Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubionaowieczkaboza

witajcie w tym wątku...

Polecane posty

Może ktoś tu napisze. To ja - prawdziwaowieczkabozazkafe, ale nie dostałam rozgrzesznia w ostatniej spowiedzi i stwierdzam, że mam KK W POLSCE w dupie.Gdzie indziej jak mnie znajdą czy będę OK to sie wyspowiadam. Tu mam ich dokumentnie w dupie. No chyba, że mnie przy;pyli. Na razie w dupie ich mieć to mało. Bo lubią się gównami po twarzach smarować a ja nie i co mam zrobić? Czy gdyby was ktoś poprosił o to - choć w sumie nie wiem o co temu księdzu poszło - bo wiecie są rzeczy, że człowiek NIE UMIE ich zrobić. Np. w złości weżmnie gówno i wysmaruje nim komuś twarz. A ksiądz mu powie w konfesjonale - jak to zrobiłeś? Pokaż. I każe mu wziąć gówno - ma je na talerzu i mu wysmarować nim twarz bo go...nie wiadać za tymi kratkami. No tak się czuję słuchajcie dlatego koniec religii na kafe. Ja nie wezmę tego gówna i mu tej twarzy nie wysmaruję nim no to nie mam rozgrzeszenia. No wiecie to jest SKANDAL. A spowiedz dla nich to jest ich DOBRY UCZYNEK? To jest ich OBOWIĄZEK i tyle. I traktować człowieka po ludzku wiecie. No to powiedzmy, ze idzie do lekarza, ma tam butelkę z moczem , ja mówię, że w złości wzięłam mocz w zbiorniczku bo szłam do lekarza i wylałam go matce na głowę bo jej tak nienawidzę. I on mi powie - co? Jak to zrobiłaś? Ja też idę do lekarza, tu masz mocz mój - wylej mi to też - jak to zrobiłaś. no i i powiem nie i nie mam rozgrzeszenia za to. Bo nie chcę księdzu na łeb wylać moczu jego. Albo mojego bo ja idę do lekarza. No wiecie co - mnie się to w głowie nie mieści, a dalszy ciąg też. A jak ktoś mówi to mu się nie przeszkadza, nie? Żeby się DOBRZE Wyspowiadał. Dlatego mam ich DOKUMETNiE W DUPIE wiecie. I tyle. No jedynie, ze jak mojej babci(???) - to nie była moja babcia nie wsadzili mi do tyłka albo gdzieś tam przy ludziach, że tak często się spowiadam. A jak mam tu przeżyć z takimi zerami? No to zmiana państwa i tyle :( Tu zależe WYŁACZNIE od spowiedzi, taka okolica, że każdy sie wali jak w haremi króla Dawida - każdy z każdym, 100 tysięcy pozycji seksualnych , jak im dam radę bez rozgrzesznia? A moją babcię przy ludziach w konfesjonale ksiądz zgwałcił. Jedną i drugą chyba choć nie wiem. PO co tam pójdę? Tam się idzie z mieczem wiecie. I tyle. Dawaj durniu rozgrzeszenie i koniec. Albo się ich olewa całkowicie bo moja matka WYMUSIŁA chrzest wiecie. - Ochgrzcij mnie - ochrzcił ją i zostawił. A zaraz miała iść do spowiedzi lub wpierw. Dlatego koniec z pokutą i nawróceniem. Bez sensu i tyle, ale ten ksiądz rozwalił wam całe państwo a jak sie wyniosę to będzicie głodować przez Najsw. Sakrament bo to JA go uratowałam. Żeby było co jeśc. No ale ten ksiądz trzyma z faszystą, heretykiem, nie wiadomo kim i mnie gnoi , że nie mam co jeśc. Nie wiadomo co będzie dalej. Muszę państwo zmieniać przez niego. Stoi po stronie baby, która dziecka nie umiała URODZIĆ. Jej nikt nie molestwoał w dzieciństwie, nikt nie znęcał się nad nią, a ona całe życie się znęca nade mną i tyle. Ja wam głód zrobię w Polsce - naprawdę - bo ja jestem Angielką i mnie tu miało być dobrze. Jak mi nie dają rozgrzeszenia wiecie to niech mnie zabiją bo przez nich głód będzie. Teraz jeszcze Polskę Pan Jezus ratuje wiecie bo obraz Faustyny był żle namalowany, ale ona mówiła malarzowi a on robił co chciał. No to Kościół miał się WIDOCZNIE domyślić o co chodzi. A tu nic. Czemu poprawiali ten obraz? Bo się Bogu nie podobał na pewno, ale Jego wygląd to raz, a dwa on miał być inaczej namalowany i tyle. I wiecie - oni rozwalili wam całe państwo i tyle. Ja nie. Ja tylko chciałam się DOBRZE wyspowiadać, ale resztę to miejcie pretensje do siebie kto i za co dostaje rozgrzeszenie. ODPUST a nie rozgrzeszenie - to jeszcze bo to historyczne, ale rozgrzeszenie? A żal za grzechy? Nie wiem :( Uważam, że tak mnie skrzywdzono i spowodowano moją dalszą biedę i poniewierkę tym brakiem rozgrzeszenia że nie ma już 1 Polski - rozlecieliście się w czwartek na 2 państwa - kościelne i świeckie. Wyznaczcie sobie granice i żyjcie jakoś ze sobą bo wszyscy nie będzie mieć co żreć, a nawiedzać was będą CORAZ GORSZE TORNADA i NIKT WAM NIE POMOŻe za powódz w zeszłym roku ponowną. Bo trzeba coś robić, a nie tylko bez sensu się walić i tyle :( Tylko ostrzegam. Ja sobie bez rozgrzesznia też poradzę, nie wiem jak ten ksiądz się nazywał i wyglądał, ale jesteście 2 państwami i koniec. No na papierze jedno, ale w życiu 2 państwa i koniec. To i tak się musiało tak skonczyć no ale smutno i tyle... :(

