Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pomarańczowy łoś

Najpierw mu zależało, teraz mnie olewa

Polecane posty

Nasza znajomość zaczeła się od seksu, który miał być niezobowiązujący. Stało się inaczej. Kilka razy rozmawialiśmy na prawde szczerze. Zależało mu na związku. Kiedy po jakimś czasie pokazałam mu że też tego chce zaczął mnie olewać. Nie ma dla mnie czasu, niechętnie lub wcale nie odpisuje na smsy itd. Co robić?

Gość nautilus1977
zdobył cię i już mu nie zależy,faceci tak mają

Gość faciooo
Mi też by nie zależało gdybym znajomość z kobietą zaczął od seksu.

Gość nautilus1977
podobałaś mu się,chciał cię zdobyć,dokonał tego i teraz cię olewa

...moze sie przestraszyl zaangazowania,powagi zwiazku ...milo byc nic a wyszlo,ze "cos jest na rzeczy "-daj mu troszke czasu odsapnac pomyslec i podjac odpowiednia decyzje ...oczywiscie najperw porozmawiaj z nim szczerze :)

Kiedy my już rozmawialiśmy. Jakiś tydzień temu. Poprosiłam, aby pokazał, że mu zależy. On tego samego oczekuje ode mnie. Oboje uważamy, że zaczeliśmy znajomość "od złej strony" i że powinniśmy zbudowac między nami zaufanie. Tylko, że teraz on w ogóle nie daje znaków życia...

Gość Nie żałuj go
Taki z niego typ. Nie umie docenić, że ci się spodobał i go zechciałaś to jego sprawa.

Wg mnie by zdobyć i zachować faceta trzeba zawsze trzymać klasę i nie okazywać że bez nieco byłoby się niczym. Teraz ty bądź trochę ozieblą, udawaj, że cię nie obchodzi. Opłaci się.