Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rena_46

Corka ma zmarnowane zycie!! Nie wiem co dalej?

Polecane posty

Gość rena_46

Myslalam zeby usunela ciaze(corka sama rowniez tego chciala) ale maz, jego rodzina nie wyrazli na to zgody i utrudnili nam wszystko. Sama w tajemnicy przed mezem dokonalam dwoch aborcji. Mielismy juz trojke dzieci, po urodzeniu swojej corki nie chcialam byc wiecej matka, maz nic nie wiedzial o tym ze bylam w ciazy. Teraz mialam plany wobec corki to on i jego rodzice wylowali piekielna awanture. Teraz staram sie przekonac corke zeby oddala dziecko do adopcji a moja tesciowa wszystko niszczy i przekonuje corke ze cala rodzina bedzie jej pomagac.

Gość dominik25
trzeba bylo usunac jeszcze jedna ciaze:) nie mialabys problemow z corka:)

Gość rena_46
Gdy bylam w ciaze z corka myslalam o usunieciu, mialam juz dwoje dzieci i nie chcialam wiecej. Pierwszego syna urodzilam w wieku 17 lat, drugiego 18 i powiem szczerze ze gdyby nie moja pierwsza ciaze to moja zycie wygladaloby teraz troche inaczej. Dlatego chce jak najlepiej dla swojej corki.

usuń sobie guza na mózgu kobieto - dziecko to nie przedmiot z mebla do usuwania

Gość dominik25
i namawiasz ja do usuniecia ciazy??!! nie nauczylas sie na swoich bledach ze tak nie mozna!! trzeba sie kurwa zabiezpieczac a nie zachodzic w ciaze i usuwac dzieci...to nie jest linia produkcyjna...mamy kurwa XXI wiek!!

Gość rena_46
Na usuniecie ciazy jest juz za pozno. Za kilka dni ona zostanie matka, teraz jedyne co to adopcja zostala. Tylko to , nic wiecej, przeciez jak wy to sobie wyobrazacie. Juz widze jakby wasza corka w tak mlodym wieku zaszla w ciaze, jakie bylybyscie zadowolone.

Brak słów po prostu. Moją stopkę dedykuję specjalnie dla Ciebie!!!!!!! Czuj się zaszczycona!!! Swoją patologiczną córusie trzeba było usunąć.

Gość dominik25
to bym jej kurwa pomogl!! w koncu to bedzie Twoj wnuk albo wnuczka!!

PROWO! Piszesz najpierw "moja 19-nastoletnia córka została matką", a potem: "na usunięcie ciąży jest za późno, za kilka dni zostanie matką". Weź się ogarnij, człowieku.

Gość dziwi mnie podejście matki do
takich spraw! Prędzej takich reakcji można się spodziewac po ojcu ale nie po matce.

Gość dziwi mnie podejście matki do
kobiety są bardziej uczuciowe na sprawy ciąży córki i chętniej pomagają to prędzej ojcowie namawiają do czegos takiego.

Gość ja też bym pomogła
swojej córce.a tak na marginesie widać ,ze sama nie umiałaś się zabezpieczyć i swojej córki też tego nie nauczyłaś.jaka matka taka córka.

Gość nie stać
Cię było cepie na gumki,walić się bez opamietania a pożniej skrobac jakby to było przegryżć ciasteczko.Będziesz się smażyć w piekle bezmózgu

na ciążowym dostałaś zjeby to przylazłaś tutaj ? zamiast wspierać córkę głupia pindo , to ty sie na kafe żalisz .

Gość do dominik25
Wiesz co!! Mężczyźni(niezależnie czy to przyszli dziadkowie/ojcowie dziewcząt/ czy przyszli ojcowie) w takiej sprawie mimo wszystko nie mają prawa głosu.

Gość dominik25
lepiej sluchac sie matki kotra wali sie na okraglo i caly czas usuwa ciaze...

Gość do dominik25
Lepiej pomyśl tak że przychodzi do Ciebie córka tuż przed maturą i mówi że chłopak ją zostawił, że zrobił jej dziecko to co wtedy robisz? Namawiasz ją na usunięcie! Ale w sumie córka o takich rzeczach może rozmawiac tylko z matką bo to są kobiece sprawy.

Gość dominik25
chyba Ty! jak sama czytalas tej ciazy juz nie mozna usunac...wiec co robisz?? oddajesz dziecko do adopcji czy pomagasz jej je wychowac??

Gość do dominik25
Skoro była dorosła niech robi jak uważa!!! Ja tam bym pomocy odmówiła!!! lub namawiałaby oddała dziecko do adopcji!

Gość dominik25
poklep coreczke po plecach i powiedz ze wlasnie tak sie robi...ze usuwa sie dzieci...bo po co jej jakies bachory...niech sie lepiej wysterylizuje a nie zacznie usuwac ciaze tak jak autorka...

Gość kafferina tu
twoja córka jest już dorosła czasy się zmieniły - wiecej możliwości nie ma przy sobie dziecioroba bo chyba się rozstali Ma większe szanse na udane życie niż Ty...

Gość tylko że ten dzieciorób
chce pomóc własnej córce! W przeciwieństwie do matki!

Gość dominik25
najlepiej bedzie jak autorka powie corce ze usunela juz kilka razy ciaze i miala zamiar to zrobic gdy z nia byla w ciazy:) moze wtedy corka zmadrzeje:)

Gość do dominik25
A co byś zrobił jakby żona usunęła ciąże w tajemnicy przed Tobą? Jakby Twoja córka usunęła ciąża bo np. namówił ją chłopak?

Gość dominik25
zona by nie usunela, my nawet w takich kategoriach nie myslimy...ale ok...gdyby tak sie stalo to trudno, co moge zrobic? zabic ja?? odejsc od niej?? gdyby mi nie powiedziala to sam bym o niczym nie wiedzial wiec jakie to mialo by dla mnie znaczenie...tak samo jak corka ktora w tajemnicy usuwa ciaze ze strachu...tylko tutaj jest inny przypadek...to jest namawianie do aborcji i to jeszcze przez matke...a to jest nawet karalne:)

Gość rena_46
ok, to była prowokacja, nabrali sie wszyscy równo :D pozdro! :classic_cool:

Gość dominik25
moze i prowokacja...ale Ty i tak masz zajebiscie nasrane w glowie kobieto zeby cos takiego wymyslac:)

Gość do dominik25
Ale pomyslmy gdyby ona usunela ciaze bo chlopak ja namowil?? Zagrozil ze od niej odejdzie a potem ona wychodzi za tego chlopaka za maz :) zaakceptowalbys to??:classic_cool: