Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytajka...

Bez/płodność - gdzie zbadać?

Polecane posty

Gość Pytajka...

Witam. Kobietki,powiedzcie mi jak wygląda badanie niepłodności na kasę chorych? Czy trzeba zrobić to prywatnie? Ile czasu to trwa?

Gość jak badanie
na bezplodnosc tzn????

Gość Pytajka...
Nie znam się na tym dlatego pytam... Chcę się dowiedzieć czy mogę mieć dzieci. Nie stać mnie prywatnie dlatego czy jest możliwość na NFZ?

Gość jak badanie
hmm a jak dlugo sie juz starasz? robilas jakies badani? hormony itd ,ginekolog na na kase raczej niema

Gość idz do gina
A ile cylki próbujecie?

Gość Pytajka...
Czyli na kasę nie ma szans? U nas jest tak,że jak będzie to będzie,ale od 2lat nie ma

Gość jak badanie
a robilas jakie kolwiek badania? albo twoj mąz badal nasienie? bo ja tez staram sie juz 2 lata u nas to slaba ruchliowsc w tej chwili mąz przechodzi 3 miesiaczna kuracje.

Gość jak badanie
tu masz moje gg jak masz ochote pogadac to zapraszam 31030124

Gość Pytajka...
Nic nie robiłam jeszcze. Chcę się za to zabrać,ale nie wiem jak. Jestem zapracowana i nie jest mi łatwo urwać się z pracy,dlatego muszę wiedzieć gdzie się udać żeby szybko to załatwić. Mam 28lat i czas ucieka

Gość jak badanie
Pytajka... no to muisz znalesc udac sie do dobrego ginekologa ale pracujesz przeciez prawda? ja tez mam 28 lat dobrze by bylo zeby najpierw mąz zrobil badanie nasienia bo u kobiet to wiecej badan trzeba zrobic najlepeij to badani hormonalne ,monitoring owulacja czy o nwogle jest itd..ale to juz muisz udac sie do gienekologa napisz do mnie to moge ci cis nie cos napisac na ten teamt jak ti u mnie przebiega

Gość Pytajka...
W pracy nie mam gg,ale jak będę w domu to się odezwę. Najpierw bym chciała sama się zbadać,nic nie mówiąc mężowi. Nie chcę aby robił pierwszy te badania. Nie zgodzi się, bo przecież to jest dla niego ujma.

Gość jak badanie
hmm rozumiem ale chyba nie macie wyjscia jesli chcesz miec dziecko!!! musi sie zbadaca tu najlepeij idz do ginekologa i on cie znada i zleci ci odpowdnie badania ale dobrze by bylo zeby najpierw maz sie udal wtedy bedzie jasnosc co do niego a to trwa doslownie chwile a jka bedzie ok to zaczniecie szukac przyczyny u ciebie lepeij zeby on pierwszy poszedl

Gość studentka.poloznictwa
Witam serdecznie! Jestem studentką V roku położnictwa na Uniwersytecie Medycznym im. K. Marcinkowskiego w Poznaniu. Jestem w trakcie pisania pracy magisterskiej pod tytułem: "Diagnostyka niepłodności małżeńskiej". Zwracam się z uprzejmą prośbą do Pań o pomoc w uzyskaniu potrzebnych do tego celu danych. Prośbę kieruję do kobiet które miały trudności z zajściem w ciąże i poddały się diagnostyce niepłodności. Przygotowana przeze mnie ankieta ma na celu ocenę częstości wykorzystania poszczególnych metod diagnostycznych w rozpoznawaniu niepłodności. Wypełnienie kwestionariusza zajmie Paniom około 20 minut. Badanie jest całkowicie anonimowe, nie wymaga nawet podania adresu e-mail. Kwestionariusz znajduje się na stronie: http://www.ankietka.pl/ankieta/48498/diagnostyka-nieplodnosci-malzenskiej.html Będę bardzo wdzięczna za pomoc. Pozdrawiam!

kolezanka ma racje... zebz zdiagnozowac ewentualna nieplodnosc potrzeba czasu... pierwszy krok to poszukaj lekarza ktory wzbudzi wasze zaufanie...pierwsza wiyzta bedzie na pewno usg, pobierze ci krew na podstawowe badania hormonow, wzmay, cytologia,test na wrogi sluz...np bo kazdy lekarz jest inny. obserwacja cyklu z monitoringiem. badania nasienia itd,,tego jest troche...