Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Luty 18, 2011 to o 5 mln więcej niż Kubica zarobił w zeszłym roku puściłam jednego za 3 zł :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*BLE BLE* 1 Napisano Luty 18, 2011 kurde przy takiej kumulacji ja tez musze puscic :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość unn Napisano Luty 18, 2011 i bomba..jeśli tylko wygrałabym to w poniedziałek przychodzę do pracy i mówię szefowi co o Nim myślę:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bzyczek2010 0 Napisano Luty 18, 2011 http://talent.re.pl/artykul/24853.html ja tez puszcze:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość o kurwosci! Napisano Luty 18, 2011 zajebista kasa, jeszcze dzis puszcze! Jak bym tak wygrala to obciaglabym swojemu facetowi z polykiem- a co! Niech czuje powage sytuacji :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*BLE BLE* 1 Napisano Luty 18, 2011 kurde trzeba puscic taka kasa miala by mi kolo nosa przeleciec nie ma mowy jak bede bogaty to kupie kafeterie i to ja bede zadzil :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladacowy Napisano Luty 18, 2011 Wykupię kafeterię i zbanuję na ament prawdziwego ladaco Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*BLE BLE* 1 Napisano Luty 18, 2011 chej ladacowy to byl moj pomysl z zakupem kafe nie ladnie krasc ludzia pomysly Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Luty 18, 2011 ja sobie kupię ładny samochód :) a z tyłu nalepię : szybkiego powrotu do zdrowia Robert a ta w ogóle to ja założyłam ten temat i ja zgarnę tę kasę moze wam postawię piwo... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bum 0 Napisano Luty 18, 2011 hellou Lu... szansa 1:14 000 000 (mniejwiecej) ale zycze Ci z calego serca :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a jak wygracie to podajcie Napisano Luty 18, 2011 swoj adres zamieszkania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gittowar888666 Napisano Luty 18, 2011 ja wysłałam 4 kupony dzis wczoraj 2 i dupa i sie wkurwilam jak wygram to splace długi i kupie dom;)i podziele sie z rodziną;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Luty 18, 2011 dobra... zrobie impreze na jachcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Luty 18, 2011 .........i zaprosze Kubice :D i Marka Webera :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a czy polskie lotto Napisano Luty 18, 2011 można obstawiać przez internet?Bo ja na zmywaku w UK i taka kasa to by mnie ustawiła :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja to bym chociaz milion Napisano Luty 18, 2011 chciała wygrać :( Postawiłabym dom a resztę odłożyła na konto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja zaprszę Lusesitę Napisano Luty 18, 2011 i Kamechę na obiad - i nikogo więcej! Niekoniecznie oboje razem :-) I dostaną po prezencie :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Luty 18, 2011 mnie też by wystarczył milion, a nawet pół nie bądźmy pazerni, ludzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Luty 18, 2011 tylko czy potem dojdzie do sprawiedliwego podziału...? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale to jest jedna wielka ściem Napisano Luty 18, 2011 ha! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gittowar888666 Napisano Luty 19, 2011 akurat to ze ktos moze trafic 30 mln to nie sciema nie zdajecie sobie sprawy ile totalizator na tym zarabia np.dajmy na to,co druga osoba w polsce wysyła lotka ,niektorzy po kilka kuponow ,jeden kupon 3zł zobaczcie ile kasy z tego ma totalizator to co im szkodzi lekka raczka dac komus te 30 mln moj znajomy trafil niedawno piatke-prawie 8 tys a wyslal jeden kupon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach