malutka124 0 Napisano Luty 18, 2011 Cześć dziewczyny. Miesiączka skończyła mi się 1 lutego (cykle mam co 28 dni) a 17 dni później kochałam się bez zabezpieczenia i z wytryskiem we mnie. Czy jest duża szansa żebym była w ciąży ( nie ukrywam, że bardzo bym chciała) ?? Z góry dziękuję za odpowiedź. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niewem mmm Napisano Luty 18, 2011 no moze i sa ale hmmm oblicz sobie dni plodne to bedziesz wiedzial czy sa szanse czy nie a jk dlugo sie juz starasz/?ale raczej male w 17 dniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Oi_Karola 0 Napisano Luty 18, 2011 najlepiej to poczekaj do miesiaczki, albo zrób test z krwi raczej on nie drogo kosztuje i będziesz pewniejsza. I życzę powodzenia w staraniach się, stama staram się 2 lata i nic z tego :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bananowaa Napisano Luty 18, 2011 Oi_Karola mials jakies badania? ja tez sie staram ponas 2 lata:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malutka124 0 Napisano Luty 18, 2011 Ja można powiedzieć, że dopiero zaczynam się starać. Powodzenia Wam życzę ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bananowaaa Napisano Luty 18, 2011 malutka124 to nie masz pwodów do zmartwien to sa poczatki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pabel90 Napisano Luty 18, 2011 Mam pytanie. Kochałem się z dziewczyną tydzień temu. Był to nasz pierwszy raz. Miała pierwszy dzień niepłodnych. Zabezpieczyliśmy się gumką i nie doszedłem w niej. Jednak od tamtego momentu zdarzają jej się lekkie krwawienia. Okres ma dostać za max 3 dni. Czy jest możliwość aby była w ciąży?? Prosze o odpowiedź bo bardzo się niepokoi i to przeżywa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość glamuorrrrrrr Napisano Luty 18, 2011 pabel90 tak nie uku bedziecie mieli trojaczki buahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahaha kochal sie e nieplodne zabezpieczalismy sie gumka i nie doszedlem buahahahahahahhahahahahah ale sie umsialm smarlacze dupia sie prawo i leweo a potem płacz idz do szkolysie doucz pustaku!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pabel90 Napisano Luty 18, 2011 glamuorrrrrrr troszkę grzeczniej może?? Gówniarzem nie jestem. 21 lat już stuknęło więc możesz sie troszkę opamiętać. Liczyłem na grzeczną i normalną odpowiedź. Sorry ale takim burakom jak ty mówię NIE!! Idź się zajmij sobą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monia231 0 Napisano Luty 18, 2011 pabel90 to jak uzywaliscie prezerwatywy i nie doszedles w partnerce to na chłopski rozum jak ona mogla zajsc w ciaze???? Ma plamienia bo moze jej sie miesiaczka rozkreca albo ma infekcje nie ma innej mozliwosci, a skoro masz21 lat to jak najbardziej powinienes wiedziec o tym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mizurkaaaaatyka Napisano Luty 18, 2011 pabel90 idz sie doszkol do szkoly a potem moze bierz sie za sex bo nie masz zadnego pojecia o tym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pabel90 Napisano Luty 18, 2011 monia231 no ja wiem o tym, że nic z tego nie powinno być. Ale moja kobieta jakas taka niespokojna jest i już mi argumentów brakło ze wszystko jest ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mizurkaaaaatyka Napisano Luty 18, 2011 monia231 zgadzam sie toba jak najbardziej.nie wiedza a biora sie za to 21 lat to rzeczywiscie jestem bardzo dorosły:P i powinenes wiedziec o ty dawno....... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monia231 0 Napisano Luty 18, 2011 wiem niektóre kobiety to panikary jak jej ulży niech zrobi test ale wg mnie to strata kasy i nic poza tym a za 3 dni bedzie miala pewnie miesiaczke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Oi_Karola 0 Napisano Luty 18, 2011 bananowaa narazie zadnych konkretnych muszę zmienić lekarza. Bo byłam u niego na 5 wizytach z czego tylko na 1 mnie badał, ani żadnej cytologi ani usg. Mialam badania z krwi to pierwsza faze miałam dobrą tylko w 2 miałam za niski progesteron (0.2) i miałam miec kuracje orgametrilem ale nie nie miałam miesiaczki dostałam luteine na wywołanie i co dalej nie dostalam to teraz przepisal mi ovesti ( lek na menopauze :/) od 1-25 dc i provere od 15-25 dc i ten ovestin kazał mi od daty wizyty brac wiec biore dziś ją 2 dzień i niby mam symulowac i cykl i jak najszybciej schudnąc... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Oi_Karola 0 Napisano Luty 18, 2011 malutka124 jesli masz 28 dc to widocznie masz owulacje książkową czyli 14 dc ale jesli nie odczuwasz objawów owulacji to kup sobie testy owulacyjne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziewczyna Portugalczyka 0 Napisano Luty 18, 2011 malutka, skoro okres skonczyl ci sie 1 lutego, 17 dni pozniej kochalas sie bez zabezpieczenia czyli wczoraj tak? to szanse na ciaze sa wedlug mnie zerowe.. tymbardziej ze liczysz dni po okresie wiec na moj rozum to by byl jakis 21 dc ( jezeli okres trwal 4 dni czego tu nie napisalas, ale ja sobie tak wymyslilam :P ) juz dawno bylabys w takim razie w fazie poowulacyjnej czyli tej nieplodnej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach