieję, że mi się to nigdy nie przytrafi. Przecież może być miłość bez zbędnych formalności, które są niczym kajdany na długie lata.

Do decyzji o slubie trzeba dorosnąć, nic na sile, bo to bez sensu - po co gdreac facetowi o slubie jak on nie chce slubu, tylko popsuja sie sprawy miedzy dwojgiem... faceci dluzej dojrzewają do tej decyzji, ale dojrzewaja - bez zadnego przymusu...w koncu facet to tez czlowiek hehehe

Gość kaRinKa_
głupie pytanie - DLA SUKNI oczywiście

Gość Zarabiasz 1500 euro
Boziam , chyba troszke sie pospieszyliscie z tym slubem:) Szkole ttrzeba bylo skonczyc , bo z ortografia to sie nie lubisz , co??:D

Gość wanna be your victim
nie ma glupich pytan, sa tylko glupie odpowiedzi, ponoc...

Gość Bill jest najpiękniejszy!!!
Walcie się KOZOYEBCY. Bill się nigdy nie ożeni... chyba, że ze mną! TH rządzi!!!

Gość kaRinKa_
Bill? ten patyk z emo okiem?