Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doctornooo

MAM 39 LAT, A ZAKOCHAŁEM SIE W 22-LATCE

Polecane posty

Gość doctornooo

Jestem po rozwodzie, jakis czas temu poznałem Ankę. Nocami i dniami zastanawiam sie jak ja zdobyc i zaobrączkowac, koledzy, co myslicie?

A jak ona sie ma do tego ze jestes rozwodnikiem i ze jestes troszke starszy nie przeszkadza jej?Masz dzieci w ogole?

Gość hahahahahahahahahahahaha
a może na odwrót, coo!?

Gość doctornooo
mam 9-letnią córkę z poprzedniego związku, mieszka z byłą zoną. A co do młodej... Podobam sie jej, bo widzę to, ale waha się, jest troche wystraszona róznicą wieku.

książkowy przykład kryzysu wieku średniego ... Za 10 lat ona bedzie miała 32 , ty 50 - to już stary grzyb bedzie z ciebie ! W doope cie kopnie , nawet jezeli teraz zaryzykuje na związek . Nie możesz sobie kogoś w swoim wieku znaleźć ? Kilka lat róznicy tak , ale nie kilkanaście, gdzie ty mógłbyś być jej ojcem. Zestarzej sie z godnościa , a nie śliniac sie na małolatki .

Gość doctornooo
teneryfa to juz nie mozna sie zakochac w młodszej, nie? To chyba was kobiety dosiega bardziej kryzys wieku sredniego:-O Bo wsadzacie nos w nie swoje sprawy:-O Jestem w stanie jej zapewnic bardzo dobrą przyszłość, jestem lekarzem, dbam o siebie, kolezanki z pracy mówią,że nie wygladam na tyle lat, ile mam. Moge jej dac wszystko, pokazac tyle miejsc na swiecie.

Gość villemo37
Witaj doktorku..no coz czesto tak bywa , ze facetom na stanowisku wydaje sie, ze sa wspaniali i pożadani...Myslisz, ze Ona Cie kocha hehe? Moze Jej imponuje Twoj status spoleczny, kasa ,ale nie milosc czlowieku.Tez mialam 22 lat i facet po trzydziestce wydawal mi sie stary a co mowic za te 10 lat.Wez sie troszke zastanow jesli nie chcesz byc za pare lat rogaczem.Pozdrawiam

To powiedz ze chcesz mieć młodą utrzymankę . Zeby sie móc pochwalic i połechtać swoje ego , że masz 40 lat a 20-tka na ciebie poleciała. Pamiętaj , ze rzadko kiedy przy takiej róznict wieku to czysta miłość. Napisałeś że masz pozycje i kase , i to moze być jedyny wabik dla tej dziewczyny . Matko , ja mam teraz 32 lata , a jak sobie pomyśle że miałabym sie bzykać z 50 letnim dziadem to aż mnie wstręt bierze.

Gość wącham damskie majtki.
no 32 letnia kobieta to juz starsza a 50 letni facet jeszcze jest w ,,rankingu" niestety 30 letnim kobietom wiszą już cycki i posladki :(

Gość villemo37
ale teraz to walnąles...kobietom 30 letnim "wisza cycki i posladki" a facetowi 50 letniemu juz tylko wisi heheh.3xP, podnis , poglaszcz i poloz ...

Gość toniepravvvda
ja studiuje medycyne, wiec ta sama branza:) niestety, ale kobiety starzeja sie szybciej od mezczyzn:( a 40-latkom, a nawet 50-latkom penisy jeszcze sie dobrze maja, dopiero od 55 roku zycia pojawiaja sie problemy.

Gość sara siarka
Błagam was, to już lekarze włażą na kafe... świat się kończy :D

Gość villemo37
studencie, dziekuje za rozszerzenie tematu.Wiec Owa para jeszcze jakies 15 lat bedzie miala zycie erotyczne, potem Ona wowczas trzydziestokilkuletnia kobieta,bedzie miala w lozka dziadka impotenta...Mozna miec pewnosc, ze jej to wystarczy i zostanie z Nim?

Taka różnica wieku, to żadna różnica. Tylko...: Nie można, a nawet należy sobie wytłumaczyć, że jej życie jest tylko i wyłącznie tu i teraz. Korzystać z tego, ale nie brać na własność. I wówczas jest ok. "Przyjaźń jest magnezem dusz, miłość wojną wyobraźni"

Gość Syrena z zielonej wody
09:32 [zgłoś do usunięcia] sara siarka Błagam was, to już lekarze włażą na kafe... świat się kończy : A co się dziwicie: zawsze wpis do autorów postów był taki: lecz się, do psychiatry itp! To lekarze sami przyszli na kaffe:D;)

Gość martkadudek
Ja mam 18 i jestem zakochana w 40 latku. No i on bla bla twierdził,że mnie kocha,na początku się starał ... niby ja to zakończyła,ale jak facet kocha to zdobędzie kobietę. Nie ukrywam,że ten wiek między panem a tą 22 latką to dużo,ale 17 lat... bez przesady,ważne,że nie 20. Ale skąd pan wie,że nie zakocha się potem w kimś innym,jest od groma atrakcyjnych młodych dziewczyn. Facetowi chyba dużo nie trzeba? I jak to się u was rozwija?

Gość a jak może wyglądać życie
gdybyś miał 93, to dziewczyna by cos skorzystała, a tak wprowadzisz ją w lata, sam strzelisz w kalendarz, a dziewczyna, będzie sobie strzelać z palca, bo bedzie juz stara dupa.

Gość Agusiaczekkkkk
Ja uwazam, ze wszystko jest mozliwe. Sama mam19 lat i jeste, zakochana w 38 latku ktory w dodatku jest ksiedzem. Wiek nie gra roli.

Gość gość
powiem jedno ciebie chyba poojjjeeebbbalo :) i tyle w temacie kopnac w dupsko by cie nie chciala skoro potrafisz sie zdecydowac na taki krok stary pierdzielu