Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marco polo...

Uwaga! Znalazlem ladną (!) dziewczynę na Przeznaczeni.pl

Polecane posty

Gość dobre dobre dobre
moze i jest duzo ladnych ale co z tego skoro sa aseksualne? to ma byc przeznaczenie? to juz lepiej skoczyc.

Gość z tego co widze
to portal nie jest tani po pierwsze a po drugie siedza na nim te same paszczury łajdackie co na sympatii , więc jaki to katolicki portal dla tych co naprawde chcą znaleźć miłość ,sorry ale ktoś sobie jaja robi

Gość abf
jesli ktos szuka żonki do codziennego zycia , sex tylko w celach prodzieciecych to prosze bardzo inni niech sie trzymaja od takich stron z daleka , ja tam bylem i dostalem bana (pisalem tu kiedys o tym , popieram aborcje , lesbijki itp wiec mnie wywalili ) oto katolicka tolerancja

Gość z tego co widze
o i nawet spotkałam tam takiego co rucha wszystko co sie rusza a nie uznaje współżycia przedmałżeńskiego hahahaha

Gość abf
widac szuka świezego mięsa :P

Gość dobre dobre dobre
jedno drugiemu nie przeszkadza

Gość z tego co widze
na pewno dziewiczego mięska hahaha

Gość ronaldinia
ciekawe to co piszecie ale czym jest to o czym piszecie zamykaniem sie na drugiego czlowieka

Gość olaolussiaaa
naprawde poznałes tam WSZYSTKIE OSOBY?! tzn te conajmniej 10 tyś dzieczyn!? ;) ech "uogólnicze"...:)

Gość Sfari
Jak ktoś szuka tylko frajerki do wyru ... to na zapisani sobie na pewno nie znajdzie ! I cale szczeście :)

Gość mahakalla
tam sa same błoniaste debilki

Gość ZonQ
Mam konto na zapisanisobie.pl ale dziewczyny są tak strasznie nieśmiałe i bojące. Wyciągnąć od którejś numer to wielka sztuka. Za to można pogadać na każdy temat. Szkoda tylko, że żadna z nich nie szuka partnera, wszystkie założyły konto "z ciekawości" lub żeby poznać "przyjaciół" na pielgrzymkę. Jest tam też masa kobiet skrzywdzonych/wykorzystanych przez uwodzicieli .. stąd pewnie takie nieufne do facetów. O dziwo samotnych mam jest dość mało (podejrzewam, że moderator ich nie wpuszcza)

Gość simella
pomijając wdowy -pewnie wsyzstkie maja opancerzone błony-jka mozna szuakc kogos an pilegrzymke - malo to w necie psycholi?

Gość ZonQ
Mnie nie przeszkadzają żelazne dziewice, byle po ślubie pokazywały łóżkowy potencjał, a nie wciąż żyły w czystości. Jeśli kiedyś się ożenię i żona nie będzie chciała sexu to z marszu ją zabieram do seksuologa, nie będę przecież żył w "małżeńskim" celibacie. A jak żona się wstydzi to jej zamówię dziffkę żeby ją poduczyła na straponach :P

Gość lizystrata
ale Kk zezwala na seks tylko dla prokreacji, przyjemnosc z seksu to ciezki grzech a ideałem jest małzenstwo nieskonsumowane lub tzw Józefowe -czyli białe-po zrobieniu dzieci

Gość ..ale mam polewkę
dobre:P szukają towarzystwa na pielgrzymkę buhhahaha :P:P;) rewelacja! w zyciu się rozglądajcie za partnerem/rką a nie na tych porypanych portalach gdzie tylko naciągają Was na kase i zeby na raklamie zarabiać,to nie sa czasy na poznawanie tak kogoś na zycie,zupełnie.

Gość lizystrata
może chca sie rozbłonic podczas pilegrzymki/ jesli szukaja kolezanki -to sprawa czysta , ale jesli faceta - to będa mu niesc podrózna sakwe lub jesli autokarem =to beda go macac w krocze