Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dep dep

Używacie depilartora?

Polecane posty

Gość zwykłą maszynką golisz
łoniaki?

Gość aga18.
ja używam też philipsa i jestem zadowolona

Gość dep dep
Od niedawna jestem posiadaczką takiego depilatora i jestem z niego niezadowolona... Co prawda to mój pierwszy depilator jednak nie tego sie po nim spodziewalam. Pozostawia on wiele wloskow. Jezeli chcialabym dokladnie sie wydepilowac to potrzebowalabym chyba miesiaca :O A lodowa nakladka to jeden wielki shit, ktory jest nie potrzebny.

Ja mam depilator browna. Niestety bikini nie mogę golić maszynką bo mam zapalenia mieszków :( Więc musze depilować. Powiem tak.... depilatora używam tylko na nogi. Wg mnie na pachach i bikini się nie da :/ bynajmniej ja nie jestem masochistką :D bikini i pachy robi mi moja siostra woskiem jest szybciej przez co krócej boli ;P

"Niestety bikini nie mogę golić maszynką bo mam zapalenia mieszków " A to nie robi się właśnie od depilatora?

ja mam depilator porazka normalnie, tak boli ze nie daje rady 1 nogi wydepilowac :D wole maszynke :)

Gość samoa
Mam kilka depilatorow, wszystkie leza w szufladzie. Wole zwykla jednorazowke - szybko i skutecznie.

Gość aga18.
to zalezy kto jak lubi:) ja uzywam ponad pol roku i wloski sa slabsze i jasniejsze na nogach

Gość kasssakkakl
ja ostatnio zrobiłam tą pastę cukrową , oby tylko włosy mi po niej nie wrastały bo po depilatorze miałam sajgon na nogach :O

[zgłoś do usunięcia] kobietaaaa "Niestety bikini nie mogę golić maszynką bo mam zapalenia mieszków " A to nie robi się właśnie od depilatora? No właśnie mi się robi od maszynki :( Po depilatorze bądź wosku nie mam nic!!! A po maszynce na drugi dzień mam same krosty, które cholernie bolą :( Potem ropieją itd.... zostaje mi tylko wyrywanie :(

Gość to jest bez sensu
ja mam ten depilator z phillipsa i żałuję, że wydałam tyle kasy skuszona tą nakładką lodową, która od samego początku leży odłączona od depilatora i użyłam jej może raz. większego gówna nie widziałam nigdy, bardziej mnie bolało z tym lodem niż bez :o a ogólnie używałam wielu depilatorów i wszystkie zostawiały włoski, więc nie wiem czy to wina moich kłaków, czy depilatorów. jedyny plus jest taki, że dzięki depilacji depilatorem połowa włosów jak dotąd mi nie odrosła, więc jest ich znacznie mniej :P

Gość Mi też część nie odrasta
a golę jednorazówką. Może to kwestia wieku. Moja babcia wcale nie miała włosów na nogach. Mówiła, że im starsza to mniej ich miała, a potem wcale jej nie rosły, a nie goliła.

Gość Syrena z zielonej wody
Nie:D To jak penseta zmotoryzowana:P Wolimy maszynkę lub opalamy ogniem:D

Mam philipsa, inny model, nie lubię za bardzo, nie łapie wszystkich włosków, pachy próbowałam i wiecej sie nie odważę :D Ale latem stosuję , bo jak sobie wydepiluję nogi, to efekt długotrwały.