Poweim wam, że jestem TAK ZAŁAMANA tym co zrobili Ślązacy w grudniu 2010 mnie i w ogóle jakie to są zera, głupki, debile, świnie - że nie wiem BRZYDZE SIĘ niemieckim paszportem i byle sie z Niemiec wynieść. Zrobię wszystko, żeby od nich JAK NAJSZYBCIEJ SIĘ WYNIEŚĆ. Bo po co mi ten paszport? Ja sie WSTYDZĘ TEGo jacy oni są. To miało być tylko dla pieniędzy, a oni? Jak oni mi świnią. A Ślązacy? Jacy oni dla mnie byli? A jacy głupi w tym wszystkim wiecie. To była grupa? Pośmiewisko chyba to tak, ale grupa? I żałuję, że się źle zachowywałam i śmiałam jak głupia tam, ale co miałam - ryczeć jak teraz? Bez przesady. Ze śmiechu ryczałam jacy idioci i tyle :( No ale grupa i tyle. A ci Niemcy co tam sobie nie wyobrażają wiecie? Że co? Że ich pedał uratuje POLSKI HISTORYCZNY? Pedał ma mi dawać rozgrzeszenie i to koniec. Miałam mu łeb obciąć w tym konfesjonale. Wiecie co tam można zrobić na takie zera jak ten co mnie ostatnio spowiadał? POCZĘSTOWAĆ GO PAPIERSKIEM. I tak sobie chodżcie do spowiedzi wiecie - pytając się czy może ksiądz cche sobie zapalić. No normalnie tylko tak się z nimi da rozmawiać. Ja nie wiem - czy oni są normalni? Co ja mam ich błagać o litość? Bogiem nie są. Tylko Boga się błaga o litość - zapamiętajcie to sobie. Ja miałam się PO PROSTU zapytać go czy się spieszy na papierosa wiecie. Bo go mogę poczęstować i nie musi wychodzić. Tak mu miałam powiedzieć i że jeśli sie boi to mam w torebce MALUTKĄ GAŚNICĘ wiecie. Naprawdę. I tyle :( I że nie ma czego sie bać. Bo myślę że najczęściej można tam ugasić POŻAR wiecie - Najsw. Sakrament się pali im? No to gaśnica i po prostu ugasić ten pożar. Albo pić im się chce to też UGASIĆ to pragnienie wiecie, a jeśli chodzi o wyjście do UBIKACJI to... powinni lać do tego konfesjonału wiecie, i w razie co wiecie - wysmaruj mnie tym OLEJKIEM WONNYM. No dosłownie tacy są. Bo jak gwałtów się boją już bo to HISTORYCZNE to zostaje im takie coś - pokaż jak to zrobiłaś? Albo słuchajcie - uprawiałam seks analny - pokaż jak to zrobiłaś? Albo opowiedż jak to zrobiłaś? Albo ZADEMONSTRUj bo jest trcohę miejsca. No ale to to nie , ale ten mocz , kał i gaśnica to tam dobrze wymyśliłam wiecie :( Naprawdę :(

Wiecie co - no ten ksiądz czy księza tam BIJĄ ludzi po twarzach. Tak mi się wydaje. W tym kościele. Taką pokutę im robią dlatego tam jest zawsze pusto. I jakbym mu to powiedziała to by mnie uderzył w twarz? Czy to jest normalne słuchajcie? No to zostaję bez rozgrzeszenia bo nie wiem za co. I w razie co tak powiem bo się do tego nie przyznam bo po twarzy mnie nikt nie bił wiecie nigdy. No musi być tak bo sie należało POWIEDZIEĆ za co. ty nie chcesz powiedzieć to ja też on myślał. No ale język to jest moja DRUGA TWARZ jak powiem mu. Mam twarz, a jak sie odezwę to mam drugą twarz. A ograł mnie Słowem Bożym wiecie. Bogaty i biedny. No to ja go ogrywam przypowiścią o zagubionej owieczce, którą odnajduje dobry pasterz i co mi zrobi? Bo mnie ograł, że prędzej wielbłąd przejdzie przez Ucho Igielne niż bogaty wejdzie do Królestwa Niebieskiego. Wiecie - jak on mnie skrzywdził :( I pokuty mi nie dał. No to pasuje , że biją ludzi tam po twarzach i dlatego nikogo tam nie ma. 2 razy w roku i tyle. I racja wiecie - jak mnie mają obić tam to ich pierdolę i tyle :(

Wiecie ja się tam wrócę - pracy szukam OD RAZU gdzie indziej, ale jak coś i mnie uderzą w tym konfesjonale to mu oddam. Bo jak ja kogoś biję po twarzy to mam za co - ZEBY MU WYBIĆ ZĘBY. A on? Za co on mnie chce uderzyć? POKUTA to ja się sama mogę uderzyć i tyle. A nie on mnie bić. On mnie nie może bić. Bo on powrozem na mnie i że święty gniew. Czyli biją ludzi tam i tyle. Ale Bóg nikogo nie uderzył - tylko powywracał stóly I WYPĘDZIŁ przekupniów. przecież to pisze, nie? I dlatego nie zostawię im Ewangelii bo na nią nie zasługują wiecie. Jak mógł mi nie dać rozgrzeszenia. Ja tam biorę kij wiecie na raz następny do SAMOOBRONY i tyle mnie to obchodzi :( I polecam wam to samo. Jak może dostać rozgrzeszenie BABSZTYL przez którego do 35 roku życia JEDNEJ ŚWIECZKI NIE ZAPALIŁAM DLA MATKI BIOLOGICZNEJ i nie wiedziałam kim ona jest. To ona dostanie rozgrzeszenie - ZA CO? Jej tytuł stały MATKA. Nie moja :( I tyle :( Jak oni śmią? I ja mam w twarz za to dostać, że matki biologicznej nie umiałam odnaleźć? Bo co? Jak? Jedna nienawiść jej do mnie. i ona tego żałuje? BYLEBY MNĄ RZĄDZIĆ. PO CO? Z głodu zdechniecie przez to babsko, ale wszyscy sobie z nią trzymajcie. Już dawno bym niemiecki znała, mieszkanie miała - ale moja matka przybrana . To zero. Przecież chciała jeździć autem na wycieczki. Nie mogła? Jak wy mnie wszyscy skrzywdziliście w tej Polsce. Kazdemu Anglikowie dupę wyliżecie ale moja taka krzywda. Jeszcze się Pan Bóg z wami policzy wy zera :(

Jak oni mnie WYPĘDZĄ wiecie to ja im WYWALĘ ten konfesjonał. Tyle mogę zrobić. Już im wywaliłam te konfesjonały. Bo tak. A diabeł- wszystko by im mógł zniszczyć - wszystko :( diabeł i tak jest lepszy ode mnie. A Bóg też bo wypędzić ich nie mogę - tych przekupniów. Jedynie, że kramiku tam nie mają wiecie. Tak ich nienawidzę i koniec. :(

