Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

apokalipsa1986

egzamin na prawko:-)

Polecane posty

Teraz wszędzie mają wprowadzić yariske. W Dąbrowie Górniczej właśnie wymienili auta. Ja zdałam za 2. za 1 ze stresu wjechałam pod prąd ;] na 2 egz wzięłam tabletkę na uspokojenie, jakąś ziołową :P

przyszły kierowca ONA -> nie jest źle, ale oczywiście największe problemy mam z ruszaniem, szczególnie jak za mną sznur samochodów i włącza się zielone i troche na rondach trudno mi zapanować nad kierownicą jak ją tak trzebą obracać :D

dziękuję wszystkim za wypowiedzi:-) i życzę kolorowych snów:-), muszę odespac dzisiejszy dzien, chociaz jutro pobudka o 4.30:-), pozdrawiam wszystkich:-)

Mówi się, że niektórzy nie są stworzeni do związków, tak samo jak inni nie powinni mieć dzieci - grunt, żeby Tobie było dobrze z Twoimi wyborami:) zapisałaś się na następny egzamin?

Gość ona...........
ja zdałam za 2 razem, word Lublin, było to dokładnie rok temu, za pierwszym razem przez własną głupotę, az sam egzaminator zapytał sie mnir "dlaczego to Pani zrobiła":) ale z tego co wiem ciezko jest w lubelskim, jedynie co moge powiedziec to ze nie sters mi jest obcy, chyba dlatego zdałam tak szybko, chociaz nie powiem dobrze jezdze:)

Gość laskapodpaska
witam :) zdałam za 4 razem. za każdym razem stres był to niemały. na ostatnim egzaminie jechałam jak zombie, całkowicie usztywniona przez ponad godzinę. No ale udało się. Autorko, nie poddawaj się, a przed egzaminem postaraj się skoncentrować. Ja w dniu ostatniego egzaminu miałam wykupione 2 godziny jazd doszkalających, myślę, że to mi pomogło, bo poszłam dzięki temu na egzamin już rozkręcona.