Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bu3o

bezdomna........

Polecane posty

zostałam zwolniona z pracy rok temu we wigilie pracowalam w sklepie od roku jestem na bezrobociu nie moge znalesc pracy bo jest ciezko chodze do kazdej pracy pytac o nia nawet sprzatania nie ma jest takie bezrobocie mam ogloszenia na niania podania w kazdym sklepie i nic kto nie ma znajomosci nie pracuje tak powiedzial mi moj byly szef.Rodzice wyrzucili mnie z domu bo jestem nie robem ale ja mam 23 lata i 6 lat doswidczenia zwodowego pierwszy raz w zyciu jestem bezrobotna i nie z mojej winy oni tego nie rozumieja chce pracowac zarabiac na chleb ale nie ma tej pracy.Nie mam na zycie mieszkam u swojego chlopaka ktory chce slubu ale od 2 lat go zamawia i nie zamowil i nawet nie chce mnie zameldowac na staly pobyt tylko jego mama mowi ze na 3 miesiace przeciez jak kocha to powinnien jej powiedziec ze powinna mnie na stale zameldowac a nie na 3 miesiace a potem mnie wyrzucic jestem z tym chlopakiem narzeczonym juz 3 lata ciagle odwleka meldunek slub.Nie wiem co mam robic jestem bezdomna normalnie nie mam ani domu ani na jedzenie na zycie ani pracy jestem załamana.Nie sztuka mieszkac po ludziach jak mnie nie chca zameldowac i zywic .Nie wiem co mam robic z opieki nie dostane ani grosza bo moi rodzice pracuja i maja dobra sytuacje.Rodzice nie chca mnie utrzymywac bo nie maja obowiazku.Tata tylko mowi ze dobrze zrobil ze mnie wypierdolil z domu.nie mam oparcia nawet w narzeczonym bo on nie umi sie sprzeciwic swojej matce chodzby o meldunku bo taka prawda jestem bezdomna.Nie wiem co mam robic prosze napiszcie cos nie wiem najlepiej sobie w łeb szczelic (

nosz qrwa, a już myślałam , że faktycznie mieszkasz pod mostem i nie opowiadaj głupot, że nie możesz znaleźc nigdzie pracy , chyba ze faktycznie szukasz niewiadomo czego za niewiadomo jakie pieniądze rodziców wspołczuje, ale nic nie zrobisz , ich sie nie wybiera niestety :O

szukam takiej pracy zeby zarobic chociaz 800zl na zycie musze sie wyniesc odmojego chlopaka bo nie chce mnie zameldowac trzyma mnie jak kurwe bez niczego a ja tam siedze bo nie chce isc pod most kto mnie przyjmie do pracy bez meldunku nikt znajde prace to sama nie wynajme pokoju w ostatnim sklepie za 26 dni pracy zarabialam 800zl nie jestem w stanie wynajac nic sama nic

rafal ma 30 lat i widocznie nie chce sie zenic nawet wlasna jego matka nie chce mnie zameldowac a on sie jej boi poprostu znowu haja powiedziala ze nie zamelduje mnie nie wiem biore torby za chwile i chyba bede spac dzis na polu gdzies nie mam zadnej kolezanki by isc do niej spac ani nic

poszli zemna do gminy i kazali sie mi wymeldowac kurwa cale zycie zylam skromnie madra jestem na dyskotece nigdy nie bylam nie szlajam sie myslalam ze mam w nim oparcie a jego matce chodzi o to ze sie mnie juz nie pozbedzie synus jedynak no coz wybral matke a ja wieczorem pod niebem bede spac huj wole zebym zdechla albo mnie auto potracilo

czasami mysle by skrocic swoj zywot bo takie zycie myslalam ze mam osobe na ktorej moge polegac a tu sie mylilam

Gość ja rozumiem matke twojego
chlopaka. Z jakiej racji mialaby cie zameldowac?:O Zebys jej potem cale zycie na glowie siedziala? No sorry, ale o co ci chodzi? Dala ci dach nad glowa? dala to czego czepiasz sie tego meldunku?

ale ona cie wyrzuca z mieszkania? Bo jesli nie to po cholere ci ten meldunek?

wiesz ale my chcemy slub jak bede jego zona to co mam mieszkac pod mostem a nasze dzieci gdzie pod mostem beda a co ty małzenstwo musi mieszkac razem dala dach na chwile na tydzien ja musze myslec bo nie sztuka narobic dziecki czy cos i byc bezdomna znimi w normalnej rodzinie bierze sie slub i melduje sie wybacz mam byc zona bezdomna dobra tylko do lozka

przyjeli mnie na tydzien nie wiem co ja zrobie jestem w sytuacji bez wyjscia

to sie nie bierze za malzenstwo jak sie nie ma perspektyw na normalne zycie:O Na jakim swiecie ty zyjesz? Dlaczego obca kobieta ma przejmowac za ciebie odpowiedzialnosc? Niech twoj facet idzie do roboty i zarobi na wynajem chociaz jak chce brac slub.

i jeszcze poszlas sie sama wymeldowac od rodzicow:O Jak cie chcieli wyrzucic to trzeba bylo sie wyprowadzic a nie wymeldowywac. Ty myslisz w ogole?

