Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hhhhhhhhhhhhhh

JA JUŻ NIE WYTRZYMAM !! Co wziąć ? ;/

Polecane posty

Gość hhhhhhhhhhhhhh

Tak mnie łeb boli i nic nie pomaga :-O Wczoraj wzięłam leki bo tez mnie bolała głowa, to po lekach mi nie do końca przeszło bo bolało ale mniej i nie cały czas . A dziś znów nie moge wytrzymac !!! ;// w sumie to często boli mnie głowa i kazdy z domowników tylko sie dziwi że tabletki przeciwbólowe znikają w tempie natychmiastowym xd ale ja juz mam dość tego... jest jakiś lek silny ? ale żeby bez recepty.. bo te apapy, ibupromy, itp to musze brac kilka a i tak dupa blada, za jakis czas toi samo :-o

Gość Pedro 100
jak ci sie to powtarza to idź do lekarza. Może to jakaś choroba np. migrena albo coś poważniejszego.

Gość No to przejdz sie do lekarza
bo moze to nie jest zwykly bol glowy. moze migrena? moze cos innego Ja np. reaguje na niskie cisnienie. Biore wtedy panadol lub inny i popijam kawą!

Gość tętniak
takie ostre bole glowy moga swiadczyc o tetniaku ! tak wlasnie bagatelizowala sobie objawy moja kolezanka z ławki z liceum, w marcu minie 6 lat od Jej smierci.....

Gość m,,mmm
moze lepiej cos rozluzniajacego? mnie tak bolala glowa przez 2 lata, dzien w dzien, myslalam ze zwariuje, zaczelam brac mydocalm i wszystko sie uspokoilo, mydocalm rozluznil mi miesnie barku i szyi, do tego dicolfenac ( nie na bol glowy, tez na miesnie) i od 2 lat mam spokoj, z tymze oba te leki sa na recepte,

Gość uloslawa
mnie też często bolała głowa a przyszedł taki okres 2-óch miesięcy że z bólu nawet nie byłam w stanie zająć się dzieckiem. Poszlam do lekarza. Dał skierowanie mięzy innymi do okulisty. Se myślę: widzę dobrze, tracę czas! Okazał się że mam jaskrę w obu oczach która jest wynikiem wysokiego ciśnienia w oczach(fachowo tego nie określę) i to wywoływało taki ból głowy. Gdyby poszła parę tygodni później byłabym już w połowie ślepa. Z głową nie ma żartów !!!!!!!!!!!!! Zbieraj się do lekarza!!! Teraz stosuję krople do oczu na to schorzenie i nie pamiętam kiedy mnie głowa ostatnio bolała.

Gość dlaczego pepsi pomaga?
pytam, bo ja równiez mam takie problemy. Zresztą, dzisiaj znów boli mnie głowa:( Czasami nawet jak wezmę proszki przeciwbólowe to potem mam migrenę

Gość tętniak
pepsi ma w składzie kofeine, ktora podnosi cicnienie, moze dlatego bol glowy mija

Gość Migrenom zawsze towarzyszą
dodatkowe objawy jak światłowstręt i wymioty.Podejrzewam,że autorka ma po prostu chore zatoki.Ja mam często migreny ale rok temu głowa zaczęła bolec mnie codziennie ale inaczej niż przy migrenach.I po badaniach okazało się,że mam własnie zawalone zatoki.Dostałam silny antybiotyk,cały syf mi zszedł i mam spokój.

Gość karolina7812
Mi na uciążliwe i silne bóle zawsze pomaga Gardan https://adamed.expert/product/gardan/ działa bardzo szybko i skutecznie. Z moimi bólami głowy radzi sobie świetnie, a też niewiele leków na mnie działa.