Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iza923r

czy mozna usprawidliwc mezczyzne ktory pobil kobiete

Polecane posty

Gość Pani Szkieletowa
Niby jestem szkielet za to z cipka jak wiadro.

Gość Pani Szkieletowa
Masakra - podszywy obniżają poziom rozmów.

Gość IMO13251
Masz rację moja droga bojowniczko. Ale ważniejsze pytanie brzmi: czy nasz miła konwersacja ma w ogóle jakiś poziom? :D

Gość Pani Szkieletowa
Jeżeli opiera się tylko na : - Baby to kurwy. - Idź się lecz. to nie.

Gość Pani Szkieletowa
awansowałam na bojowniczkę? a no faktycznie zapomniałam,że Ty masz co jakiś czas przebłyski ludzkich odruchów. :P

Gość IMO13251
Przebłyski ludzkich odruchów? Ba! Ja nawet przebłyski inteligencji miewam!

Gość Pani Szkieletowa
Mam nadzieję,że są one częstsze niż te objawy człowieczeństwa.

Gość IMO13251
Szkieletowa, czy Ty mnie podrywasz? A jak! Przecież nie od dziś wiadomo, żę laski na palantów lecą.

Gość Pani Szkieletowa
Nie przywykłam do tzw podrywania. Poza tym...uważasz się za debila? Cóż za odmiana.

Gość IMO13251
Szkieletowa, nazywając całe masy kobiet na tym forum idiotkami (słusznie zresztą), jeszcze nigdy nie powiedziałem, że jestem inteligentny.

Gość Pani Szkieletowa
Ale za to pierwszy raz ( chyba - zresztą chooj z tym ) określiłeś siebie - oczywiście nie całkiem wprost - mianem debila.

Gość IMO13251
Szkieletowa, czy w ramach rekompensaty za szczerą chwilę słabości, mogę oczekiwać Twojej nagiej fotki, okraszonej seksowną bielizną?

Gość Pani Szkieletowa
IMO nie radzę Ci oglądać nagich fotek idiotek. Może to być zaraźliwe.

Gość IMO13251
Szkieletowa, (ignorując rudego :P ) przebywając na tym forum moja niewielka inteligencja ciagle - mimowolnie spada. Dla tego sądze, że Twoje NAGIE zdjęcia za bardzo mi nie zaszkodzą. A przynajmniej jestem gotów podjąć to ryzyko.

Gość Pani Szkieletowa
Dlaczego więc na nim przebywasz? Czy wg Ciebie ja jestem powodem tego,że Twoja inteligencja pnie się w niż? :P Oj IMO , IMO . Założę się,że laski,których nagie fotki już widziałeś ( o ile takowe są ) określiłeś zaszczytnym mianem nieszanujących się dziwek. Te,które odmawiają zapewne są '' dupodajkami,które się nie przyznają do swoich seksualnych osiągnięć''.

Gość IMO13251
Szkieletowa, dramatyzujesz. Na forum jestem, gdyż jest nie tylko anonimowe (bez konieczności logowania), ale zapewnia mi także niezłą rozrywkę (patrz na ten temat, a w szczególności na "wieloryba"). A Twoja osoba zapewniając mi dostep do nagiego zdjęcia (bez szkalowania Twego imienia) pozwoli rozwinąć mi się - jeśli nie intelektualnie, to z pewnością artystycznie.

Gość IMO13251
Szkieletowa, wchodzimy na terytorium postów-kolosów, a tego bym nie chciał.

Gość Pani Szkieletowa
Nawet wiem dlaczego - nie chcesz i nie lubisz się przed nikim otwierać. Wolisz zgrywać '' zimnego drania '' , bo tak łatwiej. Po co oszukujesz samego siebie?

Gość Pani Szkieletowa
Fakt - może temat jest i głupi ( zapewniający jak to określiłeś niezłą rozrywkę) , ale są tutaj bardziej denne , zapewniam Cię.

Gość IMO13251
Szkieletowa, znowu dramatyzujesz. Powodem jest zwykłe lenistwo. Zimnego drania nie udaję gdyz jestem BARDZO ciepłym człowiekiem, tylko trzeba mnie poznać. Ty z pewnoscią jestes także fajną laską (jeśli oczywiscie nie kurwą...), którą bym polubił. Jednak aby dobrze człowieka określić, trzeba go poznać - w naszym wypadku - aby odsunąć w niepamięć internetowe alter ego, zmuszeni byśmy byli poznać się DOGŁĘBNIE, że tak poetycko to ujmę.

Gość IMO13251
Denne tematy. Wiem. Jestem świadom istnienia kafeterii od 3 lat. Jak dziś pamiętam dzień pierwszej wizyty tutaj - to była bardzo "czarna" chwila.

Gość Pani Szkieletowa
Myślałam,że wg Ciebie wszystkie laski to kurwy... A jak Ci powiem,że nie jestem to co, uwierzyłbyś? No dokładnie bardzo poetycko powiedziane słowem pisanym. :)

Gość Pani Szkieletowa
No właśnie : po co właściwie tutaj jesteś? Tak z ciekawości... Owszem ja również pamiętam swój pierwszy raz - oczywiście na kafe. Był piękny dzień lutego,2010 roku... :P

Gość Pani Szkieletowa
* 2011. Chyba pora spać,cyfry się jebią przed oczyma:(

Gość IMO13251
Szkieletowa, masz pewna rację. Moja filozofia polega na przyjmowaniu, że laski są gówno warte (faceci także)- dopóki nie UDOWODNIĄ, że jest inaczej (aby oszczędzic sobie niepotrzebnych rozczarowań).

Gość IMO13251
Kolorowych i bardzo erotycznych (majtki bezstresowo się wypierze ;) ) snów życzę.

Gość Pani Szkieletowa
Co Ty musiałeś przejść w życiu chłopaku i na ilu osobach się przejechać,że wyznajesz teraz taką ideologię...

Gość Pani Szkieletowa
Yhy , nie ma to jak domestos :P Dziękuję i vice versa :)