Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tralalalalatamtam

ona, on i ja

Polecane posty

Gość tralalalalatamtam

(wiek; obydwoje 16 lat :) ) Witam, jest taki jeden koleś, z którym sb piszę i wgl jest fajnie, mowi do mnie 'rybko' 'kotku' i rozne takie, wysyla buziaczki i wgl. Piszemy codziennie od 3 miesiecy. Powiedzialam mu ze go kocham, i jest pewna rzecz ktora on mial mi powiedziec, jednakze stwerdzic ze nie powie mi tego bo wszyscy bd to wiedzieć.. I jest pewna dziewczyna, ktora twierdzi ze jest z nim od kilku miesiecy, on jednak zaprzecza temu ze z nia chodzi. podobniez sie ukrywaja, jednak nikt nie wie nic pewnego na ten temat. nie wiem co oni robia, ta wlasnie dziewczyna twierdzila ze czesto sie ze mnie nasmiewaja, jednak jego koledzy uwazaja ze on sie z nia wgl nie spotyka. nie wiem co mam myśleć, co o tym sądzicie ?

Gość Izabelaaa26
Kutwa co za dziecinada :D

Gość nl,mjlk,mk
nie wiem co to jest wgl i bd .... to jakis szyfr? do szkoly masz za daleko i mama wynajela ci korepetytora z czasow 2 wojny swiatowej ktory uwaza ze ona wciaz jest?

Gość tarot allegro!!-Sprawdzialność
MASZ PROBLEMY? DYLEMATY? ZAWĘDRUJ DO MNIE NA MOJE AUKCJE I SKORZYSTAJ Z MOICH KART I WIEDZY JEŚLI W NIĄ WĄTPISZ KOMENTARZE WYSTAWIONE PRZEZ MOICH KLIENTOW O MNIE CIE UTWIERDZĄ ZAPRASZAM SERDECZNIE SZYBKO TANIO PROFESJONALNIE PYTANIE SYMBOLICZNA 1 ZŁOTÓWKA http://allegro.pl/tarot-1-pyt-najtaniej-zaplata-po-1zl-i1466133264.html WRÓŻBA ROCZNA PROMOCJA http://allegro.pl/tarot-wrozba-roczna-profesjonalnie-wplata-po-i1454757393.html Poleć znajomym

Gość gwoli wyjasnienia...
dawno sie tak nie usmialam, az sie poplakalam...