Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aurrrelllkaaa

jak potwierdzic

Polecane posty

Gość aurrrelllkaaa
no wiec teraz wychodzi kto tak naprawde jest "inteligentny" gimnazjalisci nie potrafiacy czytac ze zrozumieniem i przyklaskujacy forumowemu idiocie, ktory probuje nieudolnie mieszac kazdego z gownem i przy tym mysli ze jest zabawny. :-O

Gość regres to uczuciowy gej
ha ha ha :P ale jestes tempa!! jak potwierzdic przybycie???hehehe czego was ucza w tym gimnazjum

Gość aurrrelllkaaa
no wlasnie widze ze nie jestes glupszy NAPEWNO piszemy oddzielnie czyli NA PEWNO, moze zajmij sie dalsza edukacja zamiast pociskac brednie w internecie!

Gość nie musisz pisac do mnie
chce to pisze. a lubie smiac sie :)

Gość aurrrelllkaaa
a co to jest tempa pomaranczo, wlasnie wychodzi kto jest TĘPY!

Gość aurrrelllkaaa
ide zajac sie czyms naprawde pozytecznym zamiast sprzeczac sie z banda nieukow!

Gość aurrrelllkaaa
a dla ciebie staszek dobra rada: wyjdz dzisiaj chociaz raz na swieze powietrze niech twoj mozg sie dotleni, bo widac co komputer z nim zrobil...

Gość odpowiem na Twoje pytanie
Chcesz przybyc na spotkanie? odpowiadasz: Tak będę do zobaczenia np. Nie przybędziesz na to spotkanie? To napisz przepraszam, ale się nie zjawię.

Gość przeblysk inteligencji?
pare razy moglas napisac odpowiedz a robilas z siebie idiotke

Gość nie spinaj się
produkujesz się i silisz na bycie inteligentną, a już sto razy mogłaś napisać odpowiedź do swojego fagasa, która nie wymaga ani jakiejś szczególnej znajomości savoir vivre, ani zbyt dużych pokładów elokwencji. zamiast tego wolisz się kłócić na forum ucząc nas jak się wypowiadać i przy okazji pierdoląc o pełnych zdaniach, których sama nie umiesz napisać. jesteś śmieszna :o

Gość aurrrelllkaaa
tak bede do zobaczenia? wy chcecie kiedykolwiek znalezc prace? dlatego pytalam bo oczekiwalam czegos co jest sie w stanie wyslac do potencjalnego pracodawcy, a nie do kumpla.... W nawiazaniu do zaproszenia na rozmowe kwalifikacyjna potwierdzam swoje przybycie dnia ... w .... o godzinie.... pozdrawiam

Gość nie spinaj się
to skoro o pracodawcy piszesz koleś i nie udzielasz nam żadnych konkretnych informacji licząc na stosowną pomoc to ja nie mam pytań 🖐️

Gość aurrrelllkaaa
kto was uczy jak sie wypowiadac? skoro ktos nazywa mnie uwaza mnie za gimnazjalistke a sam robi takie bledy ortograficzne ze az nie milo patrzec to chyba mam prawo zwrocic na to uwage!

Gość odpowiem na Twoje pytanie
Po pierwsze nie napisalas komu masz potwierdzic przybycie wiec nie dziw sie takiej mojej odpowiedzi i innych, ale swoja droga powinnas wiedziec jak odpowiedziec nawet na takiego maila od pracodawcy. Bo jak zada Ci na rozmowie jakies pytanie to co tez bedziesz zastanawiala sie co odpowiedziec by zabrzmialo dobrze? a moze cicho pod biurkiem bedziesz wchodzila do neta i szukala odpowiedzi na kafeterii haha

Gość aurrrelllkaaa
ok myslalam ze w pierwszym poscie byla wzmianka z mojej strony o tym ze to ma byc odpowiedz do osoby rekrutujacej. zapedzilam sie

Gość przyjmuje przeprosiny
powodzenia :)

Gość aurrrelllkaaa
dzieki

Gość laki laki
To nie prowokacja?? Pracy nie dostaniesz, chyba jakiś idiota glubszy od ciebie by cie zatrudnił jak masz problem z najprostszym zadaniem jak odpowiedz na maila. Co to za praca ma być?

Gość aurrrelllkaaa
ta rozmowa kwalifikacyjna z moim przyszłym sponsorem, nie bede musiala odpowiadac na zadne glupie maile, tylko male obciaganko, sprawdzi czy sie nadaje

Gość aurrrelllkaaa
no to cie rozczaruje, prace juz mam ale dostalam zaproszenie na rozmowe w firmie w ktorej zawsze chcialam pracowac bo miedzy innymi zarobki sa tam 2x wieksze. moze dlatego zapytalam was tutaj bo cholernie mi zalezy na tej pracy i myslalam ze moze wy wymyslicie cos naprawde fajnego, ale widac jestescie tAK zdesperowanymi ludzmi bez niczego ze spokojnie odpowiedziec odrazu sie nie dalo!

Gość aurrrelllkaaa
gluBszy? chyba ze grubszy. ludzie blagam was probujecie sie wymadrzac, a nawet nie znacie podstaw ortografii. :-O

Gość aurrrelllkaaa
rozmowa poszla super, juz pracuje ociagam rowno za 2razy wieksze pieniadze a na dodatek czyste fiuty. dzieki za rady idioci