Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łolaboga86

LASKI Z ALLEGRO

Polecane posty

Gość łolaboga86
i prosze nie oceniac bluzek bo akurat te sa tak samo "urocze" jak modelki

Gość razrazdwadwa
a co cie obchodza laski? kupujesz laski czy bluzke?

Całkiem realistyczne te manekiny ;]

Gość łolaboga86
pewnie,ze kupuje bluzke ale kobiety, ktore ja prezentuja powinny zachecac potencjalnego kupca a nie odstraszac kilogramowa tapetą

Gość kghdegfqwhf
jak dlla mnie te ''bluzeczki'' to tandeta za darmo bym nie chciała ale dla szmatki w sam raz

Gość razrazdwadwa
to nieumiejetna obsluga photoshopa. ale co cie obchodzi jej geba? patrz na to na co masz patrzec.

Gość łolaboga86
nooo mowie, ze bluzki sa tragiczne ale nie o to chodzi

Gość czy naprawde google az tak
nie no lachony pierwsza klasa hahahha

Gość razrazdwadwa
a poza tym jak kupiec jest zainteresowany to kupi ladna bluzke nawet na najbrzydszej kobiecie swiata

Gość łolaboga86
nie oceniam ich urody badz jej braku (bo przeciez nie kazdy musi byc idealny,poza tym sa gusta i gusciki) tylko to co zostalo z nich zrobione

Gość razrazdwadwa
no to zes odkryla, o matko. photoshop jest wszedzie, kupujesz gazete byle jaka i tam tez kazdy jest przerobiony. tylko ze nie kazdy umie dobrze sie poslugiwac photoshopem i widac morde sztuczna.

Gość łolaboga86
to jesli sie ktos nie umie obslugiwac photoshopem to nie powinien wstawiac zdjec do neta a tym bardziej reklamowac produkt

Gość san angela
a mnuie dziwia takie panenki ktore ciagle sie intersuja czyjas tapeta, czyimis ciuchami i ogolnie "nie moga zniesc takiego paskudztwa" bueheheheh Zalosne jestescie i naprawde uwazam ze nie powinniscie przywiazywac az tkej wagi do tego jak kto wyglada i w co sie ubiera. Mi nie przeszkadza ni czyjas tapeta, ani biale kozaki ani glany czy dredy u dziewczynyny. Jest to dla mnie sprawa neutralna inie zwracam uwagi na to jak kto wyglada. Czyba ze mi sie bardzo spodoba, a jesli mi sie nie podoba...coz jego sprawa. Niby dlaczego mam krytykowac????

Gość san angela
a tak na marginesie, mi sie podoba. Wymiary modelki idealne a co za tym idzie ciuchy leza idelnie i idealnie wygladaja. Storazy bardziej zacheca mnie d zakupu ta modelka niz czasem te naturalne allegrowiczki robiace domowe foto.

Gość łolaboga86
jesli mi sie cos podoba - pochwalam jesli nie - krytykuje bo mam do tego prawo. jest wolnosc slowa wiec nie rozumiem czemu mialabym milczec skoro chce sobie pooceniac i porozmawiac

Gość łolaboga86
figure maja super i tego nie negowalam

Gość łolaboga86
dzieki za rade:) jednak nie mam zamiaru kupowac czegokolwiek co reklamuja te panie. i nie ze wzgledu na fakt, ze razi mnie photoshop tylko po prostu bluzki maja beznadziejne i tandetne

Gość san angela
jesli nie masz zamiaru kupowac niczego od tych pan i te panie sa takie wstretne to w jakim celu sie zajmujesz tymi paniami. Rozumiem nieodparta potrzebe krytykowania kobiet innych kobiet. A ofiarami takiej krytyki padaja przewaznie te wyrozniajace sie z tlumu...hmmm z czego to wynika?

Gość łolaboga86
ją tez widzialam. i zauwazylam nawet pewna prawidlowosc im wiecej tapety czy tam photoshopa tym gorsza bluzka

Gość czy naprawde google az tak
hahaha no ta ostatnia tylko do straszenia sie nadaje!!

Gość łolaboga86
raczej nie mam tendencji do ciaglego krytykowania, wrecz odwrotnie ale ostatnio zaczelam sobie przegladac ciuchy na allegro i te panie sie non stop przewijaja, a ze smieszy mnie ich wyglad to postanowilam sobie zalozyc temat. ot co.

Gość łolaboga86
ooo a apropo tego linka to zeby nie bylo, ze ciagle krytykuje to powiem szczerze, ze sam kolor wlosów (peruki) bardzo mi sie podoba gdyby nie ten tapir. czy ktoras z pan sie orientuje jaki to kolor? brąz, kasztanowy? http://allegro.pl/fantastyczna-bluzka-z-ozdob na-bizuteria-biala-i1467525424.html

Gość łolaboga86
no wreszcie zadzialalo! czy ktos mi pomoze? :classic_cool: moze jest na sali jakas fryzjerka:-p?