Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka_jakas

Zakochuje się... ?

Polecane posty

Gość taka_jakas

Znamy się od kilku lat. Wspólna paczka znajomych. Nasz kontakt na kilka miesięcy się urwał (w tym czasie każde z nas kogoś miało). Jednak przejechaliśmy się, każde z nas źle wybrało. Zaczęliśmy się spotykać, jak kolega koleżanka. Zabieraliśmy znajomych, wspólnie wychodziliśmy... tylko ostatnio coraz dziwniej między nami. Niby w żartach mnie przytula (kolegom tłumaczy się, że przyjaciółkę można przytulić), martwi się o mnie, chyba troszczy, kilka razy złapanie za rękę (a emocje jak w przedszkolu)... tylko boję się. Boję się, bo inaczej zaczynam na niego patrzeć, bo wkurzam się, gdy go nie widzę, bo uśmiecham się, gdy napisze... Bo to wszystko takie głupie. Bo ostatnio, gdy mnie przytulił w samochodzie zapytałam, co robimy, odpowiedział, że nie wie. Zapytałam, czy tak wygląda przyjaźń, znowu nie wiedział... I boję się, że będzie mnie porównywał z byłą albo szuka pocieszenia...

Gość taka_jakas
Nie ten typ... nie przeleci i nie zostawi ;)

Gość nie szukaj sobie problemu
na siłę i ciesz się bo...widać że zaczyna was coś łączyć a to chyba dobrze co nie?

Gość taka_jakas
I chociaż z jednej strony się cieszę to z drugiej się boję... Boję się, że nagle się wycofa. Stwierdzi "sorry, ale ja wolę swoją byłą" albo coś w tym stylu...

Gość nie szukaj sobie problemu
uwielbiam to stwierdzenie "co będzie jak..." jak będzie to będzie po co o tym teraz myślisz? bawisz się w jasnowidza i chcesz zobaczyć swoją przyszlość? haha zaczekaj i zobaczysz co sie z tego wykroi ;)

Gość taka_jakas
Masz rację. Chyba jakaś panika mi się dziś włączyła...

Gość madiii:)
Daj spokój będzie dobrze:) Tylko zacznij myśleć pozytywnie:)

Gość taka_jakas
Postaram się :) dzięki ;*

Jakoś pytanie "co robimy" wywołało odwrotny skutek haha od dwóch dni nic. No trudno... a może ja jestem niecierpliwa.

Gość dominik25
wiec i ja udziele Ci rade:) wiadomo ze po nieudanych zwiazkach szuka sie pocieszenia i jak zwykle sie okazuje ze miedzy przyjaciolmi ktorymi nie wyszlo z bylymi parnerami nagle cos iskrzy...to dlatego ze doskonale sie dogadujecie ale nie uwazam za dobre tego zeby sie z kims takim wiazac bo to i tak nie przetrwa...przyjazn a zwiazek to co innego...on moze okazac sie zupelnie inny niz teraz...w zwiazku moze byc zaborczy, zazdrosny, moze cie ograniczac...no i nawet pocalunek z przyjacielem nie jest taki zajebisty jak z kims kto cie intryguje...ja nie angazowalbym sie w ten zwiazek, chociaz z drugiej strony jesli nie sprobujesz mozesz zalowac wiec rob jak uwazasz:)

Również mam takie obawy. Tymbardziej, że mam za sobą trudny związek i nie wiem, czy teraz po prostu nie potrzebuje chwili wytchnienia i spokoju. On jest taką osobą. Będzie, nic nie odstawi, pomoże i wgl... cud miód i orzeszki, tylko ja mam cholernie dużo wątpliwości. Raz chce, raz nie. Nawet nie mam pojęcia, z czego to wynika.