Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość renatttttttttttttttta

moge oskarzyc tę kobietę w sądzie??

Polecane posty

pracownica banku dzwonila z ofertą do mego mezaale przekrecila nazwisko...Zapytala czy moze prosic pana X a ja na to ze tak ale jak wypowie poprawnie nazwisko,a ona nadal przekrecala proste nazwisko..wyzylam sie na nej..A teraz ona znalazla mnie w internecie i wytyka kazdy moj blad napisany.Wszedzie doslownie jest wszedzie..kazda literkowke kazde zdanie...Wykorzystala bezprawnie nazwisko i odzukala mnie....Czy cos jej za to grozi..to jakas chora osoba

n

c

Gość hrtyhtrhuyrt
idż do tego banku i porozmawiaj z jej przełożoną. Ja bym jej tak koło dupy narobiła ze by jej juz w żadnym banku nie przyjeli... ona jako pracownica banku musi byc uprzejma nawet jesli wyzywasz ja od cip i dziwek, co najwyzej moze sie rozłączyć...

Gość hrtyhtrhuyrt
a masz jakies dowody ze to ona?

Gość oboze skad wy sie birzcie
jesteś zawziętą, zgorzkniałą, obłudną cipą. czy chcesz też mnie oskarżyć w sądzie? a ta kobieta dobrze robi, wyżywanie się na kimś, kto nie popełnił błędu celowo świadczy o totalnym braku klasy.

a masz pewność że to ona ? i nagranie rozmowy? możesz ją oczywiście oskarżyć o bezprawne użycie danych, ale i tak nic jej nie zrobią ze względu na niską szkodliwość społeczną czynu, tym bardziej, że Cię nie straszy itp. a Ty stracisz tylko czas i kasę na sądy. moim zdaniem lepiej po prostu ją nastrasz że doniesiesz przełożonym o tym, jaka jest nieprofesjonalna, ewentualnie faktycznie zrób to - będzie miała większe problemy po interwencji u pracodawcy niż w sądzie. mnie też wkurzają tacy, co przekręcają dane. Moja mama ma na imię Barbara, a pani z jednej instytucji ( za każdym razem ta sama) usilnie pytała o panią Ewę. Trzy razy zapewniała po upomnieniu, ze zapisała dane, po czym znów prosiła o panią Ewę.

Gość hehehehehheheheee
oni w call center maja po 200 polaczen dziennie miala prawo sie polmylic a co teraz jak ona ciebie prywatnie krytykuje i wytyka twoje bledy to sie buldoczysz..to dziala w dwie strony..Nic jej nie zrobia bo jej tego nie udowodnisz nie grozi ci a wytyka bledy na portalach spolecznosciowych...Pozatym ty nie bylas jej klientka bo ona dzwonila do twojego meza...wiec nie pozyskala twoich danychz banku

Gość AniulkaCzarnulka
..to nie powód,żeby ta kobieta teraz jej robiła takie akcje ;/ no ez przesady. Popieram poprzednią opinię-idź do banku i porozmawiaj z przełożoną. To będzie najlepsze wyjscie. Albo..porozmawiaj z tą jędzą i spróbujcie dojść do porozumienia bo inaczje moze sie to skończyć wlasnie w sądzie.

nie mam konta w tym banku ale wystaczylo ze wpisalaw google ulice i numer i pojawilo sie jej moje imie..nazwisko miala bo przedstawilam sie jako zona

znalzla mnie na dwoch portalach jednym forum gdzie wytknela mi wszystkie literowki i ortografy....a drugi portal to portal na ktoymm mialam swoje CV i tam wytkela bledy stylistyczne(zrobila ich analize)i interpunkcję

to sie zaczelo tego dnia gdy byla rozmowa telefoniczna...ale ona podpisuje sie jako osoba z mojego miasta wiec 100%pewnosci nie mam..nie udowodnie jej tego bez informatyka ktory zobaczy z jakiego komputera pisze

dd

Gość heheheheheheheeee
zaden zdrowy informatyk ani policjant sie tym nie zajmie...bo z tego co piszesz ta kobieta Cie nie znieslawia nie obraza nie wyzywa nawet nie piszesz o wulgaryzmach....grozb tez nie ma...A takie uwagii moze Ci pisac kazdy...nawet jesli to ona...to skompromitujesz sie na maksa:O

Gość a nie masz ty
jakiejs obsesji bo z tych andronów co wypisujesz to z toba cos nie halo jest. jestesmy tylko ludzmi i mamy prawo sie mylić pani idealna!, mam wrazenie ze ty chyba bys ją zamordowała jakby na zywo ci nazwisko przekręciła idz sie lecz babo !

