Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młodzieniebdb

pytanie do dziewczyn

Polecane posty

Gość facet ci poradzi
a ja marzę o dziewicy, mógłbym sie wtedy jakos wykazac, gdyby mi sie taka trafiła, którą bym kochał to bym zrobił wszystko zeby to było dla niej jak najpiękniejsze, romantyczne wydarzenie na miarę możliwości. Miałbym gdzieś swoją przyjemność, zrobił bym wszystko zeby tylko jej było dobrze. Ech marzenia....a nie-dziewice to od razu analizują, porównują do poprzednich partnerów ..bla bla bla i cała reszta.

Gość młodzieniebdb
Radosław z Ciechocinka udalo ci sie to ukryc przed dziewczyną ?? jak to zrobiles ??

Gość baby14$
dla mnie to normalne i na pewno taki miał by u mnie wieksze szanse - przynajmniej widać że chłopak czeka na ta jedyna a nie bzyka sie z pierwsza lepszą. wg mnie to dobrze o chłopaku świadczy

Gość ania 1989
jesli rzeczywiscie mówisz prawdę "facet ci powie", to dziewczyna ktora Ciebie spotka będzie wniebowzięta i najszczesliwsza pod sloncem. Takich to tylko ze świecą szukać. Powodzenia w znalezieniu twojej jednej , jedynej.

Gość Radosław z Ciechocinka
"udalo ci sie to ukryc przed dziewczyną ?? jak to zrobiles ??" Nie było to proste mając na uwadze moje niegdysiejsze podejście do kobiet - strach, panikę, obawy przed odrzuceniem. Kosztowało mnie to trochę pracy nad sobą. Sprowadziłem moje prawictwo do stanu umysłu. Pewnego dnia w końcu stwierdziłem, że nie ma to żadnego znaczenia, że jestem prawikiem. Znalazłem tyle siły w sobie, że wyrzuciłem to z mojego umysłu, stwierdziłem, że jako człowiek jestem ewolucyjnie uwarunkowany do seksu i poradzę sobie. Moje prawictwo przestało dla mnie istnieć w moim umyśle. No nie trwało to to dwa tygodnie, ale parę miesięcy pracy nad sobą. Przestałem traktować inicjację seksualną jako priorytet życiowy.

Gość bajla $%$
"facet ci poradzi" to jeszcze istnieją tacy cudowni mężczzyźni???? Normalnie co za niepowtarzalny okaz:) No to powodzenia w znalezieniu tej jedynej:)

Gość facet ci poradzi
Dzięki ania 1989, mam nadzieje ze tą jedyną dziewice spotkam i wkoncu seks z miłosći bedzie dla mnie przyjemnosćią, do tej pory tylko sie wkurzałem, niby kazdej o uczucie chodzi ale tak naprawde to "zerżnij i spadaj" miały wypisane na czole:P

Gość love foreverrrr
"Będę pełnoprawną nosicielką białej sukni" - Można zacząć odczuwać potrzeby seksualne od jakiegoś USTALONEGO momentu? Gotowość i ochota do seksu włączy Ci się , jak założysz welon i sukienkę białą, tak?:)

Gość IMO13248
Jak romantycznie, aż ciepło na sercu się robi, a łzy do oczu napływają.

Gość ***MałaMi***
love... Biała suknia to symbol niewinności więc będę ją miała na sobie zasłużenie:) Przepraszam, ale gdzie jest napisane że nie ma tej ochoty? Walczę z tym, taką sobie ustaliłam zasadę i się jej trzymam:)

Gość No nie przeginaj
facet ci poradzi 23 letni prawik ma raczej marne szanse u dziewczyn, dzisiaj wszystkie pomyslą ze cos z z nim nie tak skoro dalej jest nietknięty, pewnie nie mial dziewczyny nigdy, niedoświadczony = marny kochanek. Same materialistki i egoistki dzis są. Nie powinno sie czekac, nalezy korzystac z kazdej okazji jaka sie nadarza, bo i tak małe prawdopodobieństwo ze jakas to doceni. Takie czasy ------------------- Ja nie jestem materialistką ani egoistką, mój mężczyzna nie musi być zamożny, bo ja doceniam ludzi. Tyle że...tacy mężczyźni nie doceniają, że ja ich doceniam. To co mi z tego mojego doceniania???

Gość alexissssssssssss
To normalne, tez ukryłam to przed chłopakiem, bo było mi strasznie wstyd miałam jakies chore kompleksy:P nie zorientował się i musze powiedzieć że mi to pomogło bo byłam bardziej smiala i szybciej sie uczyłam...dopiero po 2 msc powiedzilam mu że to był pierwszy raz:P smial sie ze nie wie po co kłamałam ze to go dziwie bo jestem super laska ale okej. ze jak na debiut to zajebiscie mi poszło:D wytłumaczylam mu że nie mialam wcezsniej ochoty, puszczac sie nie chiałam do związku tez mnie nie ciągneło, jak jest kumata to zrozumie :D

Gość natalka111111
e tam.Ja mialam prawika i wiecej nie chce.Musialam go wszystkiego uczyc.

Gość alexissssssssssss
kurde ale im zawsze tak ciezko idzie?? ja czuje ze mnie tez to czeka mam nadzije ze bedzie kumaty::P:D

Gość młodzieniebdb
Radosław z Ciechocinka I jak Ci wyszedł ten pierwszy raz ???