Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Transs Fatt

Czy jak jezdzicie taksowka to rozmawiacie z kierowca? Dla mnie to obciach...

Polecane posty

Gość Transs Fatt

gadac z taksowkarzem. Ja tylko mowie gdzie ma mnie zawiesc i sie nie odzywam do plebsu :-/

Gość Transs Fatt
od czasu do czasu daję mu też dupy:)

Gość Transs Fatt
Nie podszywaj sie. Nie rozmawiam z czyms takim jak taksowkarz

Gość nie rozmawiam
denerwują mnie tacy rozmowni. tak samo u fryzjera. Najbardziej śmieszy mnie zawsze mój dentysta - siedzę rozdziawiona na fotelu, a no mnie pyta co słychać :D

Gość Transs Fatt
przepraszam za mój brak kultury ale edukację zakończyłam w przedszkolu:)

Gość gość
Ja u siebie w Krakowie i tak jesli juz jezdze taksówką to wybieram Wawel Taxi i wydaje mi sie ze wlasnie najczesciej to spedzam czas na rozmowie z kierowcami :) Zawsze mio sie z nimi gada.

Gość gość
no ja bym sobie pogadal, ale widze, ze ludzie tacy strasznie zajeci i aspoleczni sa, a jakas dziewczyna zaraz mysli, ze chce ja zg****ic jak po prostu sie odzywam a ja po ludzku chce sobie pogadac

Gość gość
ja zależy, zdażało mi się jeździć z gburami, którzy się w ogóle nie odzywali i mieli głęboko gdzieś, gdzie mnie wysadza (pamiętam, ze jechałam do szpitala)...a ostatnio wzięłam prywatny przewóz osób...przemiły facet zawiózł mnie na lotnisko...ponieważ staliśmy długo w korku i widział, że się trochę denerwuję dał mi bardzo korzystny rabat w ramach rekompensaty....jakby to była jego wina.

Gość gość
Jestem taksowkarzem .Właśnie wysadzilem z mojego samochodu Transs Fatt bo strasznie śmierdzialo .Nie myje się .Jak mam zabrać potem porządnego klienta ?

Gość gość
Ja akurat w Krakowie jezdze z Wawel taxi i tutaj kierowcy są naprawde spoko. Nie ma czegoś takiego ze musisz gadac z kurtuazji i grzeczności. Zresztą oni są tak fajni ze chce sie z nimi rozmawiac.

Gość gość
a u mnie zależy od kierowcy :) zazwyczaj jeżdżę http://www.radiotaximpt.krakow.pl/ i w zależności czy kierowca coś tam zagaduje to wtedy też gadam :) dla mnie to żaden obciach tylko własnie kulturalne zachowanie :)

Gość gość
Ja lubię rozmawiać z taksówkarzami, można wiele ciekawych rzeczy się dowiedzieć i wymienić poglądy na różne tematy. Kierowcy z www.radiotaxi919.pl to bardzo dobrzy kompani do rozmów.