Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BakeRolls

Technika pocałunku

Polecane posty

Gość BakeRolls

Niby taki banalny problem. Który powinien tyczyć się wkraczających w wiek nastoletni dziewczyn, a jednak... Ja w tym roku skończę 19 lat no i cóż... wczoraj był mój pierwszy pocałunek z chłopakiem. Cóż, uważam, że nie poszło mi za dobrze.. tyle się mówi o tym, że to zdolność wrodzona, że to się po prostu umie i instynktownie wie, co robić, ale ja nie wiem! Po prostu nie umiem chyba całować, nie wiem co robić... Chłopak mówi, że jemu się podobało a technikę można doskonalić ale i tak mi przykro. Wiadomo, że nie powie "rzeczywiście jesteś kiepska". Czy każdy nauczy się całować? :( przez to boję się kolejnego zbliżenia, a widzę się z nim w sobotę. Od wczoraj oficjalnie jesteśmy parą... to mój pierwszy chłopak. Miałam z nim pierwsze przytulanie i własnie to całowanie. On już miał 3 dziewczyny... A ja mam niską samoocenę i to mi utrudnia sprawę :(

Gość BakeRolls
Muszę jeszcze się wygadac, że po prostu... słyszałam, że pierwszy pocałunek jest piękny, że jest się po nim szczęśliwym. A mnie było.. dziwnie. Nie wiem jak to nazwać... mam po nim mieszane uczucia :( Czy można nie lubić pocałunków po prostu? Nawet jak do chłopaka mnie ciągnie? W marzeniach go całuję, a jak przyszło co do czego... to sama nie wiem..

Gość BakeRolls
Nikt, nic? nie ma porad? :(

Gość BakeRolls
kurcze, niech sie ktoś odezwie..