Wiecie - bo teraz będzie skąd ja jestem Z POLSKI. Z POLSKI. Że nie istnieje to nikogo nie obchodzi, ale na mapie jest. A reszta? I tak tego nikt nie szanuje i tyle. Panstwa Polskiego. jedynie Faustyna i tyle. No to jej nieanwidzą wszędzie, a w Polsce ani figury nie ma porządnej. Zawsze mnie to dziwiło. Bo Polskę szanowała. A skąd by była? A moja matka FASUTYNA się nazywała bo nie rozumiała, że to z Geothego. SZCZĘSLIWA ona myślała bo czula sie szczęśliwa. No prawie bo nie miała dziecka. No to jej pomogli :(

Wiecie - i mam żal do Polski STRASZNY, że nikt mi nie powiedział, że przybrany to MORDERCA i GWAŁCICIEL. No mój rodzony też gwałciciel, matka pogwałcona wiecie... nie wiem :( I to taki koniec. Ja też od małego. I tyle :( cdn. to na razie tyle... idę się pakować dalej... :(

Gość praaawdziwaowieczkabozameee
Witajcie raz jeszcze w tym wątku - jeden z ostatnich razów, ale wiecie - ja mam rację. Ci księza tam przyjeżdżają i to chyba jest tak, że jak któryś każe się babie wypiąć przy konfesjonale wiecie to pózniej biorą i biją go po twarzy. Bo to jest TWARZ kobiety. DUPA. Dla nich. Jakoś tak musi to być wiecie bo mnie bardzo skrzywdzili. Coś tam się pytał wiecie - co ja mu będę tłumaczyć. Moje procesy? Ja mam 2 procesy w szkole i ja powinnam dostać MASĘ KASY ZA MOBBING. No masę kasy - na mieszkanie spokojnie. Dyrektor gwałciciel, klasa gwałcicieli słuchajcie , druga klasa odeszła, wszyscy wiedzieli - ja zażyczyłam sobie 20 tys wiecie ZŁOTYCH. No jak można? Bo ja to miałam wiedzieć - umowa o pracę na stałe , ja się wynieść nie umiem wiecie. A TERAZ MI ROBIĄ TO SAMO WIECIE, TO SAMO W TYCH NIEMCZECh - jak ja ich nienawidzę to wy pojęcia nie macie. Ja już powinnam byc PONAD MIESIĄC W PRACY. Leciutko wiecie - po 15 stycznia, żeby nie stałe, 2 miesiące ja i TAK BYM BYŁA W ANGLII. A teraz ja wiem ile jest na koncie mojej matki wiecie. Wtedy bym może wiecie wygrała te 20 tysięcy nędzne w tym sądzie, a tak mnie sponiewirali 5 LAT TEMU WIECIE. A jak ktoś przyjeżdża z Zachodu tu to wszystko wiecie ma, a ja taka uczciwa praca I WSZĘDZIE ZŁA OPINIA. I tyle :( No ale to jest Polska. Wiecie moja matka w roku 1976 nie wiedziała, że tu głód będzie za 4 lata - bo by mnie już do Afryki dała powie mi kiedyś, tam by mnie lepiej po angsielsku nauczyli. I tyle. Nie wiem czemu poszłam do Amerykanów. Bo byłam Niemką to poszłam do Amerykanów - co ja miałam robić? Miałam trochę chodzić do Anglików, ale to takie nudziarze wiecie. Amerykańcy lepsi i tyle. Ciekawsi świata, życia, tacy życiowi. A Anglik to taki flaki prute choć no mogłam się uczyć u nich, ale skąd forsa? Ja mogłam być normalnie po anglistyce, ale dziennie to by mi musieli pozwolić po maturze wyjechać wiecie do Anglii, coś zarobić. Za rok na studia - 3 lata , coś jeszcze z biznesu i w świat. A w razie co zawsze w Polsce anglika mogłam uczyć, a tak? Nawet mi sie nie chce. I wiecie ten ksiądz mnie nie rozumie - doktorat po 2 procesach. Oni się nie procesują ze szkołą, gwałcą sami - mają czym. Oni mnie nie rozumieją w ogole. Ja coś tam nafulam i coś dostanę. A przyrodniczką się nie staje dzięki tytułowi tylko dzięki przyrodzie i tyle. trzeba mieć też znajomości, ksiązki czytać. Wiecie - kiedyś musiałam dbać o uczelnię, zaliczenia, egzaminy. Teraz mi powiedzą wszedzie za starania. Pózniej musiałam dbać o szkołę , o te procesy żeby to wygrać. Dajcie mi spokój - już miałam mieć mieszkanie, przyjjść sobie i obiadek upichcieć, a ILE JA MIAŁAM NAUKI I tego nikt nie szanuje. Nikt. No i co ja mam gadać w tej spowiedzi? Nienormalni i tyle. Zamiast mi współczuć to mnie gnoją, ale już ich nie potrzebuję bo jeszcze jedzenie kupowałam wiecie i Bóg ich jeszcze ratuje w świątyni rzeczywiście nie kupczą, ale za chwilę będą mieć głód, wszyscy w Polsce. Żeby nie było na mnie bo do dziś obraz miłosierdzia jest źle namalowany, nic nie jest poprawione, lekcja , że głód był do nikogo nie dociera, że kartki były wydzielane na jedzenie. Kolejki są fajne. No wiecie nikt wam się nie da. Wszędzie kolejka musi być. No bez sensu. Za 5 minut będzie to samo. A jak się świat skończy to ze Śląska wiecie co zostanie? NIC. Tu będzie pustynia i koniec. Za Skarbka. Za zniewagę Boga. Bo byłby Śląsk niemiecki gdyby Skarbek był do dziś. To by mogli być niemieccy, a tak to jest polski, w Polsce głód, tu przejdzie taki wiatr, że nic nie będzie - już możecie się pakować jak ja - zostanie tylko mój dom wiecie, to mi się śniło 15 lat temu. Pusty dom - nic wokół, wszystko po widnokrąg nie istniejące. I ja w to wierzę że w to będzie. Albo atom albo taka wichura tu przejdzie. Nic poza tym. No jak to wszystko skończyć? Nie ma jak i tyle :(

