Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

apokalipsa1986

egzamin na prawko:-)

Polecane posty

Jak wspominacie swoje losy związane z robieniem prawka?Ja właśnie dzisiaj oblałam kolejny raz i zastanawiam się ile razy wy zdawaliście.

Gość pracuje_na_kasie_w_real
ja zdałem za pierwszym razem :)

Gość roxaaaaa1
Ja będę mieć drugie podejście w następnym tygodniu. Zobaczymy co to będzie:)

Gość aniuka
za 1 :D

Gość passiflora
za drugim, sporo godzin miałam wyjeżdżonych, 1 raz totalny stres, 2 motywacja i opanowanie, a ty ile już razy?? nie przejmuj się i się nie poddawaj

Gość roxaaaaa1
Aha zapomniałam dodać, że za pierwszym razem zeżarł mnie stres i oblałam przez swoją głupotę. Teraz obiecałam sobie, że muszę się opanować, bo nerwy tu nic nie pomagają. Życzę powodzenia, na pewno Ci się uda zdać :)

Gość urqsq
za 3 razem : ) Trzeba próbować do skutku. Jeśli się przerwie ten 'cykl', to potem mozna tego żałować. I podejscie do prawka po przerwie będzie o wiele trudniejsze.

zgadzam się, że nie warto sie poddawac i ja nie zamierzam, za daleko już zaszłam by teraz zrezygnowac, ale za tyle kasy, którą już włożyłam to miałabym niezły używany samochód:-)

Gość urqsq
jeszcze kupisz... i to nowy : P może jako prezent za zdanie prawka?.... : )

nooo to powiedz sobie, że tym razem to już musisz zdać i kropka bo zdaje się że po 6 znowu musiała byś dokupić co najmniej 5 godzin w autoszkole? i podejdź na luzie a sie uda

a jak siebie oceniasz jeżeli chodzi o twoją jazdę ?

Gość przyszły kierowca ONA
Ja jestem w trakcie kursu i muszę przyznać, że mimo 20 godzin wyjeżdżonych nie czuję się pewnie na drodze. Największym przerażeniem napawają mnie ronda no i postawa mojego instruktora. Zero opanowania i spokoju, zdarza sie , ze podnosi na mnie, prawie 27letnia kobietę, głos. Dodam, że nie jestem jakimś totalnym beztalenciem jezeli o jazde chodzi.. tylko te koszmarne rodna. Achhh.......

Gość przyszły kierowca ONA
RONDA, miało byc.:)

u mnie jeśli chodzi o ronda to nie ma problemu, bardziej gubię się na jakiś pobocznych drogach, gdzie jest tak ciasno czasami, że szok...ogólnie nie idzie mi źle, ale mogłoby byc lepiej i właśnie dlatego zmieniłam szkołę jazdy i jeżdżę już z 3 instruktorem, moja rada nie trzymaj się jednej szkoły jazdy...bo gdybym ja jezdzila nadal z moim pierwszym instruktorem to podejrzewam, że napewno po miescie nie jezdzilabym 30 minut...

Gość roxaaaaa1
przyszly kierowca ona wydaje mi się, że teraz ciężko jest znaleźć instruktora, który nie podnosi głosu :) i wiek tu nie gra roli... 27 lat to nic. Znam przypadek że na 40 kilku letnią kobietę instruktor "podnosił głos" :)

Gość kasiiak
już 2 razy nie zdałam. zrobilam sobie 2 miesiace przerwy i teraz trudno mi sie na nowo zapisac na jazdy i znowu egzam ;/

jak by na mnie tylko podniósł głos, to powiedziałabym mu, że jak mu nie pasuje ta robota niech idzie kopac rowy...mi jak powiedzial, zebym w koncu zdala egzamin bo mu sie nie chce ze mna jezdzic...to juz mnie wiecej nie zobaczyl:-)

szkoda, że nie jestem instruktorem :) miałbym fajne kursantki pewnie i powodzenie :P

Gość roxaaaaa1
:) no i dobrze zrobiłaś, że zmieniłaś instruktora. W sumie dziwne bo to chyba jemu powinno być na rękę, że dokupujesz godziny :) ludzie są dziwni:P ja miałam to szczęście, że instruktora miałam super, ale jak słyszę co niektórzy opowiadają to aż się wierzyć nie chce.

i gdy zaczęłam jeżdzic z nowym to normalnie okazało się, że miałam takie braki, że szok, ale teraz idzie coraz lepiej chociaz dodatkowych wykupilam juz tyle, że szok, ale coż, w tym kraju nie ma lekko a o dobrego instruktora to rzeczywiscie ciężko...

jak nazbieram na furę będę wyrywał dziewczyny :)

Gość a gdzie zdajesz
? Ja zdalam za 2, obu egzaminatorów miałam fajnych wiec nawet milo wspominam

wiesz mi to chyba nic już nie pomoże :(

wiesz po nicku widać, że raczej jestem nieudacznikiem, a kto by takiego chciał ? tacy jak ja są po to, aby żyć w samotności.