Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytania bezsensu

Czy wasi faceci robią dela was miłę rzeczy, niespodzianki?

Polecane posty

Gość pytania bezsensu

w stylu przygotowanie romantycznej kolacji, zrobienie śniadania. albo jakies rzeczy remontowe ktore robia sami z siebie (zamnotwanie dla was połki na kosmetyki, czy w ogole zrobienie toaletki, oswietlenia) cos takiego z czego tylko wy bedziecie korzystac i sami wpadli na to zeby to zrobić?

Gość 84578345u htrjgnfdggdfyty656
nie

Gość czy to napewno po polsku jest?
Czy wasi faceci robią dela was miłę rzeczy,niespodzianki?

Gość uważaj bo wprowadzono
A Ty robisz swojemu facetowi miłe niespodzianki?

Gość pytania bezsensu
literowki. nie mam faceta.

Gość pytania bezsensu
my na przykład spędzamy czas na zabawie w Dolinę Muminków :)

oj rzeczy typu śniadanie czy naprawa to chyba norma :) Ale mój mąż lubi często zostawiać mi liściki, albo ostatnio... pokłóciliśmy się. Mąż wyszedł na spacer... było już dosyć późno, więc zamiast kwiatka na przeprosiny ulepił mi małego balwanka i przyniósł :)

czasem kolację jak przyjde zmęczona ale nie taką uroczystą mimo to dobrze mu to wychodzi :) posprząta w pokoiku i królikowi ;) zrobi kąpiel :) potrafi się wykazać ale nieraz trzeba wspomnieć że miłoby było żeby coś zrobił :)

zawsze jak on robi zakupy to kupuje dla mnie cos specjalnego w stylu "sa teraz nowe platki z truskawkami (kocham truskawki) pomyslalem ze ci posmakuja" albo ostatnio jechalismy razem samochodem, ja po prostu konalam z glody, jechalismy do domu szybko cos ugotowac -kochanie zatrzymaj sie tutaj, skocze szybko po sos sojowy zatrzymalismy sie, wyszedl do sklepu, wrocil z sosem sojowym i czekoladka lindt dla mnie :) zebym zabila chwilowo glod :) sniadan nie robi, za to robi obiady i kolacje ;-) kupil mi sam z siebie mocniejsza suszarke zebym szybciej suszyla wlosy... ni wiem czy to sa mile rzezy o ktore ci chodzilo mnie rozczulaja takie gesty, ze on cos zauwaza sam z siebie o to chyba chodzi w zwiazku

Gość byles lekiem na cale zlo......
moj narzeczony kiedys bez okazji kupowal mi kwiaty a czasem tylko jedna roze ale zawsze moja ulubiona, poza tym sprawial mi drobne prezenciki roznego typu, albo zabieral mnie gdzies bez uprzedzenia np do kazimierza czy gdziekolwiek, pelen spontan :) to bylo piekne, ale minelo... dzisiaj juz tylko lzy i klotnie, jak to mowia, w zyciu czas jest na wszystko - dobre i zle... pozdrawiam

Gość pytania bezsensu
ivaa - dokladnie o to mi chodzilo :) tez uważam że to urocze, że troszczy sie o ciebie, dba, chce sprawiać ci radość.

moj mezczyzna tez robi dla mnie mile rzeczy :) zabiera mnie w piekne miejsca, pokazuje piekno przyrody, czasem od siebie cos posprzata, ugotuje, kupuje czekoladki ( ajj bo ja bez nich zyc nie potrafie ) jak wstaje rano robi mi kawe, przytula, mowi cieple slowa.. jak trzeba cos naprawic w domu to naprawi czasem przychodzi z kwiatami :) zyc nie umierac :)