tylko ze ja jej mowie ze ma wypowiedziec poprawnie a ona znow czyta zle...przekreca zamiast "a""e" a nazwisko jes banalne....i jeszcze mowi ze nie ma polskich znakow bo myslala ze chodzi o "ń" Byla coprawda 20godzina ale czytac wypadaloby umiec jak sie dzwoni do kogos:O

kob

Gość A Ty sama chcesz ja przyjac
Ee tam moje nazwisko tez przekrecaja, jest proste, typowo polskie. I chociaz poprawiam nieustannie, zawsze znajdzie sie jakas nieogarnieta telemarketerka, ktora uparcie powtarza bledna forme. Takim ludziom sie po prostu dziekuje za telefon i przerywa rozmowe (ja zawsze mowie, ze niestety nie moge teraz rozmawiac, bo nie mam ochoty wysluchiwac litanii ofert).

Gość redla mnei autorka jest
jebnieta bo z tego co pisze telefon z call center ne byl do niej tylko do jej meza wiec to nie jej nazwisko zostalo przekrecone..wiec na huj sie wpierdala:O

Gość antytarocistka
wieksze problemy to mozesz miec Ty, bo nawet jako klient nie masz prawa wyzywac się na pracownikach zadnych instytucji. Znam przypadek, ze facet wyzwal pracownice banku, nazwał ja kurwa, miala swiadkow i wygrała sprawe w sadzie. Ona ma nagranie z rozmowy, więc jeszcze Tobie smrodu może narobic a nie odwrotnie. W banku też Cię wysmieja i tyle.

Gość redla mnei autorka jest
tymbardziej ze autorka klientka nie byla bo telefon byl do jej meza.. Autorka jest zdrowo walnieta sama atakowac mogla a teraz czuje sie obrazona ze ktos wytyka jej bledy...lecz swoje kompleksy gdzie indziej chora kobieto:O

Gość malgosia80
moim zdaniem tez glupia jest autorka ,sorry a le co za glupota jak przekreca nazwisko to nawet bym nie pprawiala po co? wystarczylo wysluchac i olac o bozeeeeeeeeeeeeeee ludzie to problemy sobie sami nakrecaja,jajca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! paranoja GŁUPIAŚ!!:)

Gość Puknij się w głowę!
renatttttttttttttttta znalzla mnie na dwoch portalach jednym forum gdzie wytknela mi wszystkie literowki i ortografy....a drugi portal to portal na ktoymm mialam swoje CV i tam wytkela bledy stylistyczne(zrobila ich analize)i interpunkcję ------------ Och, to rzeczywiście zbrodnia... ;-) :-D :-D :-D Aż nie mogę się nadziwić, jakie z Ciebie pustogłowie. Najpierw wyżywasz się na pracownicy banku, a potem Ją chcesz oskarżyć. Za co? - Za swoje własne chamstwo? To raz. A dwa, że Jej nie możesz darować tego, że przekręciła Twoje nazwisko, kiedy ta kobieta ma mnóstwo klientów na głowie do obdzwonienia jednego dnia. Ty masz za to problemy z prawidłowym pisaniem po polsku. Wstyd robić błędy ortograficzne, stylistyczne i nie wiedzieć, kiedy stawia się znaki interpunkcyjne. Jesteś po prostu nieukiem i nie możesz ścierpieć tego, że ktoś Ci to słusznie wytknął. :-P Osoba, która miałaby choć odrobinę przyzwoitości, nie obraziłaby się za przekręcenie nazwiska, rozumiejąc, że każdy ma nawał pracy (prawdopodobnie poza Tobą, skoro nie wiesz, że można pracować w takim tempie, że nawet już własnego imienia się zapomina), a gdy już zachowałaby się chamsko, przeprosiłaby osobę, którą obraziła. I wzięłaby się ostro do nauki języka polskiego, a myśl o oskarżeniu kogoś za taką błahostkę (a tak naprawdę za słuszną reprymendę) w ogóle nigdy by nie przemknęła przez jej głowę. Kończ Waść, wstydu oszczędź! (Oczywiście na pewno i tak nie wiesz, skąd ten cytat, bo widać, że książek nie czytałaś).

Gość Puknij się w głowę!
I jeszcze jedno: za poprawienie błędów w CV powinnaś Jej jeszcze podziękować. Pytanie tylko, po co je składasz, skoro masz pusto w głowie?