Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kapselkaa

Pomóżcie! Jak w delikatny sposob zmusic faceta

Polecane posty

Gość kapselkaa

Jak w delikatny sposob zmusic faceta zeby z czegos zrezygnowal, ale tak, zeby nie wiedzial ze jest zmuszany? ;)

Gość Kligga
obrzydzić mu to. mówiąc psychologicznie: musisz zaserwować facetowi jakiś bodziec, który będzie dla niego nieprzyjemny razem z tym który lubi, a którego Ty chcesz się pozbyć. Nie podałaś o co chodzi więc wymyślę głupi przykład: dajmy na to że on lubi podczas gry wstępnej szczypać Cię w cycek, a Ciebie to boli i chcesz go delikatnie zmusić żeby przestał tak robić. No to na przykład po każdym uszczypnięciu zaczynasz śpiewać piosenkę Celine Dion z Titanica. Po paru razach skojarzy :D

Gość kapselkaa
z gier w zakladach bukmacherskich :o Nie wiem wlasnie jak mu to obrzydzic, a nie chce by myslal, ze czegos mu zabraniam ;)

ooo współczuje koleżanko, tez to przechodziłam i powiem Ci że mojego nie oduczyłam żadnym sposobem aż w końcu sie rozstaliśmy :/ ciężka sprawa

Gość kapselkaa
tak myslalam, ze sa dwa wyjscia - zaakceptowac lub nie :( To troche przykre, ze te gry sa wazniejsze ode mnie...

Gość kapselkaa
Myslalam jednak, ze jest jakies wyjscie, ze mozna mu jakos delikatnie pokazac ze zle robi...

Zaklady bykmacherskie , jest to pewien sposob hazardowania sie.A to jest juz pierwszy stopien do piekla.Powinnas mu tego zabronic.Jest to bardzo watpliwy sposob wzbogacenia sie.Jak to mowia;wygrac mozesz przegrac musisz.

Gość Nie dasz rady...
Mój też w to gra i wysyła mnie żebym mu obstawiała. Kiedyś kilka razy się uparłam i nie poszłam,to żałowałam,bo wszystkie kupony weszły i byliśmy kilka stówek w plecy. Jak wygrywa to niech gra...

w zamian daj mu to co on od ciebie najbardziej chce:-) I JUZ PO KLIOPCIE;ALBO ZMIEN FACETA BEDZIE JESZCZE LATWIEJ;BO I TAK NIE AM SIE DLA KOGO POSWIECAC; FACET TO SWINIA, jak tego nie wiesz to jeszcze nie raz sie dowiesz:-)

Gość Nie dasz rady...
Czy w tym popieprzonym świecie musimy sobie wszystkiego odmawiać? Jedni palą, inni piją a mój gra. Każde 'hobby' jest drogie

Gość kapselkaa
Tak każde hobby jest drogie, tylko byloby dobrze, zeby to hobby nie przedkladac nad wszystko. Nad wyjscie do kina, bo musi miec na kupon, nad wyjscie do knajpy, bo musi miec na kupon... Próbowałam zabraniać, to założył za moimi plecami konto internetowe. Dowiedziałam się o nim i mam do niego dostęp, tylko, że tam stracił już praktycznie wszystko co włożył (około 800zł) i jest cisza. Myślę, że założył inne konto i klamie mi ze nie ma innego. Fajnie mowic zmien faceta...Wiem, ze facet to swinia i dziwna istota z niedorozwinietym mozgiem, no ale jakos trzeba umiec sie z nimi obchodzic;) Ja szukam sposob na ten problem. Sila nie szlo wiec jakims podstepem musi :P Tylko jakim:o

Gość kapselkaa
No i nie ma zadnej tutaj przebieglej wiecej kobitki, ktora by pomogla? :)

Gość Quazin
Nie ma :D Tu same idiotki sa co placza nad swymi frajerami :D

Gość kapselkaa
:(

Gość kapselkaa
Dzieki za podbicie ;)