on pracuje normalnie chodzi do pracy chce slub tylko nie mamy na wynajem i chce mieszkac z mama i zemna a ona nie chce mi dac meldunku bo rafal ma czas na slub jeszcze a ja jestem obca po 3latach wczoraj dostalam prace w warzywniaku takim malym pani odmowila mi pracy bo nie mam meldunku powiedziala ze nikt mnie nie przyjmie bo umowa musi zawierac dane pracownika nr domu miejscowosc bo zeby mogla wrazie czego sie szukac jak wyniesiesz towar albo kase ukradniesz albo cos ludzie nie daja ludziom bez meldunku pracy nie rozumiecie ze ja chce pracowac a nie przyjma mnie bo nigdzie nie mam meldunku

Gość ja tez rozumiem matke
Twojego chlopaka, moja mama mojego ex zameldowala tylko na 6 miesiecy i co 6 meisiecy to przedluzala. Ja sama nei chcialam zeby go meldowac na stale bo nigdy nic nie wiadomo ,a slubu niemielismy. wiec nie chciala, ze gdyby co to nie chcialby sie wyprowadzic. bylismy razem 5 lat i sie rozeszlismy i dobrze ze nie meldowala go moja mama na stale. Ciesz sie ze Cie melduja na te 3 miesiace, zle Ci z tym? wazne ze wogole to robia.

jaby cie cale zycie ojciec lał bił kopał wyzywal od dziwek kurw rudych cip ze mogl mnie utopic zabic to bys gadala inaczej bił mnie nawet ze herbate wylalam to co ja przezylam nikomu nie zycze nikomu chodzilam do szkoly pobita plecy posiekane nie raz rany siniaki nikt nie zareagowal nikt

a poza tym ja bym sie nie wymeldowala z domu rodzinnego bo poco? rozumiem wyprowadzic sie ale wymeldowac? :-|

ale jego matka nie chce i ma prawo. Tez bym nie chciala meldowac obcej dziewuchy by potem miec ja nakraku do konca zycia i jeszcze nie daj boze dzieci:O Popelnilas glupote, ze od rodzicow sie wymeldowalas. I po co? Nie lepiej bylo sie tylko wyprowadzic?

jakby mnie ojciec bil i znecal sie nade mna fizycznie to pewnie zglosilabym to dojakichs specjalnych organow.

to ci pisze, ze trzeba bylo sie wyprowadzic a nie wymeldowac:O no, ale widze, ze wtedy to nie myslalas o tym, ze meldunek jest potrzebny do stalej pracy, a teraz chcesz by inni przejeli odpowiedzialnosc za twoje smutne zycie. Nie stac twojego chlopaka na wynajem w ogole? To ile on zarabia, bo jesli mieszkacie w malym miasteczku to wynajem jest tani.

mialam dalej byc ponizana bita u rodzicow za to bylam bita ze urdzilam sie ruda normalny dom chyba nie juz nie raz chcialam popelnic samobojstwo ale poznalam go i on sam mi mowi ze chce slubu ok wezme slub i co pojde po meldunek z jego dziecmi gdzie pod most kurwa ludzie takiego czegos nie widzialam zeby maz mial meldunek a jego dzieci i zona nie smieszne ja chce znim byc

Gość ty to faktycznie jesteś glupia
:o rodzice kazali ci sie wymeldować a ty z podkulonym ogonem za rączke poszłaś z nimi do gminy i się wymeldowałaś? :D Ja pierdole jaka tępa idiotka z ciebie :D Po chuj się wymeldowałaś? mogłaś sie po prostu wyprowadzić i powiedzieć rodzicom żeby cie pocałowali w dupe i nie wymeldujesz się bo to też twój dom i nikt cie z niego nie wyrzuci. Nie dziwie sie że pracy nie możesz znaleźć skoro taka tępa jesteś. Druga sprawa, kasy nie macie a chłopa biednego na ślub namawiasz? Pojebana jestes? Idź się lecz lepiej :o

to niech Cie melduja co 3 miesiace, albo co 6 meisiecy,przeciez to tez meldunek nie?

mieszkamy w takiej dziurze on zarabia 1500zl daje na paliwo 500 do pracy a ja zrabialam 800zl musialam sie wymeldowac bo ojciec mnie lał zrozum mnie

Gość Andaluzja81
to niech zamelduja cie czasowo na 3 miesiace, to bedziesz miała co wpisac w papierach gdzie mieszkasz. nikt z pracodawców nie chce zaswiadczenia o meldunku. wiec nie gadaj:P

ale ty nie jestes zona i nie masz dzieci:D a jak chcesz byc to sami zarobcie na mieszkanie a nie wymagasz od obcej kobiety

Gość faceto korleone
aza co ty masz te dzieci mieć, najpierw zarób kobieto i niech twój facet zarobi, za biedni jestescie by ten slub brac...

Gość fergrtshbrhberghs
idź na studia albo do jakiejkolwiek darmowej szkoły :P a rodziców pozwij o alimenty... skoro się uczysz sąd musi ci je przyznać

Gość ty to faktycznie jesteś glupia
przecież ci kurwa napisałam że mogłaś się wyprowadzić ale nie wymeldować! Poza tym jeszcze bardziej teraz pokazałaś swoją głupotę pisząc, że ojciec cie bił a ty nic! zamiast zadzwonić na policje, pokazać siniaki, powiedzieć że znęca się nad tobą i poszedłby siedziec ale nie, najlepiej teraz płakać :o