Najpierw wiecie Pan Jezus se to napadnie - co uplądruje to uplądruje. A póżniej na pewno jak się będziecie modlić tak będzie. I tyle. Bo to polskie powinno być przez język, inaczej każdy niemiecki płynnie i jeszcze też by to brali, a tak? Uczyć nie chcą niemieckiego. Ja mam zły paszport, przez to nie stałam o angielski w Holandii przy moim nazwisku i tyle. Musiałam jechac do Niemiec. Zresztą to i tak było bez sensu bo tylko mi świnili i dalej mi świnią bo to wiem. Nie wiem ile za godzinę, papierów żadnych - zera zwane Ślązaki i tyle. Może za tydzień się zwinę stamtąd? Oby. Ja tylko wypłata i tyle. Po 2 miesiącach wyjazd - takie świnie są Niemcy. Mnie to przeraża i koniec. I normy mają chińskie - oni są nienormalni. Ja jestem PEŁNA SZCZĘŚCIA, że nie będę musiała z nimi siedzieć. Wolę wszystko tylko z dala od Niemców.Naprawdę :( A ten Śląsk też - Skarbka nie znałam to mi się coś wydawało i tyle. W sensie nie wiedziałam że jest taki ważny. Do dziś powinien sobie chodzić...po śniadanko na dół. I każdy powinien sie cieszyć, że mu zniknęło - Skarbek mu wziął śniadanko wiecie. I tyle. Bo tam się nie je. Po ciemku chyba się nie je i tyle. Bo oczy idą. Przez to ten Skarbek miał coraz inne oczy. Tak jak sie w nocy nie je to po ciemku też nie i tyle :( I wiecie - gdybym wiedziała, że mam matkę Angielkę to od 1 stycznia stoję od Anglię, a tak wyszłam na KOMPLETNĄ KRETYNKĘ i koniec. Niemcy dla mnie mogą być z ziemia zrównani - nic mnie to nie obchodzi. Ja się zrobię KRZYŻAKIEM wiecie - też ich w Polsce nikt nie chciał, a ile siedzieli, nie? Umieli to po polsku? W Niemczech ich nie chcieli w Polsce ich nie chcieli i tyle :( Koniec kropka wiecie :( Co jeszcze by tu napisać, nie? :( Tyle. No i przykro mi , że tak mnie potraktowano w Polsce. Mam nadzieję, że dalej będzie lepiej bo Niemców mam już dosyć i tyle. Żeby tam ktoś był mądry w tej światowej firmie. A Polska musi ją mieć teraz bo z głodu zdechną. I przez to głupie cipy ze wsi chciały mnie za Niemca wydać. Miały powiedzieć prawdę i bym go spławiła, a tak wiecie - PO CO JA SIĘ MAM DOBRZE ZACHOWYWAĆ? NO PO CO? No zastanówcie się - NIE OPŁACA MI SIĘ. Naprawdę. Nawet rozgrzeszenia nie mam. Wy głód będziecie mieć - na pczki liczcie znowu zza granicy - tacy jesteście. No a ja? A ile ta moja matka ma kasy i nie mogli mi widzicie dać znać, że się uczę, że coś robię. Ten ojciec mój - pies ma ją zagryżć. Ksiądz zrobił dziecko I PIES MIAŁ MNIE ZAGRYŹĆ. Tak mi życzył. To co może być dalej? NIemiecki ksiądz. No to jest HORROR dla mnie tam jechać. Jedynie nasrać na nich mogę i narzygać - przykro mi :( Tacy są. Pies miał mnie zagryźć. A co ja mu zrobiłam, że mnie miał pies zagryźć? A jego niech robaki zeżrą wiecie bo miałam być kozirogiem dęboszem jak miałam 15 lat i po siostrach przyrodnich i jest cicho, a ja BIEDRONKA bo taki chrzest i nikt mi nie powiedział. Bo takie kretynki i jeszcze mnie będą obżerać. Inni też, ale one. Jako małe bobaski się powiesiły wiecie. 2 idiotki 30 letnie. Stare kamele głupie, a inni nielepsi. Wszystko za nic. A ja? Haruj, haruj aż z torbami pójdziesz. Dosłownie :(

