Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasiaosa

dieta czekoladowa, pozniej kopenhaska

Polecane posty

hej dziewczyny! wczoraj wystartowalam z dieta czekoladowa, szczerze nie licze ze duzo schudne, mam tylko nadzieje ze na jakis czas odrzuci mnie od slodkosci... ale o efektach napisze;) macie jakies doswiadczenia z ta dieta? aha,mam zamiar za dwa albo 3 tyg zaczac kopenhaska(wczesniej studia mi uniemozliwiaja) kto zaczyna ze mna? moge zamiast kawy pic czerwona herbate? ma wlasciwosci odchudzajace a kawy po prostu nienawidze!

Gość by sie chociaż usmiechneła
dieta ciastowa serniki makowce i inne ale wytrzymałem 4 dni bo skura zaczeła pekac co potwierdziło ze cukier niszczy kolagen i zkwasza organizm

Gość magaaaa6974
Boze ludzie poszaleli. zaraz bedzie dieta tortowa, ciastkowa, lodowa OGARNIJCIE SIE

Gość mam to na uwadze
:D:D:D

Gość szkoda mi
nosz kurwa! taka dieta to sobie mozna gospodarke popierdzielic , uczynic nie odwracalne zmieny??????????????? ty oszalalas dziewczyno, zacznij jesc wszystko 4-5 male posilki co 3-4 godziny dziennie, i na starcie spadnie ci 5, troszke sie poruszasz i zaczna dalej spadac. ja tak schudłam 26kg!!! wez sie za siebie i ogarnij sie dziecko!

Gość reno megane
ja pier*ole glupia ci*po, przestan wpierdalac i zacznij intensywnie cwiczyc!!!!!! gwarantuje ze schudniesz. a nie jakies dukany, srany czy diety czekoladowe.... co za debil to wymyslił??? :o

Gość powiem Ci tak
ale idiotka :O

Gość ona szalonaaaaaa25
własnie, ruch ruch i jeszcze raz ruch,nic nie zastąpi ćwiczeń, żadna dieta nie pomoże jak nie bedziecie sie ruszać.ja schudłam 14 kg w pracy, aże to praca fizyczna, to efekty widać:P nie jestem idealna bo pączka czy czekolade też zjem od czasu do czasu, ale spalam to w pracy, co mnie motywuje do dalszego ogchudzania:)

Gość czik
to gdzie pracujesz?;)

Gość ona szalonaaaaaa25
w pralni:)

Gość ona szalonaaaaaa25
tez kiedyś myślałam że dieta wystarczy, ale to nie zdaje egzaminu....

jejku nie musicie na nią naskakiwać i wyzywać ją od głupich.. jeżeli ktoś decyduję się na dietę to robi to świadomie i pewnie wie o skutkach ubocznych itp. jeżeli ktoś chce czekoladową, a później kopenhaską to niech tak zrobi! ja życzę powodzenia:)

schudlam w 3 dni na czekoladowej 4kg, teraz bede jesc tylko zdrowo- bez chleba, slodkosci itd. same owoce i warzywa, i raz dziennie miesko. uwielbiam odpowiedzi wnoszace duzo do tematu np ze jestem idiotka:) ja schudlam, teraz mam zamiar dalej chudnac ale juz nie na tej diecie:) nie mam czasu na cwiczenia wychowujac dziecko, studiujac i pracujac. nie wiem skad w was tyle zawisci, myslalam ze mamy tu sie wspierac i sobie pomagac a nie sie wyzywac...

szkoda ze tu nie mozna zaznaczac najlepszych odpowiedzi... dzieki za wsparcie pani na k :*:*:* :)