Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolcia16_krk

Penisem mnie pobil

Polecane posty

Gość karolcia16_krk

Wczoraj podczas seksu oralnego chłopak pobil mnie penisem po twarzy, trzymal za wlosy i bil penisem. Chciałam mu dobrze robic cala sobą, co mogłobyc nie tak? jak mam go spytac?

Gość to znaczy
że się dobrze sprawiłaś sunio... powinnaś to traktować jako nagrodę...

Gość nitrobolon33
o nic nie pytaj...czesto tak bedzie robil wiec lepiej sie przyzwyczaj suko:)

Gość Alkodama na godziny
masz szesnaście lat? :-O 😭

Gość karolcia16_krk
ale wyglądam na starszom

Gość isegjhiehlaknvldkjf
:D

Gość bonkers tyyyyytyyyytyyyyy
karolcia: a podobało Ci się czy nie? tak jak wcześniejsze wypowiedzi, jak Ci to nie przeszkadza, to jego na bank to kręci... ewentualnie mogła to byc kara, że poczuł zęby na penisie... a może nie wzięłaś do ust po same jajka?

Gość karolcia16_krk
Chciałam sie coś doradzić was, jak mam robić prawidłowo loda, żeby było widać, że jestem już doświadczona, nie wiem jak mam odbierac to pobicie. Moze juz sie z nim nie spotykac, cały policzek mnie boli dzisiaj. A jak przyszłam do domu to szybko do pokoju, zeby nikt nie widział, że mam czerwony policzek bo bylaby awantura pewnie

Gość karolcia16_krk
moj facet ma grubego, wsadze go moze na 10 cm i zaczynam sie dlawic, czytalam cos o rozluznianiu miesni. Chyba jest lepiej niz na poczatku, tylko boje sie ze bede wymiotowac. I potem co, wroce na lekcje czy przyjde do domu w zazyganym swetrze. Prubuje sie uczyc, ale to nie da się tak że od razu wszystko sie umie

Gość jak chcesz mu tak zrobić,
żeby było najlepiej, to weź w usta po same jajka... najpierw musisz poćwiczyć żeby przezwyciężyć odruch wymiotny... jak mu to zrobisz, to będzie wiedział że jesteś PRO ;)

Gość karolcia16_krk
są jakies dziewczyny chetne na wymiane doswiadczen? :/

Gość co tam kobiety,
Mówię Ci przecież, kobiety nie mają penisa, nie wiedzą co jest najlepsze... rób mu bez pomocy rąk, spróbuj łapczywie (ale nie brutalnie z gryzieniem, tylko łapczywie i zachłannie), tak jakby penis był najlepszą rzeczą na świecie, a za 15 minut miał być koniec świata. innym razem powoli i delikatnie jakbyś się delektowała... mogę Ci udzielić wskazówek, ale tekstowo się praktyki nie nauczysz... podjedź do poznania, to Cię wszystkiego nauczę, że nie będzie Cię chciał twój facet do chaty puścić...

Gość żeby tylko z chaty!!
przez ten cholerny sex były mąż nie chciał mi dać rozwodu 2 lata:( poznanianka

Gość karolcia16_krk
nie moge tak po prostu do poznania pojechac, ja jestem z krakowa, dziekuje wszystkim za wskazowki PS mialam problem z migdalkami jak bylam mlodsza nawet mialam miec usuwane i moze powinnam nadal o tym pomyslec, bo jak przytrzymuje mnie za glowe i probuje wlozyc wiecej niz tak ok. 10 cm do moich ust to czuje ze tam cos blokuje, po prostu nie moge glebiej

Gość słuchaj mnie bo się znam:
spróbuj otworzyć szeroko usta i wystawić język jak on Ci wkłada. masz penisa w ustach, opartego o język, wysuwasz go tak jakbyś chciała możliwie najdalej sięgnąć, później jak będziesz wsuwać spowrotem język, to będziesz też wpychała głębiej penisa. standardowa pozycja nie jest optymalna do tego, bo jama ustna i szyja tworzą kąt 90 stopni. najlepiej połóż się na łóżku na plecach, odchyl głowę do tyłu i niech on wtedy Cie atakuje. od razu sobie na Twoje ciało popatrzy i bedzie miło... Kraków jest niedaleko... oddam Ci za pociąg w 1 stronę ;) żartuje w obie Ci oddam...

Gość do poznanianka:
a o głębokie gardło właśnie chodziło?

Gość Kulfon 3459
Karolcia 16 masz skończone? ja jestem z Krakowa i nie bedę cię bił :D :D: D:D:D mozesz go zamienic :D

Gość tak._.
głębokie gardło, analne zabawy w obie strony, przebieranki, zabawy w truskawkach, sex w jeziorze, w lesie, samochodzie, pod prysznicem, w saunie, połykanie, ATM, BDSM, rimming w 69....itd...itp.... poznanianka

Gość do poznanianka:
no niezła lista BDSM: uległa czy dominująca?

Gość qwertkarolka
najwyższy czas, żebyś pobiła mu twarz waginą niech nie czuje się bezkarny ;)

Gość Dobre pytanie:)
Raczej dominująca, ale potrafię też być uległa. poznanianka

Gość do poznanianka:
hmm... potrafisz być, ale czerpać z tego satysfakcję? naczy nie z samego seksu w klimacie bdsm, ale z tej uległości? nie raz się zastanawiałem, czy jak ktoś jest switchem, to tak naprawdę jest i uległy i dominujący, czy żadne tak na prawdę... jak masz ochotę poznać kogoś nowego to zapraszam: blekitny.zwycięzca@gazeta.pl

Gość mariuszKRK
sluchaj ja tez jestem z krk wiec mozemy potrenowac:D pisz na @ mari150@op.pl jak co , dogadamy sie napewno

Gość dominacja i uległość......
Zależą od dnia i nastroju, czasem lubię kochać się bardzo delikatnie, czasem mam ochotę na niesamowitą uległość, jestem wtedy kurewką oddającą swemu panu z miłością, ale bywam też humorzasta i wtedy zmieniam się w diablicę, która z przyjemnością wykorzysta męskie ciało, onanizuje się min zwyczajnie:)...może tak tak to ujmę:)

Gość karolcia16_krk
fajnie a masz jakiegoś fajnego kolegfe-bo chciałabym się nadziac na dwa baty też

Gość dominacja i uległość......
czerpię przyjemność w obu przypadkach poznanianka

Gość mariuszKRK
razem z ojcem stanowimy doskonały duet roochaczy osiedlowych-jaki nie znajdziemy nic do dymania to nadstawiam ojcu kakaowe oko i jest gites pisz na emailka

Gość do poznanianka
ciekawie;P ja w sumie nie rozpatrywałem nigdy siebie jako uległego... jesteś pierwszą osobą switch, z jaką mam okazję wymieniać poglądy... różnorodność jest obowiązkowa, jest tyle ciekawych rzeczy do robienia, że żal się ograniczać ;> a na co dzień jesteś raczej dominująca czy uległa, kompromisowa?

Gość na co dzień....___________
na co dzień mam swoje zdanie, które można zmienić argumentując je rzeczowym materiałem. Zatem dam się przekonać pod warunkiem, że Twoja argumentacja jest mocna i oparta na zasadach logiki, w przeciwnym razie jeżeli nie jesteś pewien tego co mówisz, to lepiej nie wychylaj się przed szereg. poznanianka