Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ile sie czeka.a.a.a.a.a.a

ile sie czeka na email w sprawie interview???? UK

Polecane posty

ile wy czekaliscie na odzew z Hr w sprawie interview? widzialam ogloszenie na gumtree, podania mozna skladac do poniedzialku 21/02 , ja zlozylam swoje we wtorek rano, jak na razie cisza...................

Gość moze jeszcze nie rozpatrzyli
wszystkich CV, poza tym moze byc tak, ze im sie Twoje nie podoba Ja kiedys wyslalam CV do firmy i zadzwonili w ciagu godziny i umowili mnie na rozmowe na nastepny dzien! Prace dostalam :D Do kolejnej pracy wyslalam CV poczta i przyslali mi list z zaproszeniem na interview, tez jakos w miare w krotkim czasie to wszystko bylo. Ja bym sie nie denerwowala na Twoim miejscu, bo skoro do 21.02 przyjmuja CV to moze chca miec wszystkie i potem sobie wybiora kogo chca zobaczyc.

Gość bon apetito
czekają do ostatniego dnia terminu składania podań i dopiero potem się za to wezmą tu się nie spieszą raczej

wszystko zalezy od firmy, niektore zaznaczaja sobie w ogloszeniach o prace, ze moga przerwac nabor wczesniej jesli np. dostana zadowalajaca ich ilosc CV w krotszym czasie pracuje w wydawnictwie w dziale ogloszen o prace, wiec wiem jak to wyglada w szerszym zakresie

dzieki za wypowiedzi. podnioslyscie mnie na duchu ;-) ja wlasnie 2 tyg. temu dostalam zaproszenie na interview 30minut po wyslaniu CV!!!!

wlasnie sobie sprawdzilam na gumtree i ich ogloszenia zniknely! ( mieli je jako Featured Ad . nic mi nie pozostalo jak czekac i miec nadzieje...........

tak jak pisalam, troche cierpliwosci, bo nie wiesz jaka jest polityka danej firmy. Czesto jest tez tak, ze zaznaczaja w ogloszeniu, ze jesli sie nie skontaktuja w ciagu np. 3 tygodni, to znaczy, ze nie sa zainteresowani Twoja kandydatura.

zycze powodzenia w kazdym badz razie!!

no wlasnie strasznie mnie wkurza jak w ogloszenie brakuje takich ''waznych'' info np. jakie sa godziny pracy, ile na godzine, do kiedy przyjmuja zgloszenie, kiedy dadza znac i czy jezeli nie sa zaintereswoani to i tak dzadza znac czy nie..............

niestety pewnych rzeczy sie nie przeskoczy! tez nie lubilam nigdy jak nie bylo podanych zarobkow czasu pracy, etc, etc.

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
bmu

moze ktos jeszcze sie wpisze. ja nadal czekaaaaaaaaam

Gość kto takie glupoty o cytrusach
ja wyslalam CV do jednej firmy gdzie ostateczny termin skladania podan byl 11 lutego, zadzwonili do mnie w czwartek w zeszlym tygodniu czyli prawie tydzien pozniej, inteview mialam wczoraj a o tym czy dostalam ta prace dowiem sie w przyszlym tygodniu

Gość Phoebe20
wysłałaś cv mailowo? możliwe że mają dużo zgłoszeń, zależy od pracy ale jak mało prestiżowa to pewnie nie ma aż tylu kandydatów żeby mieli nie odpowiedzieć. pytam czy mailowo, bo nam radzą na studiach (tzn przy aplikacji na intern ale składanie cv tak samo) żeby nie w załącznikach tylko w treści maila wklejać bo czasem są firewalle i nie pójdzie w załączniku, to raz, dwa jak to duża firma, gościu zajęty a tu musi cenne 3min czekać aż się otworzy dokument to mu się nie chce ;D Pewnie zależy od branży ale tak nam radzili w sprawie pracy w mediach/pr powodzenia!

a ja nadal sobie czekam. firma nie jest duza, ogloszenie bylo ogladane na gumtree 1300 razy, ale ile osob wyslalo apliakcje to nie mam pojecia.

Gość O Magdalenoooo
Nie jest powiedziane, że w ogóle się doczekasz. Radzę skontaktować się z firmą i zapytać, czy otrzymała ona Twoje zgłoszenie.

wiem,ze nie jest powiedziane,ze w ogole dostane jakakowliek odpwiedz i to mnie wlasnie wkurza, na razie poczekam do konca przyszlego tygodnia.................

Gość jak sobie zyczy firma zeby
wyslac CV mailem, to nie ma sie raczej wyboru

tak sie nmduze w rpacy ,wiec podnosze topik ,a co tam. ja na razie niestety skrzynka pusta............ :-(

niekoniecznie musza ci odpisac, powiem ci ze w mojej firmie niechciane cv trafiaja po prostu do kosza i tyle - dostajemy ich okolo 10 dziennie. wiec sie nie nastawiaj, wrzuc na luz i skladaj gdzie indziej.