Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zoskaaamamaaa

DO MAM KARMIACYCH MLEKIEM MODYFIKOWANYM

Polecane posty

Gość zoskaaamamaaa

moze troche smieszne to pytanie ale jakze wazne..... ile wasze niemowlaki robia stolcow dziennie czy 1 czy dwa czy wiecej czy mniej. Jakim mlekiekiem modyfik. karmicie. Chodzi mi tu o niemowleta 2, 3 4 miesieczne.

Nie powiem Ci ile kup robiła moja córa bo nie pamiętam :D Ale na bank częściej niż raz dziennie ;) może 3? Była na mleku bebiko

mój chlopak ma 4 miesiące skończone, dostaje od początku Bebilon, z kupami jest różnie, raz jest 2 razy dziennie, raz 4. Nie ma reguły. Zdarza się, że i 1.

Gość zoskaaamamaaa
:D.... moja pila bebilon1 ale ze wzgledu na skaze od dwoch dni pije bebilon pepti i jak zawsze oddawala dwa stolce na dobe to wczoraj zrobila 3 takie bardzo luźnej konsystencji ale bez sluzu i krwi na szczescie.

Gość zoskaaamamaaa
i tak sie zastananwiam czy to wlasnie nie biegunka.... i jak odroznic normalny stolec od biegunki.... wcxzoraj jej stolce byly bardzo luzne jak luzna papka..... sory ze tak doslownie pisze, moze niektore osoby brzydzi ten temat ... no ale kogod zapytac musze....

Gość zimna cola
mój pił od urodzenia NaN i robił jedna kupe dziennie, czasami dwie.

ja myśle że luźne na biegunkę to chyba jakieś takie mocno lejące....mój raz robi takie gęste, raz rzadkie, ale nic mu nie jest. Myślę, że jesli Twoje dziecko miało by biegunkę to ta kupa by była naprawdę bardzo rzadka i była by dość często, nienormalnie często. Tak przynajmniej patrząc po sobie no to jak się ma 'sraczkę' to nie wystarczy raz usiąść na kibelku tylkko wymiata co chwilę z człowieka :P z małym dzieckiem pewnie może być podobnie :) myśle że 3 stolce na cały dzień to żadna biegunka tylko zmiana pokarmu i tyle :)

no bo NAN ma to do siebie że jest mocno zaparciowym mlekiem, wiele osób o tym pisało, moje dziecko tez tego doświadczyło. Nie wiem, czy 1 kupa dziennie u takiego malucha jest ok.