Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojnoamiejacanadzieje

Czy moge byc w ciazy? Seks pod prysznicem bez zabezpieczenia

Polecane posty

Witam serdecznie. Kochałam sie z moim chlopakiem pod prysznicem i troche nas poniosło.:) Wszedl we mnie bez gumki i kochaliśmy sie tak przez jakies 20sekund ale nie doszedł. Płynu przedejakulacyjnego nie było poniewaz zmylismy go wodą, Mam teraz 14 dzien cyklu czyli dni bardzo płodne. Myślicie że była możliwość na zajscie w ciaże? To był moj pierwszy raz bez i stad moje obawy. Wiem ze to nie odpowiedzialne ale kto by sie nie dal poniesc podnieceniu:). Dodam ze to naprawde byly aksymalnie kilkanascei ruchow we mnie i nawet sie nie zblizyl do wytrysku. Co o tym sadzicie? Pozdrawiam!

Gość ChlopekRoztropek
Nie ma wytrysku, nie ma ciazy :) Nie martw sie :)

Gość (pole obowiązkowe)
Na 100% ciąża, gratuluję szczęśliwym rodzicom! 🌼

Niby tam coś udowodniono kiedyś że w płynie przed wytryskiem nie ma plemników zdolnych do zapłodnienia....ale może zostały one z poprzedniego wytrysku jeśli taki był. No raczej szanse małe na ciążę.

Dziekuje wam za odpowiedzi. Mój chłopak wczesniej nie miał wytrysku bo nasz ostatni seks był w srode wieczorem a co za tym idzie wiele razy siusiał i sie mył:). Takwięc to odpada. Majac na mysli to ze go zmylismy to chodzi mi o to ze przed wejsciem we mnie na te 20 sekund ja piesciłam go oralnie a pozniej polalismy czlonka prysznicem i nic na nim nie bylo. Pozniej jeszcze doszedl zel durex. Co myslicie o tym? Możliwe jest to ze jestem w ciązy czy nie? Ale tak na chlopski rozum to jak skoro to bylo tylko chwilke, bez wytrysku i bez zadnych pozostalosci po poprzednim wytrysku na członku? Pozdrawiam!

Podbijam:)

Gość Kalinka09
Moim zdaniem szanse na ciąże małe. Ale możliwość jest. Bo u niby jakichś % mężczyzn w tym płynie mogą być plemniki, a Ty pewności nie masz, że ten płyn nie pojawił się, jak już był w Tobie.. Ja stawiam, że nie. Ale pewności mieć nie możesz więc dmuchaj na zimne i dbaj o siebie

Gość Wrzosowe Kwiaty
tak, oczywiscie, ze mozesz byc w ciazy.

Gość Wrzosowe Kwiaty
tj mam na mysli, ze nie ma problemow zebys zaszla, bo plemniki mogly zostac / facet mogl nie wyczuc etc, za kazdym razem bez zabezpieczenia szanse na ciaze oczywiscie sa. Ale przeciez nie za kazdym stosunkiem za ciaze sie zachodzi wiec nie panikuj, dbaj o siebie i jesli nie dostaniesz okresu zrob test a bedziesz miala pewnosc

Mowiecie powaznie? Kurde... To co ja teraz zrobie... Jestem swiezo po studiach bez pracy... Mój chłopak tak samo... Jestescie pewne ze ciąża w tym przypadku bez wytrysku jest mozliwa? Bo tego płynu naprawde nie było bo był zmyty. A co do tego płynu to czytalam gdzies ze tam znajduja sie plemniki które sa upośledzone i nie sa w stanie zaplodnic... A druga sprawa plemnikowi jest sie ciezko dostac do jajowody zeby zaplodnic komorke jajową bez wytrsysku ktory powoduje ze pod cisnieniem plemniki wlatują wgłąb mnie... Jak myslicie? Mam sie czym martwic ze jestem w ciąży? Kiedy najlepiej zrobic test?

Gość Kalinka09
Test w dniu spodziewanej miesiączki, z porannego moczu. Wcześniej nie ma sensu. Moim zdaniem nie jesteś w ciąży, ale uważam, że ryzyko jest, bo to był jednak stosunek bez zabezpieczenia i nie wiadomo,czy ten płyn wyleciał,czy nie, a może był wytrysk, a nie poczuł. ZAWSZE coś tam może wylecieć, a biorąc pod uwagę, że środek cyklu to trzeba brać pod uwagę ewentualną ciążę. Jesteś po studiach, nie masz nastu lat, dasz radę jeśli nawet zdarzy się wpadka. Przecież decydując się na przerywany, wiedziałaś jakie mogą być konsekwencje, skoro ten topik założyłaś.

