Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dylemat_z_suknia

suknia slubna

Polecane posty

Gość dylemat_z_suknia

Zamowilam suknie slubna, bardzo mi sie podobala, a teraz mam dylemat. Zobaczylam ja na zdjeciu i wyglada fatalnie!! :-( Poniewaz jest to zdjecie z modelka, zakladam, ze to max, ktory mozna wydobyc z tej sukienki. Jestem zalamana, bo zaczelam sie zastanawiac, czy to mozliwe, ze suknia wyglada ciekawie 'na zywo' a koszmarnie na zdjeciach :-( Boje sie, ze zle zrobilam z jej zamawianiem. Dziewczyny, czy moze tak byc, ze suknia wypada zle na zdjeciach?? (wiem, wiem, strasznie glupio to brzmi...) :-o

moim zdaniem wygląda w porządku, a nawet powiem ze mi się podoba, chyba przesadzasz

Gość efswsgvszfszfd
faktycznie nic ciekawego ja jak kupowalam kiecę to wszystkie przymierzałam i mama robiła mi w każdej zdjecia, nieraz było tak że suknia piękna na mnie wyglądała na zdjęciu jak pożyczona po starszej siostrze, pożółkła itp. a w rzeczywistości były piekne

Gość dylemat_z_suknia
Serio? Ta babka wyglada jak polaczenie wampirzycy z prostytutka :-o jak przymierzylam ta suknie, to przede wszystkim spodobalo mi sie jak lezy i z jakiego materialu jest uszyta - zwiewny, delikatny szyfon. Niestety nie moglam znalezc jej nigdzie w internecie, dopiero dostalam namiary, jak juz zamowilam i... totalnie mnie to dobilo. Chcialam wygladac z klasa i bez jakichs bez, ale nie wiem, co z tego bedzie. Czy suknia moze wygladac zle na zdjeciach??

Gość efswsgvszfszfd
może wyglądac na zdjęciach źle , piszę przeciez wyżej że szukałam sukni która wygląda dobrze w rzeczywistości, dlatego robiłam zdjecia w przymierzalniach, czesto nie można bylo, ale moja mamę to nie obchodziło :-P

Gość efswsgvszfszfd
sukni która wygląda dobrze NIE TYLKO w rzeczywistości

Gość dylemat_z_suknia
dzieki, nie widzialam Twojej odpowiedzi, bo wlasnie produkowalam poprzedniego posta. No wlasnie tego sie obawialam, ze bedzie kicha :-(

Gość efswsgvszfszfd
ale to co pokazujesz to zdjecie na modelce, nie wiadomo jak ta suknia będzie wyglądac na Tobie, masz inną figure pewnie

Gość dylemat_z_suknia
efswsgvszfszfd: jak wygladala Twoja suknia?

Gość dylemat_z_suknia
Figure mam OK, tyle, ze boje sie, ze ta suknia wyglada szmatlawo bez wzgledu na zawartosc :-(

Gość efswsgvszfszfd
ja do ślubu poszłam w sukni, która nie do końca mi się podobała, ale wyglądałam w niej bardzo dobrze (nie mam figury modelki), wyszczuplała mnie maksymalnie, wyglądałam w niej jak ksiezniczka, poza tym co najwazniejsze cudownie wyglądała na filmie i zdjeciach a że mi się nie podobała? W tych co mi się podobały wyglądałam jak do komunii

Gość efswsgvszfszfd
jak nie chciałas bezy to specjalnie nie miałaś dużego wyboru sa jeszcze krótkie, empire, takie zwiewne jak Twoja ja jestem za sukienką bardziej efektowna, ale każdy ma inny gust w takiej to bym poszła do usc, pod warunkiem że bym miała figurę

Gość dylemat_z_suknia
:-D fajny tekst :-D coz, ja jestem mala i drobna, ale mam 'wypuklosci'. Juz i tak za pozno na zmiane (oczywiscie od tego czasu znalazlam w internecie pelno sukni, ktore mi sie bardziej podobaja :-o), wiec trzeba to jakos przezyc... Chyba powinnam miec Twoja strategie, ale zakladam, ze to nowe doswiadczenie nie bedzie mi juz wiecej w zyciu potrzebne ;-)

Gość dylemat_z_suknia
No i jest to suknia do slubu cywilnego :-)

Gość efswsgvszfszfd
ja uwazam, że do ślubu cywilnego p[owinno być bardziej skromnie wydaje mi się, że welony, treny, bezy nadaja się do kościoła do usc przeciez kobiety ida w garsonkach, więc jesli suknia typowo slubna - biała to raczej skromna bedzie dobrze

Gość dylemat_z_suknia
tez tak mysle. Nie bedzie welonow itp. rzeczy. Moze kapelusz + kolorowe buty?? Jeszcze nie wiem. Masz jakies pomysly?

Gość efswsgvszfszfd
w jakim miesiącu bierzesz slub?

Gość efswsgvszfszfd
suknia jest zwiewna mysle, ze do niej pasują własnie takie odkryte sandałki jakie ma laska, pełne buty psują efekt kolczyki i bransoletka, nic na szyję przez to jedno ramię nie bardzo pasuje jakas narzutka jakie masz włosy

Gość efswsgvszfszfd
ale szal może być

Gość dylemat_z_suknia
w maju, wiec moze byc jeszcze chlodno. Kompletnie nie wiem, co narzucic na ramiona, zeby pasowalo. takze myslalam o sandalkach (ale w jakims kolorze). wlosy krotkie

Gość efswsgvszfszfd
włosy ja bym rozpuściła po prostu ja tak szłam do slubu włosy do pasa

Gość amigo**
Ta suknia jest ładna, a tył ma wręcz przepiękny! Nie zakrywaj jej narzutką czy jakimś bolerkiem. Straci wtedy całą swoją klasę.

Gość dylemat_z_suknia
beda rozpuszczone, bo sa krotkie :-D moze zamiast bizuterii ubrac tylko kapelusz + dodac jakis szal, czy cos zeby nie zmarznac? TYlko co pasuje do tej sukienki?

Gość efswsgvszfszfd
lepiej ubierz białe buty jakbys miała suknie ecru to mogłyby byc jasnozłote, piaskowe ale tak lepiej białe ale moze byc beżowa podeszwa chociaz laska ma srebrne a kwiaty może tulipany??

Gość dylemat_z_suknia
Amigo: dziekuje za pocieszenie :-) Boje sie, ze w maju nadal moze byc chlodno i na bedac na dworze zmarzne. Nie mam jednak pomyslu co ubrac...

Gość amigo**
Szal? pewnie tak, ale w Urzędzie już bez niego. Kapelusz? Chyba raczej nie, suknia straciłaby na lekkości. No i do kapelusz sandałki raczej nie pasują.

Gość dylemat_z_suknia
uwielbiam tulipany :-D myslalam jednak o jednym kwiatku, a nie bukiecie, a samotny tulipan nie bedzie wygladal dobrze, Chyba?

Gość amigo**
Tulipany!!! To jest pomysł!!! :)