Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

annannas

Gdzie poznać nowych ludzi? Nawiązać znajomości? Dłużej tak nie mogę;/

Polecane posty

mam 21 lat, studiuję w krakowie..gdzie mogę poznać nowych ludzi? starzy przyjaciele zawodzą, kontakty się pourywały z innymi, na studiach zero jakiś znajomości. A ja chcę wyjść do ludzi, bo czuję się samotna, chcę poznawać ludzi...rozwijać się, znaleźć jakieś hobby, czymś się zająć, a nie siedzieć w domu ;/

Gość dyzio bmx
chlopaka nie masz?

szkoda ,że nie z Lublina. ja mam teraz na 2 stopniu takich sztywniaków, że nie ma z kim wyjść na popijawe:/ lokatorka pojebana jakaś, reszta lokatorów nawet ok, ale nigdzie nie chodzą.. czuję ,że życie dzieje się obok mnie:P

Gość bagmebooo
ja tez z krakowa, moja przyjaciolka studiuje 2 kierunki i pracuje, wiec zadko wychodzimy, ekipa imprezowa sie wykruszyla, kazdy w swoja strone, z grupy ludzie tez kazdy ma swoje zycie, moze raz na rok gdzies pijemy razem, z lokatorami tez nie wychodze, kazdy w swoja strone do swoich znajomych, i takie to zycie studenckie, co kogos poznam, to sie kontakt za chwile urywa...

Gość wiem co mówiee
najlepiej w akademiku :) gdy w segemencie jest kilka ludzi wiadomo że jakoś musicie się zgadać :P Kraft_durch_Freude, a co studiujesz? ja też lublin, politologia :]

germe studiuje :P w akademiku mam kilka znajomych i powiem ,że tylko z nimi jak już to wychodzę. ale ze względu na to ,że mieszkam dośc daleko od akademika nie często się układa .a sama się boję chodzić po nocy

ja w ogóel nie mam życia studenckiego;/ siedzę sama na mieszkaniu, albo siedzę przed kompem, albo śpię, nawet mało co się uczę, jakoś się prześlizgnęłam przez ten semestr

Gość deserek do kafe
Autorko...Po poludniu w niedziele jesli chcesz-mozemy sie spotkac,podaj namiar mail lub gg i porozmawiamy w fajnym klimacie i knajpce:) Zapraszam i pozdrawiam:)

Gość mateusz24
witam, temat troche stary ale odswierzam, bo pewnie problemy ze znajomosciami w krakowie sie jeszcze nie skonczyly, ja rownierz chetnie kogos poznam, czasami imprezuje na miescie, ale ekipa nie jest mocna, wiec bywa tak ze nie ma z kim wyjsc... ktos jest chetny? płeć niema znaczenia, wazne zeby pogadac i rozerwac sie, pic piwko lubie w klubie, pubie i w plenerze na plantach równierz. Zbierzmy mała grupke i uderzmy na miasto (Krakow) :)

Gość malinanna
Hej wszystkim ;) ! Ja jestem z okolic lublina i mam podobnie... Kontakty ze znajomymi sie pourywaly, bo wyjechali na studia do roznych miast. Ci co zostali maja tez swoje zycie.. Dziewczyny /chlopakow wiec nie zawsze moga wyjsc na impreze gdziesz sie zabawic ... Dlatego weszlam tutaj z nadzieje ze moze poznam kogos z okolic lbn ;) jak cos podaje email : iwoniasta785@gmail.com

Gość gerdii
Jest taka strona jak www.chcepoznac.pl. Mam tutaj konto od niedawna i powiem, że bardzo sprawnie działa. Nie każdy może wysyłać wiadomości do ciebie, także jest to o wiele lepsze niż inne portale, gdzie często dostaje się wiadomości od ludzi, których wcale chcę się poznać :P

Gość seaaw
Ja polecam portal, który jest raczej portalem społecznościowym, na którym można spotkać drugą połówkę, niż typowym portalem randkowym. Tu masz link: www.chcepoznac.pl Znajdziesz tam ludzi myślących poważnie o związku.

Gość gość
Ja zakochałam się w portalu Lamini.pl. Bardzo często się tam loguje i stale wrzucam nowe filmy. Już mi się zebrało trochę kasy na koncie.