Gość Kalinka09
I dokładnie tak jak napisał ktoś wyżej- nie za każdym PEŁNYM stosunku zachodzi się w ciążę. W cyklu jest zaledwie kilka takich ryzykownych dni, więc tym bardziej ryzyko ciąży maleje, co nie znaczy, że go nie ma. Ale nerwy są tu zbędne,bo to jeszcze Ci opóźni miesiączkę. Pogadaj z chłopakiem, przecież nawet jeśli to na pewno dacie radę, widocznie tak miałoby być. Ale nie pękaj:) Ciąży pewnie nie ma.. A kiedy to było? Może idź dla pewności po tabletkę 72h po? Chociaż..po co się faszerować jakimiś końskimi dawkami hormonów bez potrzeby..

Dzieki wam za odpowiedzi ale jeszcze bardziej sie stresuje. Wytrysku nie było, płynu także bo to bylo doslownie 20 sekund i nie wylecial, a nawet jak wyplynala to slyszalam ze on nie jest wstanie zaplodnic komorki jajowej. Moj chlopak calyczas mowi ze nie ma takiej mozliwosci bo on nie doszedl a nawet sie do tego nie zblizyl. O tym plynie tez nie ma mowy bo jak juz napisalam, najpierw go piescilam oralnie a pozniej jeszcze prysznic doszedl do tego wiec byl czysciutki jak nie wiem co:) W srodku tez nic nie wyplynelo a jesli nawet to kropelka z uposledzonymi plemnikami(jezeli w ogole tam jakies byly bo chlopak nie mial wczesniej wytrysku tylko pare dni wczesniej). Kurde, juz sama nie wiem...

Gość Kalinka09
Pewnie było to tego wieczora czy w nocy? Skoro po 3 nad ranem zakładałaś topik? A nie lepiej byłoby sobie smacznie spać u boku ukochanego? Naprawde stosunek bez gumki jest wart tych nerwów? Niech to będzie przestroga na przyszłość:P

Myslalam o tej tabletce, ale moj chlopak mowi ze szkoda zdrowia skoro i tak nie jestem w ciazy i caly czas mnie przekonuje ze niebylo jak bo musialby miec wytrysk zeby bylo PRAWDOPODOBNE zaplodnienie bo nie zakazdym razem sie zachodzi w ciaze tak jak juz pisalyscie. Boze... Nigdy wiecej bez! :P

Gość Kalinka09
To spokojnie czekaj i następnym razem niech jednak rozum bierze górę :) Pozdrawiam.

Dokladnie tak, zalozylam go zaraz po wyjsciu z podprysznica:) Na czlonku nie bylo zadnych plemnikow bo ostatni seks byl w srode wieczorem. A to bez zabezpieczenia bylo dzisiaj nad ranem o tej 3 w nocy. Chlopak myl sie tam codziennie i nie raz siusial wiec wydaje mi sie ze nic tam nie bylo:)

Dzieki za odpowiedzi:) To myslisz ze moge byc w ciazy czy to raczej bardzo malo prawdopodobne?

?:)

Prosze o odpowiedz:)

Gość Kalinka09
Mało prawdopodobne.

Gość zaniepokojonamiejacanadzieje
Dziekuje bardzo za odpowiedz. Dalyscie mi troche ootuchy i juz sie tak bardzo nie przejmuje;P No bo na chlopski rozum? ie spuscil sie we mnie a te plemniki jezeli juz w ogole byly w tym plynie to sa za slabe by mogly zaplodnis jomorke jajowa. Dobrze mysle kochane?

Gość zaniepokojonamiejacanadzieje
Dziekuje bardzo za odpowiedz. Dalyscie mi troche ootuchy i juz sie tak bardzo nie przejmuje;P No bo na chlopski rozum? ie spuscil sie we mnie a te plemniki jezeli juz w ogole byly w tym plynie to sa za slabe by mogly zaplodnis jomorke jajowa. Dobrze mysle kochane?

Gość ChlopekRoztropek
@Nielubieniedzieli Skad niby ciaza, skoro w plynie przedejakulacyjnym nie ma plemnikow, a do wytrysku nie doszlo, to sie pytam JAK?

Gość pacze
Co ja pacze

Gość kotka2121
hej kobiety wczoraj ocieralam sie z chlopakiem on byl ubrany w spodnie, tzn"kalesonki" i majtki ja w dzisny , leginsy i majtki nie wiem czy moglo cos przejsc bo to bylo krotkie ocieranie i na dodatek na stojaco on mowi ze nic nie bylo tylko wydzielina ktora pozostala w majtkach ale boje sie ze moglam zajsc w ciaze. prosze o pomoc i nie krytykujcie ani wysmiewajcie tylko prosze o szczera odpowiedz.

Gość kolorowa11
co do tego czy wpłynie przed wytryskowym są plemniki zdolne do zapłodnienia to są zdania podzielone i co raz częściej się słyszy , że jednak są zdolne do zapłodnienia . I dzieci z stosunków przerywanych nie są z tego że chłopak " nie zdążył" lecz właśnie z tych plemników w preejakulacie .