Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sweet vanilia_345

Pytanie do tych co zdradzili..

Polecane posty

Gość sweet vanilia_345

Macie wyrzuty sumienia? Czy niekoniecznie? Jaki był Wasz powód do skoku w bok? Warto???........

Gość brunetka wieczorową porą......
nie koniecznie .. tylko czasami jak myśle sobie że on na to nie zasłużył ..

Gość KCN
czasami......ale niekoniecznie, wrazenia sa silniejsze........sprobowac czy jeszcze umiem, czy dam rade uwiesc duzo mlodzsze cialo....warto...po stokroc warto....ale tylko pod jednym warunkiem, ze masz pewnosc ze nikogo tym nie skrzywdzisz, ani siebie ani bliskich...czyli nie mozesz sie zakochac, dac zlapac i zostac przez ta druga strone romansu zdradzona....

tak tylko raz i o raz za dużo ...

KCN masz racie tyle że w takim związku kochanków zawsze jest niebezpieczeństwo że któraż ze stroń bardziej się zaangażuje ..a wtedy to już wiadomo emocję górą

brunetka czyli załujesz? kcn nie dać się złpać to nie problem, wystarczy, ze sie uważa.....ale chyba jest coś takiego jak wewnętrzne wyrzuty sumienia..

Gość mnie nie mam
wyrzutów sumienia , troche to dziwne ale tak jest

brunetka.... ale zazwyczaj jest tak, ze żonaty facet chce spotykać się z mezatką....aby nie było zobowiazań i odwrotnie....

mówią że jeśli już się zdecydujesz na zdradę to tylko z facetem z obrączką na palcu ...ale nikt nie jest Panem swoich uczuć .. a wtedy klop :D

KLOPS :D:D

Gość KCN
.....dlatego warto zdradzac z porzadania,dla sportu i dowartosciowania sie...a ze swoim partnerem zyc pelniej, dzieki zdradzie wyzbylem sie zazdrosci i chyba bardziej doceniam mojego partnera zyciowego...wydaje mi sie ze lepiej nam sie uklada :) ...taki paradoks biegunki ;)

Gość mnie nie mam
no jak to jest z kims innym no pieknie , zauroczenie bieganie na randki kradzione chwile ... a obrączka na palcu daje pewnosc ze nie bedzie chciał czegos wiecej ze nas nie skrzywdzi bo sam ma tez duzo do stracenia

Gość zastanawiający się
hmm... to ciekawe... ja rozważam od jakiegoś czasu zdradę, chociaż nie jestem mężem, a tylko partnerem, ale wyłącznie dla seksu... nie mam potrzeb romansu emocjonanego, wręcz obawiam się, że panna mogłaby się zauroczyć we mnie, i robić jakieś sceny w moim życiu prywatnym.. dlatego rozważam eksluzywną dziwkę, bo jest czysta i jasna sytuacja... nie bardzo chcę uwodzić jakąś kobietę i ukrywać, że jestem żonaty, a żonę chętną na niezobowiązujący seks trudniej znaleźć, jeszcze żeby spełniała moje seksualne mrzonki to już chyba wogóle...

Gość mnie nie mam
mój romans trwal dlugo i z czasem sie to wszystko skonczylo ale nie załuje tego co przezyłam , to byly najpiekniejsze 3 lata:)

Gość mnie nie mam
jestem kobietą:)

mnie nie mam...jaki miałaś powód? Czegoś brakowało? Czy ot tak dla zmiany "klimatu"?

Gość dgdfhfg
zastanawiający się zależy jakie masz seksualne mrzonki, ja też jeśli chodzi o seks jestem specyficzna, dlatego nie szukałam normalnie tylko przez net. Można od razu wszystko obgadać, jeśli nie pasuje to po prostu urwać kontakt, bez spotykania. Co do tematu: Już nie mam wyrzutów sumienia, miałam po pierwszym razie. Przeszło mi jednak kiedy wrócił mój facet. Powód? Totalny brak seksu, przytulania, calowania-->spadek własnej wartości. W swoim związku czułam się jak nie w związku, tylko jakbym mieszkała z kumplem.

Gość dgdfhfg
nie jestem, ale skomplikowana sytuacja. Jeśli chodzi o wpadke, biore tabsy, jednak i tak sie boje, może dlatego, że gdybym zaszła z nim w ciąże nie miałabym już życia.

Gość mnie nie mam
w mojej sytuacji nałozylo sie kilka spraw takich jak mój mąz byl niepłodny a staralismy sie o dziecko z nasienia dawcy poprzez inseminacje on mieszkal za granica wiec tak sobie wymyslilam ze moze łatwiej bedzie mi zajsc w ciąze w sposób *naturalny* a ewentualne efekty i tak by poszły na konto inseminacji :)

Gość mnie nie mam
angie_angie a ty zdradziłaś ???

Gość mnie nie mam
tak bez zabezpieczenia tylko za pierwszym razem miał gumki jak sie spotkalismy :)

nie........ale .......że tak powiem ktoś mnie zachęa.....dlatego jestem ciekawa jak to widza osoby po.....i tak rozmawiam sobie zauważajac temat:)

Gość dgdfhfg
mnie nie mam poinformowałaś go, że chcesz żeby był tatusiem, czy powiedziałaś mu, że bierzesz tabletki?

w trakcie jest super ,emocje ,,ciekawość ,pożądanie ale jak się odciekniesz pewnego ranka i uświadomisz sobie co robisz swojemu M to już nie jest tak miło ....

Gość mnie nie mam
nie powiedzialam mu nic na temat ze chce by byl ojcem mojego dziecka , bylam 10 lat po slubie nie mialam dzieci mysla ze to ze mna jest cos nie tak , wiedzial ze jezdze dz kliniki i sie staram o dziecko