Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjhhhh

ile wydajecie na paliwo?

Polecane posty

Gość gość
Zawsze mozna sie przesiąść na taksówkę. JA tam tak czasami robie. Jezdze często Wawel Taxi i nie mam jakis z tego tytułu problemów.

Gość gość
Jesli ktoś ma firmę i korzysta z takich usług to jest to mega wygoda i świetne rozwiązanie. Dlatego raczej warto w takim wypadku tutaj postawić na tego typu ułatwienia. No i taka aplikacja tez jest niezbędna http://waweltaxi.pl/zamow-taxi-mobilnie

Gość gość
Jak widac taksówka to najlepszy i najszybszy środek transportu i juz nie ma sie czemu dziwic ze tyle osób własnie wybiera podróżowanie dobrymi taksówkami.

Gość gość
Jesli chodzi o taksówki to własnie oni sa jednymi z najlepszych jesli chodzi o Kraków. Takze ja też musze powiedziec ze jak juz korzystam to z tej firmy.

Gość gość
Ja mam swoje gospodarstwo rolne i zacząłem od niedawna kupować paliwo hurtowo u jednego z lokalnych dostawców. Kupiłem także na www.ceres.com.pl zbiornik kontenerowy i muszę wam powiedzieć że w skali miesiąca jest to kilkaset zł oszczędności.

Gość gość
Super pomysł. Nie wiedziałam ze mozna skorzystać z takich usług, ale to bardzo dobrze ze w razie nagłych przypadków taka oferta jest w naszym zasiegu,

Gość gość
Po prostu takich taksówkarzy trzeba sie wystrzegac. My też jezdzimy czesto ale to firma płaci i jezdzimy po Krk zwykle Wawel Taxi bezgotówkowo.

Gość gość
Ja także mam zbiornik kontenerowy. Daje mi bardzo duże oszczędności w skali roku. Zamawiałem go od firmy www.ceres.com.pl już ponad rok temu.

Gość gość
Mamy samochody w leasingu, jak potrzebujesz kilka od razu to tak najłatwiej. Chyba, że masz większy budżet startowy. Co mogę w trakcie użytkowania doradzić to na pewno karty paliwowe, my mamy te https://fleetcor.pl/ Bardzo wygodne rozwiązanie i dla nas i dla pracowników.

Gość gość
Kiedyś na mojeauto.pl czytałem o wydatkach Polaków na paliwo i się mniej-więcej pokrywały z tym ,co wy tutaj piszecie

Gość gość
Chciałem zapytać całkowicie od strony firmowej gdzie w Krakowie najlepiej jest zamawiac taksówki ? CO sie najbardziej opłaca z perspektywy firmy ?

Gość gość
Ja tez mam swoją sprawdzoną korporacje i raczej to ich się trzymam i nie mam zamiaru niczego zmieniać bo i po co.

Gość gość
3 km do pracy marzenie , ja do sklepu najbliższego mam dalej :) . Do pracy mam 24 km w jedną stronę .

Gość gość
Polecam dodatek do paliw od www.bsco2.pl zmniejsza zużycia paliwa, jak i wzrasta mocy silnika poprzez poprawę jakośc***aliwa :D

Gość gość
Za namową znajomego postanowiłem czerpać paliwo z lepszego i tańszego źródła niż przeciętna stacja benzynowa. http://auto-benz.pl/ oferuje wysokiej jakośc***aliwo, które można zamawiać również w ilościach hurtowych. Nie ukrywam, po niedługim czasie zaobserwowałem znaczną oszczędność w kosztach, jednocześnie nie tracąc na jakości. :)

Gość gość
Ja stosuje uszlachetniacz paliwa który kupuje też w www.bsco2.pl, bardzo polecam, przydatne :)