Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaciekawiony91

Pytanie do pań (nic nie chce udowadniać nikomu)

Polecane posty

Gość zaciekawiony91

Witam! Nie chce niczego udowadniać nikomu po prostu poszukuje porady. Załóżmy, że jesteś w klubie, bawisz się dobrze i masz ochotę na seks. Niestety wybór jest bardzo mały. Masz do wyboru zadbanego faceta w dobrym graniaku, jest zadbany i dobrze ostrzyżony, albo faceta z ubranego w bojówki, glany, skórę i po wyglądzie widać, że z dbania o siebie tylko się myje. Z kim byś poszła? W grę nie wchodzi wyjście do innego klubu. Jeśli możesz to podaj powód swojego wyboru Wielkie dzięki!

Gość szlauch
ja myślę, że ty jednak coś komuś próbujesz udowodnić...

Gość kowakola
Ten w bojówkach oczywiście!

Gość Roseee
Od kiedy to facet w glanach nie dba o siebie? Jesteś niesprawiedliwy i masz uprzedzenia.

Gość mała w gumofilach, taka moda
jednego i drugiego bym spróbowała a na koniec pobiegła do chaty bo żaden nie okazał się godzien

Ci w garniakach i z żelem na włosach, to największe brudasy na świecie :o Tak - sprawdzone i potwierdzone! Wybieram tego w glanach i skórze, bo pewnie lubi ostry seks 🖐️ :classic_cool:

Gość Klubowo
Glany i skora -facet luzak nic nie bedzie chcial potem;)

Gość mała w gumofilach, taka moda
jedno i drugie to fleje, dyskotekowe łajzy z kiłą i hivem!!

Gość glany glany
jak w tytule:)

Gość glany???????
pewnie jakiś satanista z koziej dupy

Gość ęą
z żadnym bym nie poszła ,bo nie wyobrażam sobie iść na dyskotekę po to aby wyrwać gościa na seks bo mam właśnie chcicę ,bo mnie jajniki mierzwią idę się jebać nie ważne z kim ,nie ważne czy jest przypadkiem na coś chory ,nie ważne czy jest kimś szczególnie ciekawym dzisiaj ten w garniaku ,jutro ten w bojówkach a pojutrze wezmę się za pana Heńka bo ma sumiaste wąsy,żenada roku 🖐️

Gość kfaklakddllppdp
Tego drugiego. Skoro sie myje, to jest zadbany, nie musi byc dzis ogolony. Ale lubie metali i glanowcow. Zazwyczaj maja dobre serduszka, a biznesmeni PRowcy, PH to wyrachowane swinie. Nie chce niczego udowadniać nikomu po prostu poszukuje porady. Załóżmy, że jesteś w klubie, bawisz się dobrze i masz ochotę na seks. Niestety wybór jest bardzo mały. Masz do wyboru zadbanego faceta w dobrym graniaku, jest zadbany i dobrze ostrzyżony, albo faceta z ubranego w bojówki, glany, skórę i po wyglądzie widać, że z dbania o siebie tylko się myje. Z kim byś poszła? W grę nie wchodzi wyjście do innego klubu. Jeśli możesz to podaj powód swojego wyboru Wielkie dzięki!

Gość heheheheh
dobre serduszka hehehehe, przecież ci kolesie w glanach to kolesie w garniakach za kilka lat.

Gość kfaklakddllppdp
Ja sie spotykam z facetami po 30 i raczej skoro do tej pory nie nosza garniturow do KLUBOW to raczej im nie odpieprzy pozniej.

Gość j_ulka
wolałbym zadbanego nie ważne w jakim stroju, gdyby facet w garniaku był brudny to wybrałabym tego w bojówkach. jednak u ciebie ten w grniaku jest zadbany wiec wybieram jego, ale z drugiej strony czy ten facet w grniaku jest metroseksualny? ? bo jak tak to ja wole prawdziwego faceta

a to tylko od tego jak ubrany ,jaka marka zegarka i czy pachnie nie tylko mydlem zalezy?oj ta dzisiejsza mlodziez:D

Gość zaciekawiony91
dzięki wielkie!

Gość tego który ma zdrowe i umyte
zęby, czyste paznokcie bo jeżeli te części są w porządku to można domniemać że reszta też

Gość facet z klasssą
:D a ja mam czyściutkie paznokcie dla niepoznaki :D natomiast pod napletkiem mój sekret :)

Gość glany, bojówki itd
glany itd nie znaczy ze ktos sie nie myje,jakies10lat temu sama tak sie bujalam a zawsze mialam slicznie zrbione stópki nawet w takim obuwiu-strój nie swiadczy o czystosci

wydaje mi się że nie od ciuchów zależy lecz od osoby, żeby iść na nawet szybki seks to musi być choć troszkę chemi, a jak któraś jest nawalona to jes wszystko jedno :)