Wiecie - i zawsze będę mięc żal do Niemca i NIGDY MU NIE WYbACZĘ, że stał o KURWY a o normalną nie. Bo wydać się za mąż bez kasy TO KURWA SIĘ TAK WYDAJE ZA MĄŻ obecnie i tyle. Przykro mi. Dopóki tak myślisz to jesteś kurwą. A ja nią nie jestem. I się miały liczyć z tym, że ich miejsce POWINNO BYĆ w burdelu. Jedyne co w życiu zrobiły to urodziły 1 dziecko najpewniej. I się hajtnęły. Jak w kościele to im Bóg ślub unieważni i bez niego mogą sobie żyć wiecie bo w końcu do kościoła chodziłam, normalna byłam i ANI ROZGRZESZENIA. Moim rodzicom przybranym też Bóg ślub unieważni, odmłodzi ich, DOM MAJĄ - nic się nie zmieni i niech sobie robią co chcą wiecie. Wykształcenie też. Nie myślcie sobie , że coś im weżmnie. Bo nie powinni dostać ślubu kościelnego - ojciec przybrany powinien siedzieć, matka to w ogóle ateistka. Dla dzieci się pobrali? A co , w ciąży była? I tyle :( Dzieci powinny być im ODEBRANE. Bo sobie z nimi nie radzili, znęcali sie nad nimi. No takie fakty. Także ten dom im Bóg zostawi, a reszta? Że nie będzie reszty? A co mnie to obchodzi :( Wojna i tornado. Takie rzeczy się zdarzają. NIESZCZĘŚCIA CHODZA PARAMI i tyle. Bo pojechałam do Rzymu w 2000 roku - dlatego jest tu tak dobrze JESZCZE CHWILĘ bo nie powinno już być jakieś 10 lat i tyle. A tak tylko na mojej wycieczce? jedziecie sobie i tyle. Ale jeszcze chwileczkę bo ja mam tragedię 11 rok. OSOBISTĄ i tyle :( Także za moment wszystko zrównane z ziemią i róbcie sobie co chcecie. Moje zdanie. Ja mam to w dupie. Matka w Londynie i koniec :(

A jak mnie wiecie za kurwę uważał to miał mi nie płacić. Ja nie wiedziałam że płaci jakiś 1 Niemiec. Mnie nikt tego nie powiedział. Dla mnie pedał. I tyle. A reszta dziwki. teraz zostaje mu się dalej pedalić i tyle mnie to wszystko obchodziło - forsa i koniec. A teraz też wszystko czarno widzę. Muszę znależć Net, jakaś firma i koniec. jakaś Agnieszka DZIURECZKA SŁODZIUTKA do mnie pisze - gdzie ta dziureczka? AGNIESZKA DZIEWICA Z LASKU NAD RZECZKĄ? NIe wiem:( Nie rozumiem i tyle :( Agnieszka - słodziutka dziureczka - wsadz monetę. Włoż sorry. Albo szalik żeby się nie zaziębić? No to szalik i tyle. Żeby się nie przeziębiła 🌼 :(