Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LaChatte

Wygląd faceta - reakcja rodziny

Polecane posty

Gość LaChatte

Dziewczyny, czy któraś z was była w sytuacji, gdzie wasz facet nie był wystrzałowo atrakcyjny, jednak zaimponował wam charakterem, czy miałyście jakiś przykre reakcje ze strony rodziny lub znajomych? Może ktoś zna takie pary??

Gość IMO13248
Czyli krótko mówiąc wstydzisz się go...

Gość katjakatjusza
pytanie czy twoi starzy itp sa takimi idealami z zurnala ze czepiaja sie cudzego wygladu?:-O

Gość LaChatte
Nie wstydzę się i nie chodzi o rodziców. Po prostu mam takie osoby w rodzinie, które wiem na pewno, że potrafią obgadać każdego. Jak wtedy reagować?

Gość ***MałaMi***
to oczywiste... nie reagować wcale. Nie powinno Cię interesować co inni myślą... Takie docinki ze strony rodziny są tylko wynikiem zazdrości, w szczególności dotyczy to podstarzałych samotnych kuzynek;)

Ja sie kiedyś zauroczyłam w starszym, przyszedł na kawę, rodzice zdziwieni, ale nic nie mówili. Myślę, ż enie masz co sie tłumaczyć, Ci sie podoba, a inni zobaczą ż ety go kochasz i przestana szukac dziury w calym :)

Gość gedoline
musisz byc sama pewna i tyle. moja siostra miala kiedys takiego nie calkiem atrakcyjnego i faktycznie byla na jezykach, zarowno rodziny jak i znajomych. nawet powiedziano, ze wyglada jak nienormalny :/ ja go lubilam, po 2 latach sie okazalo ze w charakterze tez mu sporo brakuje i wtedy wszystkie te osoby ktore wczesniej obgadywaly dołożyły swoje, szczegolnie po rozstaniu. Uwazam, ze Ty sama musisz byc pewna i sie nie ogladac, zawsze sie znajdzie ktos, kto bedzie obgadywal.

Gość u mnie taka sytuacja
moje kolezanki nie akceptuja mojego faceta.Uwazaja ze z moim wygladem i inteligencja powinnam znalezc kogos lepszego.Zwisa mi to.Jest dla mnie jedyny i najlepszy.

Gość LaChatte
Dzięki, trochę mnie uspokoiliście. Charakter ma naprawdę cudowny i rzeczywiście jest czego zazdrościć. Tylko jak wiadomo nie każdy od razu pozna osobowość, ale zwróci uwagę na wygląd. No cóż, grunt to się nie przejmować.